Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Taraftar Kart | Haydi BMN Göreve

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar bugün bayağı bi zamanımı bu işe ayırdım sonunda "Hey gidi koca Trabzonspor..." diyerek amacıma ulaştım.

Kulüp üyeleri
    nin mail order'la iş görmesine yani form doldurmasına gerek yok. Fakat şu yöntemi dikkatle izlemeleri gerekiyor.

1) Denizbank Trabzon Şubesi (Şube Kodu 9035) 1367881 - 351 Hesaba 25 tl'yi yatırıyor. Açıklama bölümüne " Ad Soyad Taraftar Kart Bedeli" yazmayı unutmayınız.
    2) Aldığınız dekontun uygun yerine, adınızı soyadınızı, TC Kimlik numaranızı ve kartınızın geleceği adresi okunaklı şekilde yazıp, 0462 325 85 54 nolu faksa göndermeniz gerekmektedir.

Hepsi bu kadar. Kıymetini bilin bunu öğrenene kadar can çıktı.
    Metin abinin yukarıda tarif ettiği şekilde başvuru yapan üye arkadaşlara bir sorum olacaktı.

Denizbank hesabına parayı internet bankacılığından EFT ile gönderirken hesap sahibinin adı kısmına (Alıcı Adı Soyadı) ne yazdınız? "TRABZONSPOR" yazsak doğru olur mu? Malum, EFT'ler herhangi bir yanlış bilgide karşıya ulaşmıyor.
    Derin Trabzonspor
    HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Sayın SERKAN HOLEP,
      Lütfen Dikkat! Trabzonspor Kart Üyelik işlemleriniz henüz tamamlanmadı!
      Trabzonspor Kart Üyeliğinizi Biletix’ten aldığınız için teşekkür ederiz. Kredi kartınızdan tahsilat yapılmıştır. Yapmış olduğunuz işlemin detayları aşağıdadır.
      Satın alma işlemlerinizi tamamlamak için aşağıda bulunan "mail-order talep formu"nu en geç 48 saat içinde doldurup imzalayarak fakslamanız gerekmektedir.
      LÜTFEN BU SAYFAYI YAZDIRINIZ, EKSİKSİZ DOLDURUNUZ, İMZALAYINIZ ve 48 SAAT İÇİNDE 0212 276 3327 numaralı telefona FAKSLAYINIZ.

Mail Order Talep Formu
      Biletix Bilet Dağıtım Basım ve Ticaret A.Ş. işyeri aşağıda bilgilerini verdiğim kredi kartını belirtilen tutar kadar borçlandırmaya yetkilidir.
      Tarih:___/___/_____
      Kart Sahibinin
      Adı / Soyadı:_______________________________________
      Adresi:_______________________________________
      İmza:

ÖNEMLİ UYARILAR:
      Bu işlem kredi kartı ekstrenizde "Biletix Internet" adı altında gözükecektir.
      Alışveriş Sepetiniz
      Seçtiğiniz KartAdetTipiKart FiyatıToplam
      Trabzonspor Kartı1TS KART ÜYELİK28,0028,00
      Toplam : 28,00

TS KART ÜYELİK
      Trabzonspor Kart No:
      Geçerlilik: 10.06.2009 - 30.06.2010

Trabzonspor Kartınız 1 Hafta içinde adresinize gönderilecektir. Kartınızı Sadri Şener Halkla İlişkiler Sosyal Tesisleri - Trabzon'dan teslim alamak için 0 216 444 1967 yi arayıp bildirmeniz gerekmektedir. Teslimat sırasında T.C. kimliğinizi yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

İstek ve yardım için(0216) 556 9800 nolu telefondan çağrı merkezimizi arayabilir veya destek@biletix.com adresine elektronik posta gönderebilirsiniz.

arkadaşlar bu sayfanın tamamımı fakkslanacak yoksa

Mail Order Talep Formu
      Biletix Bilet Dağıtım Basım ve Ticaret A.Ş. işyeri aşağıda bilgilerini verdiğim kredi kartını belirtilen tutar kadar borçlandırmaya yetkilidir.
      Tarih:___/___/_____
      Kart Sahibinin
      Adı / Soyadı:_______________________________________
      Adresi:_______________________________________
      İmza:

sadece bu kısmımı

Yorum

• Mail order talep formunun üstündeki yazıyla beraber faxladım.
        Önemli olan kart bilgilerin ve imzan.
        Kart 1 hafta içersinde değil 2 hafta içersinde gelecekmiş.(kartım 1 haftada gelmedi.Müşteri hizmetlerinden bu şekilde bilgi verildi)
        “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
        Sizler var ya .....

Yorum

• bence her trabzonsporlu takımına en ufak katkı için bu kartı almalı
          İSTANBUL EGOMONYASINA KARŞILIK
          ANADOLU EFENDİSİ GELİYOR....

Yorum

• Biletix ten başvuru yaptım fax çekecek vakit bulabilirim inşallah.
            Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Buralar niye hareketlenmiyor yaw, imzayı mı bekliyosunuz yoksa

Yorum

• Ya bi şey sordum kimse görmedi sanırım. İlla ki kredi kartı numarası gerekiyormu? Benim kredi kartım yok.
                Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor

Eski nickim: machineman61

AĞASARLI

Yorum

• 444 1967'yi aradık bugün.Ev adresine yollayacaklarını söylediler bakalım ne zaman gelir
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• Insallah bende alacagim, bir basvurumuzu yapalim

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      444 1967'yi aradık bugün.Ev adresine yollayacaklarını söylediler bakalım ne zaman gelir
                      Sizin karşınıza canlı bir insan çıktı demek.
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• bu is tamamdir, siparisi verdim. Yurtdisindan siparis veren var mi aramizda? Nekadar sürüyor kartin gelmesi?

Yorum

• İlk olarak machi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya bi şey sordum kimse görmedi sanırım. İlla ki kredi kartı numarası gerekiyormu? Benim kredi kartım yok.
                          Aynı sorun bende de var kredi kartı şart mı ?
                          Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• biletixi arayın sorun bence en net cevabı onlar verir

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu is tamamdir, siparisi verdim. Yurtdisindan siparis veren var mi aramizda? Nekadar sürüyor kartin gelmesi?
                              1-1.5 ay sürio dediler bana
                              25# Alan Carlos Gomez da Costa
                              Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                              / Rize Ardesenli

Yorum

• Bir sorum olacakti. Yurtdisinda yasayip, TC vatandasi olmayan taraftara da, bu karti almak mümkün oluyor mu?
                                Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

Yükleniyor...
                                X