Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
onlar orda bize kafa tutarsalar onlari yeriz ulan biz orda çikipta gol falan atarsalar ben sahaya girerim yok öle bise onlar o tarafatari görünce tirsçaklar walla daalariz sahaya ucuna gelmisiz istanbul bizden puan almaya kalkarsa canli mi çikacaklar ordan yani geçelim o isi tel örgüde yok hem [img]smileys/smiley2.gif[/img]
ben bastan korkuyodum da onlar orda o taraftari görüp te oynayabilirseler helal olsun yeriz onlari orda kolaydi öyle son maç gelip bize artislik yapmak 7 tane çakacaz fatih altin ayakkabiyi alcak
arkadaslar bu maç kaç kaç biter bilmem ama olimpiyat tiklim tiklim olacak(hernekadar trt maçi versede, ki kinamamak elde degil)ortalik inleyecek .ayrica bugün trabzon aksam 20.05 geliyo herkesi atatürk havalimanina bekliyoruz.onlar bizim herseyimiz ve bunu onlara hep birlikte gösterelim.hadi unutmayin 20.05
ts addict
IKU TS (İstanbul Kültür Üniversitesi Trabzonsporlular Taraftar Kulübü)
IKU TS atkılarımız için sitemize uğrayınız
Yorum