walla bu maci garant, aliriz bence..ne kadar ist. köpeklerine tesvik primi verselerde onlari eze eze yenecegizz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor?um - Istanbulspor (5-0)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ya arkadaslar birakin ist piçlerini biz büyük takim olarak boyle seylerle ugrasacak vaktimiz yok çikariz sahaya söke söke aliriz maçi gayS birakin onlarin kendine hayri yok
ts addict
IKU TS (İstanbul Kültür Üniversitesi Trabzonsporlular Taraftar Kulübü)
IKU TS atkılarımız için sitemize uğrayınız
Yorum
-
üff ya ben çok korkuyom istanbuldan yaa serefsizler tam böyle kritik
maçlarda aslan kesiliyolar heyecandan hafta sonunu nasil edecem
bilmiyorum ama Trabzonsporumuzun yolu açiktir mutlaka kazanacagiz zaten
istanbulu yenemiyorsak ne yapacagiz samp. liginde aman ne olur satadi
sölene çevirelim ve kutlayalim sampiyonlar ligini
Trabzonsporumuza basarilar! [img]smileys/smiley32.gif[/img]
Yorum
-
İlk olarak muratdinc tarafından gönderildiBU MAÇTA ISTANBULUN NASIL OYNAYACAGINI GERÇEKTEN ÇOK AMA ÇOK MERAK EDIYORUM.DÜSMESI GARANTI BIR TAKIM ACABA SAMPIYON GIBI OYNAYABILIR MI?
nasil oynarsa oynasin. Arkayi fenerliyecek [img]smileys/smiley36.gif[/img]"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
senol hocanin dedigi gibi 33 maçin finali insallah aliriz ama asil benim zoruma giden türkiye cumhuriyeti basbakaninin gazetelere yansiyan birdemecini okudum aynen söyle"fenerbahçenin sampiyonlugunu tebrik ederim bileklerinin hakkiyla sampiyon oldular" gerçi biz bunlara yabanci degiliz ama bu kadarda olmaz sayin basbakan tamam tebrik et bu gayet normal ama bileklerinin hakkiyla sampiyon oldu denilmesi çok zoruma gitti sayin basbakan herhalde rezilbahçe-TRABZONSPORUMUN maçinda yurt disindaydi izlemeyemediCEHENNEMDE ATEŞ YOKTUR HERKES KENDİ ATEŞİYLE CEHENNEME GİDER
Yorum
-
ÖNCE BIR FINAL HAVASINDA 1 GOL ATIP ÖNE GEÇELIM.
0-0 KEN PENALTI OLURSA FATIH DE ATMASIN .
KAÇIRINCA BELLI STRESE GIRIYOR.TAKIMDA STRESE GIRIYOR.
BI SEKILDE ÖNE GEÇTIKTEN SONRA...
FATIH [img]smileys/smiley17.gif[/img] FATIH- [img]smileys/smiley17.gif[/img]FATIH- [img]smileys/smiley17.gif[/img]FATIH[img]smileys/smiley17.gif[/img]
34*1,5=51 BELKIDE ALTIN AYAKKABI [img]smileys/smiley17.gif[/img] [img]smileys/smiley17.gif[/img] [img]smileys/smiley17.gif[/img] [img]smileys/smiley17.gif[/img] [img]smileys/smiley17.gif[/img] [img]smileys/smiley17.gif[/img] [img]smileys/smiley17.gif[/img] [img]smileys/smiley17.gif[/img] [img]smileys/smiley17.gif[/img] [img]smileys/smiley17.gif[/img] [img]smileys/smiley17.gif[/img] [img]smileys/smiley17.gif[/img] [img]smileys/smiley17.gif[/img] Edited by: ftunsalfenerbahçe dünya pisliğidir..
her şeyin hesabı sorulur bir gün.....
Yorum
-
Iste Biletix'in bilet fiyatlari
BATI ALT, BATI ORTA VE BATI ÜST TRABZONSPOR TARAFTARI:
50 YTL (50.000.000 TL)
BATI ORTA ISTANBULSPOR TARAFTARI:
50 YTL (50.000.000 TL)
DOGU ALT ve DOGU ÜST TRABZONSPOR TARAFTARI:
30 YTL (30.000.000 TL)
KUZEY KALE ARKASI TRABZONSPOR TARAFTARI:
10 YTL (10.000.000 TL)
GÜNEY KALE ARKASI TRABZONSPOR TARAFTARI:
10 YTL (10.000.000 TL)
LOCA: 100 YTL (100.000.000 TL) KALE ARKASI : 3 YTL (3.000.000 TL)
MARATON : 5 YTL (5.000.000 TL)
MISAFIR TAKIM : 5 YTL (5.000.000 TL)
Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
Yorum