Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yayıncılıkta Yeni Dönem | Artık 9 Maçın 9'u da Canlı Yayınlanacak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yeni taraftar paketine üye olan arkadaşlar,

trt3 ve trt haber kanalları var mı? ben mi bulamıyorum. büyük ihtimal bank asya trt3 ten verilecek.
    EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• saat 18 00 Liverpool Arsenal spormax
      saat 19 30 Ankaragücü TRABZONSPOR maçı izleyecem hadi hayırlısı

Yorum

• İlk olarak bekirguner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        saat 18 00 Liverpool Arsenal spormax
        saat 19 30 Ankaragücü TRABZONSPOR maçı izleyecem hadi hayırlısı
        spormax taraftar paketinde açık mı?
        EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• İlk olarak eminbayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu digitürk yeni üyeler için 34,90 fiyat belirlerken neden bizim aylık ücretimizi 62 lira yaptı anlamış değilim.Bu ayrıcalık sadece bizde mi var yoksa eski üyeleri yontmak digitürkün adetlerindenmi ?
          Benimki de kasım ayında bitecek, ücrette artış olacağını söylediler. Halbu ki yeni üye olanlar 34,90 dan bağlatıyor, bu ne kadar garip bir iştir anlamadım.

Enayi yerine koyuluyoruz resmen, aynı ücrette devam etmezlerse iptal edeceğim ben.

Yorum

• dıgıturk üyesiyim giriş paketti kullanıyorum ,şu taraftar paket tine yeni üyelik ve kurum yapmadan geçebiliyor muyum bilgisi olan arkadaşlar paylaşır mı.

Yorum

• İlk olarak merve_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim... biz sezon sonu iptal ettirmiştik diye hatırlıyorum. dondurulabiliyormuş da ama onu sonradan öğrenmiştik. şu müşteri hizmetleriyle bir görüşebilsem 7 buçuk dk boyunca hatta bekledim bir Allah'ın kulu cevap vermedi
              Ben eski üyeyim iptal ettikten sonra bu sene tekrar üye oldum 39,90 tl
              5 takımın maçlarını izleyebileceğim..Bu seneki kurulumdada herhangi bir ekstra ücret ödemedim...
              Söylesem tesiri yok
              Sussam gönül razı değil.
              adrenalinn

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                spormax taraftar paketinde açık mı?
                Spormax her sezon başı ilk 1-2 haftayı şifresiz yayınlıyor.. Açık olup olmaması önemli değil yani Ligtv abonesi olan herkes izleyebilecek Arsenal-Liverpool maçını.

Yorum

• Dıgıturk web tv den sezonluk paket aldım şuanda ligtv izliyorum gayet ii sayılır görüntü .Benim hız 1 mb gayet iii tek problem tam ekran 1280 800 olmuyor ama ekranı 1024 768 tam ekran oluyor sanki biraz görüntü kalitesi düşüyor.Tüm renktaşların yorumlarını bekliyorum.
                  En son vendercan tarafından düzenlendi; 13.08.2010, 18:23.

Yorum

• Ben de üyeyim. Şu anda yayın var mı ki ?
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben de üyeyim. Şu anda yayın var mı ki ?
                      evet renktaş haftanı maçlarına gir bursaspor konya maçına canlı izle de açılıyor lig tv

Yorum

• İlk olarak vendercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        evet renktaş haftanı maçlarına gir bursaspor konya maçına canlı izle de açılıyor lig tv
                        Güzelmiş.

Bende gayet net ve kesintisiz izlenebiliyor şu anda. Hem de tam ekran. Herhangi bir problem yok.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Güzelmiş.

Bende gayet net ve kesintisiz izlenebiliyor şu anda. Hem de tam ekran. Herhangi bir problem yok.
                          Ekran ayarları 1024 768 mi yada 1280 800 mü

Yorum

• İlk olarak vendercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ekran ayarları 1024 768 mi yada 1280 800 mü
                            1280x1024.

Yorum

• eski digitürk üyesiyim,aylık 9,99 luk paketteyim ve devam ediyor paketim.bunun yanı sıra taraftar paketine geçmek istiyorum ayda 13 lira vererek.uydu alıcısına sokulan kartın üstünde mor tonda irdeto yazıyor,uydu alıcım dt-8002 hiçbir ücret ödemeden bu pakete geçebiliyor muyum 9,99+13 lira vererek?geçemiyorsam ne kadar artı masraf yapmam lazım?cevap verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
                              uydu alıcımın sağ alt köşesinde de irdeto yazıyormuş şimdi farkettim
                              En son Colmandantee tarafından düzenlendi; 13.08.2010, 20:33. Sebep: Edit

Yorum

• İlk olarak Colmandantee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                eski digitürk üyesiyim,aylık 9,99 luk paketteyim ve devam ediyor paketim.bunun yanı sıra taraftar paketine geçmek istiyorum ayda 13 lira vererek.uydu alıcısına sokulan kartın üstünde mor tonda irdeto yazıyor,uydu alıcım dt-8002 hiçbir ücret ödemeden bu pakete geçebiliyor muyum 9,99+13 lira vererek?geçemiyorsam ne kadar artı masraf yapmam lazım?cevap verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
                                uydu alıcımın sağ alt köşesinde de irdeto yazıyormuş şimdi farkettim
                                Aynı sorunun cevabını ben de merak ediyorum ama daha bir Allah'ın kulu burda bir bilgi vermedi!
                                Herkes hangi paketi aldığını söylüyor!
                                Tamam söyleyin de bir de biz renktaşlarınıza yardım etseniz!!!
                                Eski digi üyeleri sadece -elinde çanak olanlar, irdeto alıcı olanlar- sadece 13 tl fiyat vererek mi maç izleyecekler?
                                Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                                -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                                Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                                -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

Yükleniyor...
                                X