Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yayıncılıkta Yeni Dönem | Artık 9 Maçın 9'u da Canlı Yayınlanacak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben aldım 2 yıl taahhütlü, 19.99 Tl ödiyeceğim,kurulum içinde 20 Tl aldı servis,ancak şu ailecek paketi çok kolpa,movie max speed eski film verip duruyor,90lardan kalma filmler
    2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
    2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
    2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      77 açılmıyor 204 ü dene.

evet hocam 204 müş,az önce servisi aradım 77 den değil 204 ten izleyeceksiniz dediler,kendi personellerinin haberi yok olaydan daha

Yorum

• İlk olarak invincible tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnterneti sınırsız olanlar için web tv yi öneiririm.. 4 maç 5 tl...
        pazar günü üye olacağım oraya..
        Netten izleyecek kadar hızım olsa niye para vereyim ki
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• ARkadaş ben hala hangi maçı hangi kanalda izleyeceğim bilmiyorum yau. Bu ne garip iş oldu.
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• Bende dün bağlattım Taraftar paketi aldım ankaragücü maçını heyecanla bekliyorum.
            Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bende dün bağlattım Taraftar paketi aldım ankaragücü maçını heyecanla bekliyorum.
              Hayırlı olsun.. Bende heyecanla bekliyorum ama maçta heyecanlı olamıcaz çünkü seyircisiz

Yorum

• İlk olarak Miraç Atalay Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ARkadaş ben hala hangi maçı hangi kanalda izleyeceğim bilmiyorum yau. Bu ne garip iş oldu.
                4 Büyüklerin + şeftali kurdunun maçı Lig Tv'de diğer maçlar Salon 1'de.

Yorum

• İlk olarak tsburak08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hayırlı olsun.. Bende heyecanla bekliyorum ama maçta heyecanlı olamıcaz çünkü seyircisiz
                  Yenelimde seyir zevki olmasada olur benim için Liverpool karşısına moralli çıkmamız lazım
                  Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• 1. 12 ay taahhütlü fiyatlardan faydalanmak için Digiturk uyumlu Irdeto uydu alıcısı sahibi olunmalıdır. Arçelik, Beko, Sunny, Vestel ve Digiturk bayilerindenuydu alıcısını satın alabilirsiniz.
                    2. 24 ay üyelik taahhüt ile uydu alıcısına da sahip olunabilir. Opsiyoneldir.
                    3. Paketler sadece Turksat üzerinden izlenebilir.
                    4. Kurulum bedeli üyeye aittir:
                    - Bireysel çanak anten kurulumu için 85 TL,
                    - Merkezi Turksat sistemine bağlantı için 45 TL,
                    - Çanak çevirme ve bağlantı için 30 TL,
                    - Mevcut çalışır durumda Turksat çanağına bağlantı için 20 TL servis bedeli alınır. 5. Bu uydu alıcı ile Turksat'taki yüzlerce kanal ve diğer uydular da izlenebilmektedir.
                    6. Digiturk kanal/paket içerğini değiştirme hakkını saklı tutar.

Şu digiturk işi artık çorba gibi oldu. Paketler sadece Turksat üzerinden izlenebilir derken nasıl oluyor? Pek bilgim yok bu konuda ama birkaç ay öncesine kadar Lig Tv izleyebiliyorduk bi sıkıntı yoktu şimdi bu çanak çevirme işlemini mi yapmaları gerekiyor? Bir de babam aramış az önce bu kampanya (taraftar paketi) yeni üyelerimiz için geçerli demişler. Her şey allak bullak oldu Digiturk üyeliğmizde verilen DCR DT 9002 cihazımız var bu yeterli olmuyor mu? Şu mübarek günlerde biri yardımcı olsun lütfen

Yorum

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yenelimde seyir zevki olmasada olur benim için Liverpool karşısına moralli çıkmamız lazım
                      Orası öyle hocam, ama seyircisiz maçda çekilmiyor.. Bizim maç olduğu için izlicem.. Bu arada A.gücü'nün kalecisi Serkan Kırıntılı Fener'e gidicek galiba..

Yorum

• İlk olarak Miraç Atalay Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ARkadaş ben hala hangi maçı hangi kanalda izleyeceğim bilmiyorum yau. Bu ne garip iş oldu.
                        Simdilik ligtv ve digi kanali yetecektir .
                        Sezon sonuna dogru türk max , spor max , jojo da lazim olacak .
                        Bu kanallar simdi cikmasa bile bulunsun yani sizde..

Bu haftaki maclar(arka sayfadan alinti)

Maçların yayınlanacağı kanallar ;

14.08.2010 - 20.00 | Gaziantepspor-Kasımpaşa --> Digi
                        14.08.2010 - 20.00 | Sivasspor-Galatasaray --> Ligtv
                        14.08.2010 - 22.00 | Bucaspor-Beşiktaş --> Ligtv
                        14.08.2010 - 22.00 | Eskişehir-Gençlerbirliği --> Digi

15.08.2010 - 19.30 | MKE Ankaragücü-TRABZONSPOR --> Ligtv
                        15.08.2010 - 21.00 | Karabükspor-Manisaspor --> Digi
                        15.08.2010 - 21.45 | Fenerbahçe-Medical Park Antalyaspor --> Ligtv

16.08.2010 - 21.00 | İstanbul BŞB-Kayserispor --> Digi
                        16.08.2010 - 21.00 | Bursaspor-Konyaspor --> Ligtv
                        En son leavemealone tarafından düzenlendi; 12.08.2010, 21:03.

Yorum

• arkadaslar lig tv nin hd yayini icin ne yapmam gerekli? saticiya sormustum 3 personel vardi.. ücüne sordum lig tv nin hd yayini icin ne yapmam gerek ücüde söyle tepki verdi *höönkk* hd diyorum 3-4 defa hd hd dedim anlamadilar sonra bosverin dedim.. burada varmi bilgi verebilecek arkadas?
                          SAMSUN UNDERGROUND RAP
                          55

Yorum

• Tek maçlık kampanya tamamen dolandırmaca, haberiniz olsun, tek maç seçip ucuza maç izleme diye bişey yok biz üye olmaya gittik Trabzonsporu seçtik aylık 36 küsür ödeme + receiver parası 80 tl + 20 tl kurulum parası + 30 tl çanak çevirme ücreti hepsini toplayın yine normal ligtv üyelik parasına eşit yani kazık üstelik bu kadar para tek maç uzak durun kansızlardan

Yorum

• Benim de bağladılar bu gün. Vatana millete hayırlı olsun.
                              Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Benim de bağladılar bu gün. Vatana millete hayırlı olsun.
                                siz eski üye miydiniz yoksa sıfırdan mı bağlattınız?

Yorum

Yükleniyor...
                                X