yar saçların lüle lüle BURSA sana güle güle.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
foto: ajansspor.comEn son Travelair tarafından düzenlendi; 08.08.2010, 13:51.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca Bursaspor Taraftarına yakıştıramadım,Stadyumdan ayrılmalarına..En azından Şampiyon olan kendi takımlarını,alkışlamları gerekıyordu... sanırım sadece (Texas) kaldı
Yorum
-
Maçın sadece ikinci devresini o da sessiz olarak izleyebildim.
Dün Antalya'nın Mersin sınırında, Alanya'nın 50 km doğusunda kalan Gazipaşa ilçesinde teyze kızımın düğünü vardı. Oraya gittik ailece.
Akşam sekizde düğün salonundaydık, ama benim aklım maçta... yarım saat kadar kıvrandıktan sonra attım kendimi dışarı, maç izleyecek yer aramaya başladım.
Sora sora sahil de öğretmenler evi sosyal tesisleri varmış onu buldum.
Girdim içeri izin istedim "maçı izleyebilir miyim" diye, sağolsunlar problem değil dediler.
Tesisin sahil tarafında projektörle dev ekran kurmuşlar, maç oynuyor, sesi açık değil, zaten izleyen kimse yok.
Öğretmenlerin kimisi gece deniz keyfi yapıyor, kimisi mangal, kimisi semaver kurmuş sohbete dalmışlar.
Aldım bir koltuk, geçtim ekranın karşısına.
Beş dakika sonra benim yaşlarda bir bey geldi ve selam verip "Trabzonlu musunuz" diye sordu.
Ben de durumu kısa bir özet geçtim.
Bana "ben Trabzon'da öğretmenim, eşim Trabzon'lu ben Erzurum'luyum...evimiz Boztepe'de" dedi.
Gazipaşa'da Trabzonspor'u tutan bir Alanya'lı ile karşılaşma olasılığı-hoşluğu-Bize her yer Trabzon muhabbetleri ile sessiz ama son derece keyifli bir gece geçirmiş oldum.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMert olmayanlar dert olurlar en sonunda pert olurlar
Yorum
-
- Maç Sonundaki Hava Fişek Gösterileri Gerçekten MüthiştiTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak 10uR26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületebrikler trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüvenc Krutar süper yorumladi, digerleri utansin"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
Yorum