yeni arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz , trabzonspor lu olmak bir ayrıcalıktır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
ada Gerek Yok Nick Yeter-TrabzonLuyum öLümüne TrabzonSporLuyum-ulusoyda HostLuk YapıOrum-En son TURHAN tarafından düzenlendi; 07.08.2008, 21:19.LaNeT evLaTs DÜŞÜK DOĞDUK ÖKSÜZ BÜYÜDÜK DAYILIĞI SİZDENMİ GÖRDÜK DAHA 6 YAŞINDAYKEN SİZ ANNE KUCAGINDA OYNAMASINI BİZ İSE ALLAHA İSYAN EDERCESİNE BAĞIRMASINI ÖĞRENDIK TEK KELİME YORUM YOK SİZ GERÇEK DUNYANIN TEK YALANI BİZ İSE YALAN DUNYANIN TEK GERCEGIYIZ NE SIZLER GIBI FILMDE ÖĞRENDIGIMIZ RAJONU KESERIZ NEDE TAKLIT YAPIP ÖZENTIYE GECERIZ BIZI TANIYAN BÖLE BİLSİN ÖLÜMÜNE YOL ALIP GİDENLERDENIZ VE HARBİ SEVENLERDENIZ LaNeT evLaTs
Yorum
-
Merhaba,
Foruma yeni üye oldum.Adım Uğur, yaşım 17 , Lise 4 öğrencisiyim , Giresun / Görele liyim. İstanbul da oturuyorum
Herkese iyi gecelerEn son Uğur GEMİCİOĞLU tarafından düzenlendi; 08.08.2008, 02:49.Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
Ben aslında yıllardır bordo mavi net'i takip ediyorum, hatta ankara'da çok iyi dostlar kazandım. Pek formumuzu işgal etmesemde Ankara Cafe Crown'da tanıştığım güzel kardeşim Mustafa beni artık formlarıda işgal etmem gerektiği konusunda ciddi bir dille uyardı. Ben de bundan sonra tüm formları gezip Trabzonlu ve Trabzon Sporlu kardeşlerimizle fikir alış verişinde bulunacağım. Bir de şunu da ihmal etmemek lazım arkadaşlar. Formlar bizim sokaklarımız gibidir. Sokağımızı temiz tuttuğumuz gibi formlarımızıda temiz ve düzgün tutalım.
Bayburtta dünya'ya geldim, ve aslen bayburtluyum. Lakin ben kendimi Sürmeneli adlediyorum. Çünkü -dile kolay tam 20 yaşıma kadar Sürmene'nin Yeni Ay belediyesinde yaşadım.
Şimdi Ankara Dikmen'de ikamet etmekteyim. Burası arkadaşlar sayesinde güzel ama hep Trabzon hasreti var bende.
Hasılı kelam ne yazmakla ne de okumakla biter hayat.
Tanışmak, görüşmek dileğiyle...Musa TÜTÜNEKEN
Yorum
-
İlk olarak assasshow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba,
Foruma yeni üye oldum.Adım Uğur, yaşım 17 , Lise 4 öğrencisiyim , Giresun / Görele liyim. İstanbul da oturuyorum
Herkese iyi geceler
Giresun'u görünce hemen dikkatimi çektin..
Hoşgeldin kardeşim..
Diğer arkadaşlarda hoşgeldiler..~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiresun'u görünce hemen dikkatimi çektin..
Hoşgeldin kardeşim..
Diğer arkadaşlarda hoşgeldiler..
hoşbulduk sağolasın
sadece ben değil otuduğum yerde bir çok Giresun lu Trabzonspor u tutuyorBilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
[quote=musatutuneken;1551791]Ben aslında yıllardır bordo mavi net'i takip ediyorum, hatta ankara'da çok iyi dostlar kazandım. Pek formumuzu işgal etmesemde Ankara Cafe Crown'da tanıştığım güzel kardeşim Mustafa beni artık formlarıda işgal etmem gerektiği konusunda ciddi bir dille uyardı. quote]
Musa hoşgeldinSeni burda görmek çok güzel gercekten.Adem'i de bekliyoruz yakın zaman içinde
Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
İnşallah Mustafa kardeşim o da yakında burada olur. Biraz asosyal olmasına nazaran iş karadeniz'e trabzona hele hele trabzon spor'a gelince yıkar tabularını ve tüm fedakarlıklara katlanır.
Trabzon spor altyapısına girmek için gece 24'ten sabah 05:00'a kadar avni akerin yanında ki (bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum) yavuz selim sahasında tek başına idman yapardı.
Tabi kendi çıkaları da söz konusu idi ama şimdi oynadığı takımın idmanlarında aynı hevesi gösteremiyor.
Bir girişten sonra diyorum ki inşallah Mustafa kardeşim...
Ben çok üzüldüm dormu takip etmediğim için. Ama bu üzüntümü tüm formları doldurarak gidereceğim
Her şey Trabzon için...Musa TÜTÜNEKEN
Yorum
-
İlk olarak shota611 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben umut ankara doğumluyum izmir de yaşıyorum herkeze selamlar...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak musatutuneken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah Mustafa kardeşim o da yakında burada olur. Biraz asosyal olmasına nazaran iş karadeniz'e trabzona hele hele trabzon spor'a gelince yıkar tabularını ve tüm fedakarlıklara katlanır.
Trabzon spor altyapısına girmek için gece 24'ten sabah 05:00'a kadar avni akerin yanında ki (bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum) yavuz selim sahasında tek başına idman yapardı.
Tabi kendi çıkaları da söz konusu idi ama şimdi oynadığı takımın idmanlarında aynı hevesi gösteremiyor.
Bir girişten sonra diyorum ki inşallah Mustafa kardeşim...
Ben çok üzüldüm dormu takip etmediğim için. Ama bu üzüntümü tüm formları doldurarak gidereceğim
Her şey Trabzon için...Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum