Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2010-11 Trabzonspor'un Avrupa Serüveni | Rakibimiz Liverpool

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet maçı oynattım!
    Maçın 90 dakikası 0-0 bitti! Maç Liverpool'ün stadında oynandı!
    Takım düzenlerine müdahale edilmedi. Oyuncu değişikliklerini CPU yaptı tüm kontroller CPU'da idi...

Maçın ilk yarısı Liverpool baskılı oynadı, öyle ki kalelerine 4 kez ancak gittik!
    Ama ikinci yarı sahada bambaşka bir Trabzonspor vardı sanki!
    Liverpool'ü sahasına hapsettik! Özellikle ortada Colman'ın etkili oyunu müthişti!
    Selçuk İnan'ın uzaktan müthiş vuruşu az farkla auta giderken colmanın köşeye vurduğu topu kaleci çıkardı! Sonra Teofilo ile gol arayan takım, Teo'nun köşeye sert vurulunu yine kaleci çıkardı!
    Topla oynama oranları:
    Liverpool: %51 TRABZONSPOR:%49

Oyun FİFA10 PC de oynandı.
    Maçın Trabzondaki Rovanşınıda Bekliyoruz
    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maçın Trabzondaki Rovanşınıda Bekliyoruz
      Aslında EA games PC'ye berbat bir futbol oyunu çıkarıyor.İlgilenenler bilir.
      PES'te oyunu oynatmak isterdim ama PES'te yama haliyle TS var. Bu da gerçekçiliği zedeliyor.
      Fifa11 pc'ye next-gen gelecekmiş.Onda daha gerçekçi sonuçlar çıkardı.
      Eğer isterseniz rövanşını da yaptırabilirim
      Nasılsa bunlar birer fantezi!
      Keşke bende PS3 olsaydı.PS3'ü olan arkadaşlar bu simulasyonu yaparsa daha gerçekçi olabilir.
      Ama tabii kadrolara müdahale etmeden default ayarda maç yaptırmaları gerekir.
      Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
      -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
      Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
      -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet maçı oynattım!
        Maçın 90 dakikası 0-0 bitti! Maç Liverpool'ün stadında oynandı!
        Takım düzenlerine müdahale edilmedi. Oyuncu değişikliklerini CPU yaptı tüm kontroller CPU'da idi...

Maçın ilk yarısı Liverpool baskılı oynadı, öyle ki kalelerine 4 kez ancak gittik!
        Ama ikinci yarı sahada bambaşka bir Trabzonspor vardı sanki!
        Liverpool'ü sahasına hapsettik! Özellikle ortada Colman'ın etkili oyunu müthişti!
        Selçuk İnan'ın uzaktan müthiş vuruşu az farkla auta giderken colmanın köşeye vurduğu topu kaleci çıkardı! Sonra Teofilo ile gol arayan takım, Teo'nun köşeye sert vurulunu yine kaleci çıkardı!
        Topla oynama oranları:
        Liverpool: %51 TRABZONSPOR:%49

Oyun FİFA10 PC de oynandı.
        gollü beraberilik olsaydi keske ama
        yinede 0-0 da iyidir

Yorum

• Yıllar sonra ilk kez adam gibi bir takımla oynayacağız

Yorum

• allah aşkına dadanmayın şunların forumuna. hadi dadandınız bari çoluk çocuk gibi hakaretler yapmayın utandım resmen okurken. bize yakışmaz böyle şeyler burda istanbuldaki denyo 3 büyük taraftarından ne farkımız kalır o zaman.
            biz efsanelerin takımıyız, karadenizin ruhuyuz, kazım koyuncunun takımıyız, Türkiye'de futbolun beşiğiyiz.yapmayın lütfen.

kura çekildiğinden beri sevinçten heyecandan kafayı yicem ve inanıyorumki eleyeceğiz bu takımı.bazı arkadaşlar fark yiycez gibisinden konusmus fakat liverpoolun trabzon ayarında bir takıma 4 5 fark atabilecek bir durumu yok şuan.takımımız sağlam sadece bitirici bir forvete ihtiyacımız var onu da alırsak bu tur hayırlısıyla bizimdir.allah yardımcımız olsun

Yorum

• bende turu gececegimize inaniyorum

Yorum

• İlk andaki duygularımdan eser yok,

Tarihi bir fırsat artık bu,

Yorum

• İşte bu taraftar tura inanıyor Bende sizleyim
                  facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• olduki elendik ne olacak ya ama inşallah olmazda ne olcaka yani elensende ne diyeceksin arkadaş ya koskoca avrupanın devlerinden bir tanesi ya en azından liverpool yani ya ismi cismi duyulmamış takımlara elendikde ne oldu yani trömsö vs ama inşaallah eleyen taraf biz oluruz da
                    Alayına isyan anti istanbul

Yorum

• inanıyorum

İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi yaşa küçük .
                      Bugün arkadaşla İstanbul'da formayla geziyorduk .
                      Gören herkes 8 , 8 diyor .
                      Psikolojik olarak çöktüm .

sıkma canını inşallah tur atladığımızda o kişilere karşı birçok el hareketi var bildiğim öğretirim ben sana))

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yazmıştım ama tekrar paylaşmak istedim.Rüyamda gördüm Liverpool ile eşleşip elediğimizi.Olacak bu iş
                        inşallah inşallah avni akerde bir tarih daha yazarız bende orda olacağım o zaman....

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gollü beraberilik olsaydi keske ama
                          yinede 0-0 da iyidir
                          bu da eyudur beee

Yorum

• Deplasmanda gollü tek farklı yenilgiler bize tur atlatır.
                            Burada onları yeneceğimize eminim

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              futbolcu degilmi? adam dunyanin en iyi 4-5 forvetinden biri yahu ligde 80 mac 56 gol birde sakatlanmazsa...
                              Adam Egemeni görmememiş. GanzilisTV nin Trabzonspor Savunma Bakanlığı diye bir videosu var. Futbolcular ruhlarını ortaya koysun maç bizimdir

Yorum

• evet renktaşlar,arkadaşlar sonunda ilk baştaki olumsuz havaya kapılanların sayısı kendine güvenenlerin sayısından az olmuş oh be işte böyle ya

biz trabzonsporuz ve onlari yakacağukkk.

turu geçersekte cevat kol'a paket içinde bir kol yaptıralım.

trabzonun turu geçmesi hayalmiş.pehhh
                                Entropi İyidir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X