Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2010-11 Trabzonspor'un Avrupa Serüveni | Rakibimiz Liverpool

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    70lerde arkadaşının Trabzon'a geldiğini ve dünyanın en kötü şehri olduğunu söylüyor. Taraftar babında değil ama bildiğin şehire bok atmış.

Nerdeyse Iraq tarafında Istanbulla alakası yok. Seyahat etmek istemeyen oyuncularımız ilk maçtan 10 tane çakar işi bitirir falan fıstık

Süzme geyik.

Aklı bir tarafına girecek farkında değil.
    Ben öyle anlamadım, bence Avni aker'de çok zorlandıklarından bahsetmiş olabilir. Cally kimin lakabı onu anlayabilirsek daha net olacak.
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Played them around Oct 1976 from memory. I think we lost 1-0 and not 100% sure, Emlyn gave away a penalty and they scored. I remember the footage which was just the goal was in Black & White

burda ne diyorlar yav..1976 da 1-0 yenildik tam emin olmayalım mı diyorlar
      tam hatırlamıyorum ama galiba bir penaltı golüyle koymuşlardı zamanında.
      Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Fikstür avantajı falan yok arkadaşlar ne avantajı bizde İngiltere'den gelip Fener'le oynayacağız sonra tekrar Liverpool'la.
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Üzülsemmi? Sevinsemmi?

Üzülüyorum, eleneceğiz büyük bir ihtimalle.

Seviniyorum, uzun bir aradan sonra bir dünya devi ile maç yapıcağız ve bir dünya devini Trabzon'da görme şansı yakalıyacağız.
          "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• Ya tamam şansımız var ama işin mokunu çıkarmışsınız.
            Liverpool'u abartmayalımmış, Torres ve Gerrard'ı çıkarsan rahat elermişiz.
            Ayık kafayla mı söylüyorsunuz bunları?
            Utanmasanız adamları Bank Asya seviyesinde takım kıvamına sokacaksınız.
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• % 49 TS
              %51 LIVERPOOL en gerçekçi yaklaşım bu heralde

Yorum

• Reds to face Trabzonspor

Liverpool have been drawn to face Turkish side Trabzonspor in the play-off round of the Europa League.

The first leg of the tie is scheduled for Thursday, August 19, with the return due to take place a week later on August 26.
                Details of where each leg will be played and kick-off times will be confirmed in due course.

Who are Trabzonspor?
                Trabzonspor are nicknamed Bordo-Mavililer - the Maroon-Blues.
                They play their home games at the Huseyin Avni Aker Stadium, which has a capacity of approximately 20,000.
                They've enjoyed great success over the years, winning the Turkish Super League six times, and the Turkish Cup on eight occasions.
                Trabzonspor lifted the latter earlier this year after beating Fenerbahce 3-1 in the final, while they claimed a fifth-placed finish in the league.
                They are managed by Senol Gunes, who famously led Turkey to third in the 2002 World Cup finals.
                Liverpool have met Trabzonspor once before as the two sides clashed in the second round of the 1976-77 European Cup. After losing the first leg 1-0 in Turkey, the Reds ran out comprehensive 3-0 winners in the return meeting thanks to goals from Steve Heighway, David Johnson and Kevin Keegan.

Author: James Carroll and Steve Hunter
                Tagged: europa league , trabzonspor
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Eğer Liverpool'un ilk maçta işi bitirmesini engelleyebilirsek , turu geçme şansımız olabilir ..

Yorum

• Anfield i yakmaya geliyoruz
                    Haydi bmn ingiltereye

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ooo liverpool düştü demek. 7-0 dan sonra zaman geçirmek için oynamalıyız
                      Abartmayalım lütfen...

Kolay teslim olacağımızı zannetmiyorum...Sürprizlere de hazır olsun herkes...

Yorum

• başkan liverpoola otobüs kaldır

Yorum

• utanıyorum sizinle aynı takımı tutmaktan,Birazdan çıkıp süper kupaya gidiyorum,trabzondaki maça da geleceğim,
                          kendinize gelin az.
                          Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                          Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• .

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben öyle anlamadım, bence Avni aker'de çok zorlandıklarından bahsetmiş olabilir. Cally kimin lakabı onu anlayabilirsek daha net olacak.
                              Maça gelen arkadaşının adı. Valla ben şehir olarak algılıyorum. Deplasman olarak bahsetse ona dair bir şeyler derdi gibi.
                              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İnsanlık onuru, Liverpool'u yenecek

Yorum

Yükleniyor...
                                X