Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fırtına Olimpiyat'ta esecek

Yorum

• renktaşlar bişey soracağım.geçen sene fb ve bjk kaç bin taraftar getirdi olimpiyata ??varmı hatırlayan
      '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        renktaşlar bişey soracağım.geçen sene fb ve bjk kaç bin taraftar getirdi olimpiyata ??varmı hatırlayan
        Bir avuç
        Dozer CemiL

Yorum

• -----onur-----
          --serkan --giray-- --egemen-- -- cale--
          --barış-- --selçuk--
          --yattara --colman-- --engin--
          --umut--

Gibi gibi geliyor bana
          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• ..................................

Yorum

• Kadro bence şöyle olacaktır:

--------------Onur---------------
              Serkan----Glo---Egemen------Cale
              -----Selçuk----Colman-----------
              Burak----------Alan---------Engin
              -----------Umut-----------------
              Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak LaZBull61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir avuç
                bir avuç derken merak ettim baya acaba sadece bizim taraf toplamını geçebilirmi geçen senenin çokmu barttım
                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Yorum

• İlk olarak Ali YILDIRIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Daha öncede söylediler. Bilet alman yeter. Erken gelen alıyor yerini
                    Valla hiç karışmam çağırırım güvenliği otururum yerime

Yorum

• alt kattan köşe aldık diyelim bileti ortalara doğru gidebiliyomusun aralarda bölme var mı? öle olabiliyor mu?

Yorum

• İlk olarak lazrail199261 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        alt kattan köşe aldık diyelim bileti ortalara doğru gidebiliyomusun aralarda bölme var mı? öle olabiliyor mu?
                        Bölme falan yok oturursun istediğin yere ..
                        Dozer CemiL

Yorum

• İlk olarak LaZBull61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bölme falan yok oturursun istediğin yere ..
                          Bence istediği yere oturursa millet epey tartışma yaşanır,ben biletim neresiyse gider otururum doluysa kaldırırım

Yorum

• Maçı kaybedeceğimiz hissi var içimde.Sakın temenni zennetmeyin ama yenileceğiz gibi geliyor bana.........
                            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maçı kaybedeceğimiz hissi var içimde.Sakın temenni zennetmeyin ama yenileceğiz gibi geliyor bana.........
                              abi bende de tam tersi bir durum var,
                              normalde her maç öncesi bir tedirginlik olur ama nedense bu maç için çok rahatım,
                              yeneriz hemde 1-0 filan değil

Yorum

• İlk olarak buroli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence istediği yere oturursa millet epey tartışma yaşanır,ben biletim neresiyse gider otururum doluysa kaldırırım
                                Toplamda 10 kere gitmişimdir Olimpiyata ne yaşadım ne de yaşandığını gördüm ..
                                Dozer CemiL

Yorum

Yükleniyor...
                                X