Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Selam arkadaşlar,
    Ben Ankara'da ikamet ediyorum,aslen Trabzon Beşikdüzü'lüyüm,31 yaşındayım,evliyim ve Taha isminde 3,5 yaşında bir oğlum var.Trabzon'a(KARADENİZ'E) ve Trabzonspor'a gönül verenlerle burada birlikte olmaktan onur duyuyorum.

Saygılar...
    En son Tuncer AÇIL tarafından düzenlendi; 25.03.2009, 01:31.
    Sana Olmayan Her Dönüş,en Büyük Dönekliktir
    (Bize Her Yer Trabzon /Fatma Çelik)

Yorum

• bayram ali istanbul'da yaşıyorum öğrenciyim arkadaşlar bir sorum olacak yeni başlık açmak istiyorum ama hata veriyo ne yapmam lazım cevaplarınızı bekliyorum....
      İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
      bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• Bayram Ali öncellikle hoşgeldin. Forumumuzda başlık açmak için 50 mesaj sınırını geçmeniz gerekiyor.
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Tuncer AÇIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Selam arkadaşlar,
          Ben Ankara'da ikamet ediyorum,aslen Trabzon Beşikdüzü'lüyüm,31 yaşındayım,evliyim ve Taha isminde 3,5 yaşında bir oğlum var.Trabzon'a(KARADENİZ'E) ve Trabzonspor'a gönül verenlerle burada birlikte olmaktan onur duyuyorum.

Saygılar...
          Tuncer hoşgeldin forumumuza, oğlunun yanaklarından bizim için öpersen memnun oluruz.
          Trabzonspor √
          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
          İki Renk ve Asalet √
          BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Tuncer AÇIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Selam arkadaşlar,

Saygılar...

Tuncer abi bizlerle birlikte olman bizi mutlu etti En kısa zamanda Ankara'daki Organizasyonlarımızda tanışmak dileğiyle.
            Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
            Her Türlü

Yorum

• yenii gelen abilerime,kardeşlerimize hoşgeldiniz diyorum...
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bayram Ali öncellikle hoşgeldin. Forumumuzda başlık açmak için 50 mesaj sınırını geçmeniz gerekiyor.
                sağol kardesmmm....
                bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• sağolun hoşbulduk.
                  BU ALEMDE 4 BÜYÜK YOK TEK BÜYÜK VAR ODA TRABZONSPOR

Yorum

• Teşekkürler alakanıza arkadaşlar,hoşbulduk,oğlumun yanaklarından öptüm hepiniz için.Kazım görüşmek dileğiyle kardeşim.
                    Sana Olmayan Her Dönüş,en Büyük Dönekliktir
                    (Bize Her Yer Trabzon /Fatma Çelik)

Yorum

• Yeni gelen arkadaşlar aramızaa hoşgeldiniz baki kalmanız dileği ile.

Tuncer abi 11 Nisandaki organizasyona geliyorsun değilmi.
                      bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• hepiniz hoşgeldiniz yeni üyelerimiz

Yorum

• herkese: hoşgeldiniz hey gidi günler ne zman eskidim de yenilerimizi karşılıyorum
                          Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                          Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• beyler 50 mesaj sınırın geçtim ama hala yeni başlık açamıyorum neden yardımcı olursanız sevinirim....

Yorum

• meraba arkadaslar arkadas dıorum cunku cogunuzu hergun arkadasımdan dınledıgım için nerdeyse tanıyorum ben inci tekrar selamlar

Yorum

• Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.
                                Organizasyonlara da bekleriz.
                                Bu arada sen de hoşgeldin İnci'cim Seni aramızda görmekten mutluyuz
                                Ali Şükrü Paşa ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X