Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• o değilde bu sıcakta nasıl bir maç olacak?
    EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• bizim kale arkası biletleri bitmiştir duyrulurrrrrrrrrr
      Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

• İlk olarak Barış Mayda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bizim kale arkası biletleri bitmiştir duyrulurrrrrrrrrr
        inanmıoyorum ya aksam alcaktım kale arkası 2 tane
        Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
        18.11.2009

Yorum

• 36 derece sıcak var şu an, umarım yarın maç saatine hava serinlemiş olur.
          Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• Acaba ne kadar bİlet satildi?????

Yorum

• Urfa'daki sıcaktan sonra bence İstanbul'daki sıcak bizi etkilemez.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Argadaşlar bugün bilet alacak olanlar batı tribününde ki dololuk oranını öğrenebilir mi çok merak ediyorum.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Evet arkadaslar.Kalearkasi biletleri tukendi.Bursa biletleri oldugu gibi duruyor.Yaklasik 15.000 kisi olurlar bence.Bizim bati tribunde biter aksama kadar.

Yorum

• biletlerin ne kadarının bitirildiğini nerden görebiliyorsunuz?
                    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Dayanamayıp yine biletimizi aldık

Aşkımızı yalnız bırakır mıyız hiç

Yarın olimpiyattayım

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Argadaşlar bugün bilet alacak olanlar batı tribününde ki dololuk oranını öğrenebilir mi çok merak ediyorum.
                        Şimdi baktım kale arkası full dolmus batıda ust kısımlar boş %75 civarı satılmıs
                        Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
                        18.11.2009

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          o değilde bu sıcakta nasıl bir maç olacak?

SICAKLIK SORUN OLMAZ YAAA MAÇ SAAT 20.30 DA SERİN OLUR AKŞAM. tek sorun var trafik.

Yorum

• biletlerin tamamı satılmış olamaz çünkü maç gününe belli bir kontenjan ayrılıyor ve o güne kadar satışa çıkartılmıyor.
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• 913 C diye bir blok yok Bize ordan vermişler biletleri

Nasıl oluyor bu ya

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                biletlerin tamamı satılmış olamaz çünkü maç gününe belli bir kontenjan ayrılıyor ve o güne kadar satışa çıkartılmıyor.
                                Stadyumdan bilet satışı olmayacagı için bütün biletler satışta

Yorum

Yükleniyor...
                                X