aynen
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor?um - Istanbulspor (5-0)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
KAPALI TRABZONSPOR TARAFTARI Burdanmi?
Aliyoruz demi kesin olarak yazinda bizde biletimizi alalim sizi bekliyorum olimpiyati bulabilecegim bile mechul ama genede alacagim.[img]smileys/smiley17.gif[/img]38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
-
İlk olarak Semih(TS) tarafından gönderildi
KAPALI TRABZONSPOR TARAFTARI Burdanmi?
Aliyoruz demi kesin olarak yazinda bizde biletimizi alalim sizi bekliyorum olimpiyati bulabilecegim bile mechul ama genede alacagim.[img]smileys/smiley17.gif[/img]Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.
Yorum
-
evet hep birlekte alalim
Yorum
-
EVET YA KESKE BU MAÇTA BIZ ONLARI DÜSÜRSEYDIK
Yorum
-
YA BEN ÇOK KORKUYOM O MAÇTAN KESIN ALACAGIZ MAÇI BASKA ALTERNATIF YOK
AMA YANI SU SANSSIZLIK MANSSIZLIK OLAYLARI SAKAT GECE UYKUM KAÇIYO MAÇI
DÜSÜNMEKTEN BIR SENENIN ÖZETI NITELIGINDE MAÇ. INLETECEGIZ
OLIMPIYATI[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Yorum
-
İlk olarak bodozlama tarafından gönderildi
bizim için bayram sarti;
Galibiyet ve kralin 4 golü
Kaptan sakat, fazla riske girmesin bence 2 gol yeter[img]smileys/smiley2.gif[/img]Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
INSALLAH GÜZEL OLUR INSALLAH SL.NE KATILIRIZ..
ARTIK TRABZON KENTI DÜNYA DEVLERINI AGIRLAMAK ISTIYOR!''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
Yorum