Torres, benim için şuan dünyada ilk 5'e girer ama sakatlığa bağlı çok formsuz inşallah bu durum bizim maçlara da yansır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2010-11 Trabzonspor'un Avrupa Serüveni | Rakibimiz Liverpool
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-
her zaman önce Trabzonspor
Yorum
-
Liverpool maçı olimpiyatta olsun@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLiverpool maçı olimpiyatta olsun
Yorum
-
aşağı yukarı 10 yıldır bütün maçlara giderim.tatilimi bile maçlara göre ayarlarım.bu sefer ayarlayamadım çünkü askere gidiyorum( nasıl bir şanstır bu ya.2. yarıya burdayım allah nasip ederse ama ne derbi maçı görebilecem ne de liverpol maçını.sinir oldum ya
(
Yorum
-
Torres değil yürek kazanır yürek!
Daha kolay bir takım çıkabirlirdi ama sonuçta Liverpool çıktı. İnşallah tam formumuzda çıkarız 2 maça da.Sakatlık da olmasın.
Deplasmanda beraberlik veya 1 farklı yenilgi bize yeter gibi.
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLiverpool maçı olimpiyatta olsun"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Liverpool'u kendi gücümüze göre değerlendirirsek, elememiz çok zor tabii ki. Özellikle takım oyununu üst seviyeye çıkartamazsak, savunmada bariz kademe hataları yaparsak, bazen kronik hale gelen kale önüne yığılıp mahkum oyunumuzu oynarsak hiç istemediğimiz sonucu alırız. Anorthosis, Otelul Galati, Toulouse maçlarını baz alalım. Veya da almayalım, moralimiz bozulmasın.
Nasıl yeneriz Liverpool'u? Bir kere herkesin düşündüğü gibi takım oyunu ve konsantreyi üst seviyede tutmazsak elememiz imkansız bu güç farkıyla. 1-2 oyuncumuz da ekstra iş yapmak zorunda. Bunlar Yattara ve Colman olabilir mesela. Liverpool'u Chelsea, Inter, Barcelona gibi takımlar açısından değerlendirdiğimde en sona koyarım kadro açısından. Evet o eksende iyi kadroları yok ama bizden üst düzey oyunculara sahipler ve daha önemlisi karşılaştılamayacak düzeyde daha fazla tecrübeliler. En köyü oyuncuları diyeceğimiz oyuncuları bile inanıyorum ki futbolun temel bilgileri açısından bizimkilerden iyidir.
Benitez son senesindeki fiyasko sonucunda takımdan gitti veya kovuldu. İki kere Şampiyonlar Ligi finali oynattı takıma. Liverpool'un tarihi açısından pek de şaşırılmayacak durum olsa da özelikle kadro açısından bence çok ciddi başarıydı. Valencia'dan itibaren Benitez'e bakarsak, Mourinho'dan sonra ikinci sıraya koyarım son yıllardaki teknik direktörler açısından. Ligte bir kademe daha iyi olsaydı hala takımdaydı bence. Bir ara rotasyon konusunda çok eleştiriliyordu. Takım iyi oynadığı maçlarda makine gibiydi, Torres'in solbekin yardımına geldiğini hatırlayabiliyorum, takım oyununu tutturduklarsa işiniz zor oluyordu. Hodgson ne yapar bilemiyorum takımda. Torres'siz güçleri çok azalıyor ancak Torres'siz bile bizden çok üstünler kabul etmek lazım.
Gerçekçi olmak lâzım. Haddimizi bilerek oynamalıyız. "Ne haddi lan biz Trabzon'uz" dersen Otelul Galati derim. Yeneceğimize inanmak tabii ki önemli ama inanınca da biri yanınıza gelip şırıngayla yetenek vermiyor maalesef.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ya arkadaşlar eğer bize liverpool değil de totenham gelseydi böyle konuşmazdım hiç şansımız olmazdı tottenham karşısında ama liverpool yeni kurulmuş bir takım. Yetenekli oyuncuları var ama o kadar işte. 2 sene önceki liverpool değil bu takım. Bu takımı açıkçası eleyebileceğimizi düşünüyorum. Futbolcular sahada yüreklerini ortaya koysunlar, fizik olarak onlarla mücadele edebilirsek bu işi bitiririz, çok koşmamız gerekiyor. Ben taraftar olduğum için değil objektif gözle bakıyorum ve yine de eleriz diyorum.
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLiverpool maçı olimpiyatta olsunTrabzonspor
Yorum
-
İki maçı da kazanarak bu turu geçeceğiz...
Bu sözümü biri kaydetsin bir kenara.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleliverpool'u elemenin tek yolu var ilk maçta onlara yenilmemek, ne yapıp edip ingiltereden bir beraberlik koparmak şart .... eğer bunu başarabilirsek Trabzonda işi bitirebiliriz.....)
Yorum
Yorum