Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Taraftar Kart | Haydi BMN Göreve

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asi_mavi_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biletixten başvuru yaptığımızda posta adresinemi gönderiyolar kartı. bilgisi olan bilgi verebilirmi?
    Yurtdisina ups ile adrese gonderiyolar.
    Turkiye icin bi fikrim yok.

Yorum

• İlk olarak asi_mavi_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biletixten başvuru yaptığımızda posta adresinemi gönderiyolar kartı. bilgisi olan bilgi verebilirmi?
      gönderiyorlar...

Yorum

• Bende aldım hayırlı olsun
        Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.
        Nietzsche

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kart başvurusunu yapıyorsun parayı veriyorsun 1.5 ay sonra kartın gelecek.Kartın tam anlamıyla ne işe yarayacağını bile bilmiyoruz.

Bu kartları bastırmak herhalde 1 günü almaz.Talebe göre bastıracağız mantığı varsa oda halledilir ilk etapta yeterli sayıda basarsın halolur.Bastır kartları ilk etapta Ts cluplara yolla isteyen parayı versin alsın.

Parayı al ama kartı 1.5 ay sonra ver.
          Sen parayı aldığına göre o zaman kart başvurusu yapanlarda kartın avantajlarından yararlansın .Oda yok.

Nasıl bir mantıkla yönetiliyoruz anlamakta zorluk çekiyorum.
          Herşey burada yazmak gibi kolay olmasa gerek. Bilmem dikkatinizi çekti mi? Kartın üzerinde kart sahibinin ismi ve o isme özel bir numara var. Dediğiniz gibi TS Cluplarda satılacaksa bir anlamı yok. Ha zamana takılabiliriz,size o konuda hak veririm.

Ayrıca neden hala ısrarla Trabzonspor Taraftar Kart olarak kullanılıyor isim anlamış değilim. Açın trabzonspor.org.tr Trabzonspor Kart ibaresini göreceksiniz.

Yorum

• 6 kişi hocanın belli olmasını bekliyoruz samet ve türevleri ile anlaşılırsa biz yokuz
            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak S.DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gönderiyorlar...
              Güzel kardeşim nasıl yolluyorlar... yollamıyorlar..

Dün ben aldım kart numaramda bu 1967611213310264 ismimde gökhan atalay...

buyur yollat...

Yok öyle bir şey...

2 gündür yırtınıyorum muhattap bulamıyorum...

Dün bütün gün 4441967'yi aradım ulaşamadım...

bugün aradım ulaştım...

Call centerdaki bayan benden bilgisiz...

Dönecegim bir dakika bekleyin dedi..

Telefon kapandı...

Tekrar aradım diyorki taraftar kartlarınızı ts clublardan alabileceksiniz diyor...

Bende çıldırıyorum..

Diyorumki koyun kargo üçretini yollayın..

Biletixten herhangibir etkinlik bileti elime geliyorda niçin taraftar kart elime gelmiyor diye soruyorum cevap yok...

Soruyorum Adanadaki,Ankaradaki,izmirdeki,G.Antepteki,Muştaki Trabzonsporlu kartını alabilmek için Trabzondaki Veya İstanbuldaki Ts Club,a gelmek zorundamı diye..

Kızcagızda bilgim yok diyor...

Yok kardeşim yok...

Bu kafayla bu işler zor..
              Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Biletix'ten başvurumu yaptım. Bakalım ne zaman gelir...

Deniz kokulu memleketimi düşünüyorum, Orhan Veli'nin İstanbuluna inat...

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

buyur yollat...

Yok öyle bir şey...

bugün aradım ulaştım...

Telefon kapandı...

Tekrar aradım diyorki taraftar kartlarınızı ts clublardan alabileceksiniz diyor...

Bende çıldırıyorum..

Biletixten herhangibir etkinlik bileti elime geliyorda niçin taraftar kart elime gelmiyor diye soruyorum cevap yok...

Soruyorum Adanadaki,Ankaradaki,izmirdeki,G.Antepteki,Muştaki Trabzonsporlu kartını alabilmek için Trabzondaki Veya İstanbuldaki Ts Club,a gelmek zorundamı diye..

Yok kardeşim yok...

Trabzonspor Kartınız 1 Hafta içinde adresinize gönderilecektir. Kartınızı Sadri Şener Halkla İlişkiler Sosyal Tesisleri - Trabzon'dan teslim alamak için 0 216 444 1967 yi arayıp bildirmeniz gerekmektedir. Teslimat sırasında T.C. kimliğinizi yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

İstek ve yardım için(0216) 556 9800 nolu telefondan çağrı merkezimizi arayabilir veya destek@biletix.com adresine elektronik posta gönderebilirsiniz.

ayrıca biletix müşteri hiz. aradım... eğer sadri şener tesislerinden bir hafta içinde almazsanız otomatik olarak adresinize postalanacak..

Yorum

• ewet arkadaşlar bende başvurumu yaptım biletixden.sonra mail orderi faxladım verdikleri faks numarasına Trabzonsporum için ve Benim için hayırlısı olur inşallah.
                    Birde 25 TL demişlerdi ama biletix 28 alıyor 3 TL Komisyon fazla geldi bana.hayır kulube gitse aramamda komisyoncuya gidiyor yazık yani
                    BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• Biletixten başvurdum,faksımı da yolladım.4441967 birşey bilmiyorsa aramaya gerek yok.
                      Almayınca illa yollarlar adresime diye beklemedeyim şimdilik.
                      Yeterki ONUR'suz
                      olmasın
                      aŞk
                      !

Yorum

• İlk olarak ahmetto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ewet arkadaşlar bende başvurumu yaptım biletixden.sonra mail orderi faxladım verdikleri faks numarasına Trabzonsporum için ve Benim için hayırlısı olur inşallah.
                        Birde 25 TL demişlerdi ama biletix 28 alıyor 3 TL Komisyon fazla geldi bana.hayır kulube gitse aramamda komisyoncuya gidiyor yazık yani
                        Arkadaşlar 3 TL'ninde hesabını yapıyorsak biletix babasının hayrına yapmıyor elbette alıcak payını.

Yorum

• aceleye gerek yok. bekleyelim bakalım sistem bir otursun takım bir otursun. şu aşamada çok amatörce çalıştıkları belli. hele bir ilerleme kaydetsinler. sandılarki reklam yapmak kadar kolay olacak heralde
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Bende alacak olanlar listesindeyim ama yolum Trabzona düşene kadar alamayacağım

Yorum

• ben de başvurumu yaptım, gayet de kolay oldu.... formu kulübe faksladım, az sonra adres okunmuyor diye aradılar ...eğer böyle kolay olacaksa biletix'e ne gerek var

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

buyur yollat...

Yok öyle bir şey...

bugün aradım ulaştım...

Telefon kapandı...

Bende çıldırıyorum..

Yok kardeşim yok...

kulüp bu işi kargolama mail order satış tarzında halledebiliyo olsaydı zaten biletix'i devreye sokmazdı. 3 lira komisyon ile biletix bu işi temiz temiz yapar eminim. BAŞVURUMU YAPTIM ve beklemedeyim
                                VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

Yükleniyor...
                                X