Bu biletix'in sitesindeki tablolar maç gününe kadar değişmez ise Cumartesi akşamı herkes Trabzonspor'un büyüklüğüne bir kez daha şahit olacaktır. TV'de bir tarafta lig şampiyonu olmasıyla kendini direk 5.büyük ilan eden Bursaspor'un 3-5 bin civarındaki seyircisi gösterilirken, "koskoca şampiyon takımın seyircisi bu kadar mı?" diyecekler, diğer tarafta en az 30 bin Trabzonspor'lu kendine ayrılan tribünüleri tıklım tıklım doldururken de büyüklüğümüz bir kez daha tüm Türkiye'nin gözlerinin önüne serilecek...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak FerhaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemerhaba arkadaşlar,
şu an yurtdışındayım. atv'nin sitesinden canlı yayını izleyemiyorum. çözümü olan var mı acaba başka nasıl izleyebilirim??
Yorum
-
bursalilar bizi gecmis
www.ajansspor.com (en alta anket)
adamlar sanal alemde bari fazla olalim diyorlar
Yorum
-
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeleviziyondan izleyebilirsin atv Avrupadanama teşekkürler yine de..
Yorum
-
İlk olarak FerhaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu an yeni zelandadayımama teşekkürler yine de..
ekranin altinda atv yaziyor oraya bas
süper kalite atv izle
yeni zelenda fark etmez
bize her yer trabzon
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumut ile çıkacağız sahaya.Çaresiz katlanacağız.allah umut'larımızı söndürmesin..........
amİnnnn...
Yorum
-
Arkadaşlar buraya gelip edebiyle,saygı çerçevesinde yazan herkese saygımız var,bursasporlu arkadaşlar hoşgelmişler,sefa gelmişler.
Birinci olarak Olimpiyat konusuna gelirsek bir maçta bir takımın deplasmanda en fazla taraftar sayısı bizde(bkz:istanbulspor-Trabzonspor:58000).Bursaspor'da İBB maçında 31250 kişiye oynamış,sidik yarıştırmaya gerek yok Trabzonspor büyüklüğünü Urfa'da cümle aleme göstermiştir(İstanbula 1283 km,Trabzona 806 km) onun için burada siz azdınız,biz fazlaydık yok zaten İstanbul'da çok Trabzonlu var muhabbetleri geçilsin.Urfa'da yaşayan neredeyse hiç Trabzonsporlu yoktu ama büyük Trabzonspor taraftarı orada da takımına dolu tribünlerle destek olmuştur.
İkinci olarak 34.hafta febe-Trabzonspor maçı; o stadtan Trabzonspor hariç ben hiçbir takımın puan çıkarabileceğini inanmıyorum ancak Trabzonspor orada bursaspor için oynamamıştır,kendisi için oynamıştır orada anorthosis famagusta'nın da şampiyon olma şansı olsa Trabzonspor çıkar Trabzonsporluluğa yakışır şekilde mücadelesini verirdi,vermiştir ve verecektir de.Ortada bursaspor'a özel bir durum yok Trabzonsporlu olmanın gerektirdiği her zaman budur ve gereken yapıldı.Trabzonsporlu olmak her zaman onuruyla,gururuyla ve şerefiyle başka kimsenin hesabına bakmadan mücadele etmeyi gerektirir ve delicesine sevdayı gerektirir zaten bu değil midir Bordo-Mavi'nin peşinden böyle sevdayla gitmemiz nedeni.
Üçüncü olarak Trabzonspor kazandığı şampiyonluklar ve kupalar sayesinde şampiyon takım ünvanını almıştır ama taraftarı sayesinde Büyük olmuştur.Bende 4 büyük yalanına karşı olanlardanım çünkü benim için tek büyük Trabzonspordur.
Ve maça gelirsek Trabzonspor oynamadığı her maçın %100 favorisidir.Rakip bursada olsa madridte olsa farketmez çıkar bize yakışan şekilde mücadelemizi veririz.
Son olarak; Özledik Büyük Şef
"Buradaki herkes İbrahim Peygamberin kıssasını biliyor. Nasıl kahramanvari bir figür olduğunu biliyoruz. Biz de ateşten çıkan İbrahim gibi final ateşinden çıkıp kahraman olmak istiyoruz" Rigobert Song
Şimdi final ateşi Olimpiyatta ve biz yine o ateşten çıkacak kahramanları görmek için o gün binlerle olimpiyatta olacağız.
Fırtına-İhtilal-Efsane
Yorum
-
Aslanım atacak golünü yine, getirecek kupayı bize ...
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Aslanım atacak golünü yine, getirecek kupayı bize ...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHahaha ajanssorun anketine oy verdim Bursa 1147 Trabzon 1148 oldubir oyumla öne geçtik
www.ajansspor.com en alt sağda anket..
Yorum
Yorum