Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yayıncılıkta Yeni Dönem | Artık 9 Maçın 9'u da Canlı Yayınlanacak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    benim üyeliğim 3 eylülde bitiyor ondan sonra yeni paketi kullanacam ama hemen açılıyor bildiğim kadarı ile ordan değiştiriyorlar sadece üyeliğini şimdi ararsan bikaç saat içinde açılır sanırım bu arada ofun neresindensun benda ofliyim
    Benimki de kasımda bitecek. 34,90 ödüyorum şuanda fakat o zaman artış olacak dediler.

Yeni üye olanlar 34,90 dan başlarken, ben kaç senelik üye olmama rağmen fiyat artıracağız diyorlar. Aynı fiyattan devam ettirmezlerse iptal ettireceğim. Ne saçma iş bu ya.

Yorum

• Dıgıturk webtv de Trabzonspor taraftar paketi ayda sadece 4.99tl

Yorum

• akşam gelip kurdular diğer dıgı kanalları açılmasına rağmen ligtv hala açılmadı,ne menem bişeydir bu yaa,daha ilk günden insanı uyuz ediyorlar,müşteri hizmetleri sitemde problem gözükmüyor beklemeniz lazım diyorlar ,dünden beri bekliyoruz bakalım nolecek(

Yorum

• İlk olarak 10-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          akşam gelip kurdular diğer dıgı kanalları açılmasına rağmen ligtv hala açılmadı,ne menem bişeydir bu yaa,daha ilk günden insanı uyuz ediyorlar,müşteri hizmetleri sitemde problem gözükmüyor beklemeniz lazım diyorlar ,dünden beri bekliyoruz bakalım nolecek(
          77 açılmıyor 204 ü dene.
          EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Az önce dijitürk ü aradık.24 aylık 19,90 lık taraftar paketini konuştuk.12 ay değil de 24 aylık pakette 160 civarı bir rakam verilmiyor diye biliyordum ama bu rakamı sadece şampiyonlar paketini aldığında vermiyormuşsun.Taraftar paketinde geçerli olmuyormuş.Doğru mudur bu?

Yorum

• İlk olarak alpacino_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Az önce dijitürk ü aradık.24 aylık 19,90 lık taraftar paketini konuştuk.12 ay değil de 24 aylık pakette 160 civarı bir rakam verilmiyor dendi ama bu rakamı sadece şampiyonlar paketinde aldığında vermiyormuşsun.Taraftar paketinde geçerli olmuyormuş.Doğru mudur bu?
              yav az arka sayfalara baksanız her şey çok net şekilde açıklanmıştı. birde digitürk demiş size onların dediği doğru olamaycakta bizimkisi mi doğru oalcak. ama dedikleri doğru..

bir kez daha diyorum.

2 yıllık taahütlü pakette 20 lira aylık veriyosun ve ilk başta 45 liralık aktivasyon ücreti veriyosun. o kadar.

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yav az arka sayfalara baksanız her şey çok net şekilde açıklanmıştı. birde digitürk demiş size onların dediği doğru olamaycakta bizimkisi mi doğru oalcak. ama dedikleri doğru..

bir kez daha diyorum.

2 yıllık taahütlü pakette 20 lira aylık veriyosun ve ilk başta 45 liralık aktivasyon ücreti veriyosun. o kadar.
                1 yıllık pakette verilen 160 küsür lirayı,24 aylık sadece trabzonsporu alırsan da veriyorsun.Burada verilmiyor dendi ama ligtv veriliyor dedi.

burdakiyle ligtv arasında tutarsızlık var.

Anlama konusunda sıkıntım yok

Yorum

• Hocam Digiturk Lig Tv Ticari Paket fiyatı hakkında bilgisi olan var mı ?
                  50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

1 yıllık pakette verilen 160 küsür lirayı,24 aylık sadece trabzonsporu alırsan da veriyorsun.Burada verilmiyor dendi ama ligtv veriliyor dedi.

burdakiyle ligtv arasında tutarsızlık var.

Anlama konusunda sıkıntım yok
                    verilmiyorrr rahat olun ...160 küsür lira zaten alıcı için veriliyor. zaten 2 yıllık paketi aldığında 20 lira vermenin nedeni de bu

Yorum

verilmiyorrr rahat olun ...160 küsür lira zaten alıcı için veriliyor. zaten 2 yıllık paketi aldığında 20 lira vermenin nedeni de bu
                      telefondaki adam veriliyor dedi.Bizi mi keklemye çalıştı acaba?

Arkadaş sende hemen heyecan yapıyon.

Bak yanlışlık varmış demek ki?Doğrusunu onlar değil forumdakiler biliyormuş.

Yorum

telefondaki adam veriliyor dedi.Bizi mi keklemye çalıştı acaba?

Arkadaş sende hemen heyecan yapıyon.

Bak yanlışlık varmış demek ki?Doğrusunu onlar değil forumdakiler biliyormuş.
                        ne heyecan yapacam yaa aldım da 2 gün önce. seni keklemeyee çalışmış olabilirler dediğin gibi başka bir alternatif kalmıyor..

Yorum

• İnterneti sınırsız olanlar için web tv yi öneiririm.. 4 maç 5 tl...
                          pazar günü üye olacağım oraya..

Yorum

ne heyecan yapacam yaa aldım da 2 gün önce. seni keklemeyee çalışmış olabilirler dediğin gibi başka bir alternatif kalmıyor..
                            Almaktan vazgeçmiştik.O zaman başka yerle konuşalımda alalım maçlar başlamadan önce.

Bilgilendirdiğin için saol.

Yorum

• İlk olarak invincible tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İnterneti sınırsız olanlar için web tv yi öneiririm.. 4 maç 5 tl...
                              pazar günü üye olacağım oraya..
                              Netten izlemek bana pek cazip gelmiyor.

Bizde tivibu var.Tv izliyoruz ama normal tv yayınından ortalama 1-2 dakika arası geriden geliyor.

Maçları izlerken telefon veya televizyondan habersiz izlenebilir ama gene de tercih meselesi tabi.

Yorum

• Sadece bizim maçları en ekonomik izlememizi sağlayacak seçenek hangisi kafam karıştı
                                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

Yükleniyor...
                                X