Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yar saçların lüle lüle BURSA sana güle güle.
    En son lazrail199261 tarafından düzenlendi; 08.08.2010, 13:50.

Yorum

• foto: ajansspor.com
      En son Travelair tarafından düzenlendi; 08.08.2010, 13:51.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ayrıca Bursaspor Taraftarına yakıştıramadım,Stadyumdan ayrılmalarına..En azından Şampiyon olan kendi takımlarını,alkışlamları gerekıyordu... sanırım sadece (Texas) kaldı
        Teksas kalmadı pankartı bırakıp kaçtılar.

Yorum

• Trabzonda kutlama fln oldumu acaba varmı video

Yorum

• Takım Trabzon'a indi mi?

Ben herşeyden bir haber dolanıyorum.

Yorum

• Maçın sadece ikinci devresini o da sessiz olarak izleyebildim.
              Dün Antalya'nın Mersin sınırında, Alanya'nın 50 km doğusunda kalan Gazipaşa ilçesinde teyze kızımın düğünü vardı. Oraya gittik ailece.
              Akşam sekizde düğün salonundaydık, ama benim aklım maçta... yarım saat kadar kıvrandıktan sonra attım kendimi dışarı, maç izleyecek yer aramaya başladım.
              Sora sora sahil de öğretmenler evi sosyal tesisleri varmış onu buldum.
              Girdim içeri izin istedim "maçı izleyebilir miyim" diye, sağolsunlar problem değil dediler.
              Tesisin sahil tarafında projektörle dev ekran kurmuşlar, maç oynuyor, sesi açık değil, zaten izleyen kimse yok.
              Öğretmenlerin kimisi gece deniz keyfi yapıyor, kimisi mangal, kimisi semaver kurmuş sohbete dalmışlar.
              Aldım bir koltuk, geçtim ekranın karşısına.
              Beş dakika sonra benim yaşlarda bir bey geldi ve selam verip "Trabzonlu musunuz" diye sordu.
              Ben de durumu kısa bir özet geçtim.
              Bana "ben Trabzon'da öğretmenim, eşim Trabzon'lu ben Erzurum'luyum...evimiz Boztepe'de" dedi.
              Gazipaşa'da Trabzonspor'u tutan bir Alanya'lı ile karşılaşma olasılığı-hoşluğu-Bize her yer Trabzon muhabbetleri ile sessiz ama son derece keyifli bir gece geçirmiş oldum.

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Beyler dün birisi HD fotolar paylaşmıştı . Daha varmı onlardan

Yorum

• HERKEZ HATTİNİ BİLECEK

Yorum

• tebrikler trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ççççççççççççççççççççç
                        Mert olmayanlar dert olurlar en sonunda pert olurlar

Yorum

• - Maç Sonundaki Hava Fişek Gösterileri Gerçekten Müthişti
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Güvenc Krutar süper yorumladi, digerleri utansin
                            Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak 10uR26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tebrikler trabzonspor
                              Eyvallah, Es-Es'e bir kez daha selamlar

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Güvenc Krutar süper yorumladi, digerleri utansin
                                Mactan önce kadrolari gördükten sonra bursa kazanmaya daha yakin diyordu ama.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Yükleniyor...
                                X