Kozyatağı TS Club'a gittim cuma günü, Taraftar Kart için işlemlerin bitmediğini, başvuru kabul etmediklerini, muhtemelen 1 ay içinde başlayacaklarını söyledi. Diğer TS Club'larda da durum aynı mı acaba? Bilen var mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Taraftar Kart | Haydi BMN Göreve
Daraltma
X
-
İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...
Nu arada ben Biletix'te kart ile ilgili bir şey bulamadım..
Var mı bir link?
...
Yorum
-
İlk olarak goldeneye61 tarafından gönderildiben bıldıgmı yapcamsızn demenızlee bır sey olmuyor kendı capınızda konusmussunuz sız. bu trabzonda agzı olan konusuyor herkes yanlıs bılıyor bır sız dogru bılıyorsunuz daha dun lıg tv macları vermiyor dıye ıptal edelım uyelıklerı dıyen delıkanlılar nerde nıye ozaman paranın agzını yaptınız he sızın uye olmanız demek ts ye para demek neden ozman uyelıgı ıptal etınız he solesınızee uyelık ıptal edılmelen protesto edılmezz.Madem ıs yapcaksınız bırınsın agzına bakıp ıs yapmayın kendınız yapın.Burda stadın ustu kapanmadı dıye kıyamet kopranlar nerdesınız he sızler demedınız mı kapanmazsa ustu daha kombıne almam he nerdesınız sımdı.Ersun yanal gelınce sonuna kadar arkasındayız deyıp sonra arkasından kufur edenelr sızler nerdesınız he sımdı sız gercek ts lı odunuz ben nankor oldum ole mı? eger gercek tafartar sızn gıbı donek konusup ıs yapıyorsa evet ben nankor tslıyım sızın gıbı taraftar olmaktansa sole olurum daha ıyı.bana gelmıs burda afra tafra yapamayın.Para ıcınmıs sızn gıbı zıhnıyette olanlar ancak paarayı ortaya atar sız bılemdıgınız emın olmadıgınız seyler hakkında bu kadar kesın bol keseden atıp konusmayın para ıcınmıs ben buna gulerımm yaa herkesın ne oldugunu acık sacık ortadaa ısınıze gelınce sızden ıyı ts lı yok hemen sıze karsı bır yorum gorusu cıkınca aforoz edınn.Bu mu sızn anlayısınız he.Azıcık yaptıkalarınızla soledıklerınızz uysun.Burda cok mesaj yolamakla bılmem ne olmaklaa gercek ts taraftarı olunmaz bunu unutmayın.....yzarkende bana karsı cevap bıraz daha dıkkatlı kelımelerınız secerek yazın yoksa aynı sertlıkte yanıt alırsınız..
Kimsin nesin nerden türedin bilmem. Ama millete akıllı konuş klavye delikanlığı yapma gibi laflar edersen aynı şekilde bende seni uyarırım. Yazmışsın, esmişsin gürlemişsin sende kendi çapında. Ama ne hikmet ki adam akıllı yazılan yorumların bir tanesine de cevap vermemişsin. Bana öyle gelior ki ilk mesajının etkisini kaybettirebilme adına gene ilk mesajında olduğu gibi saçmalama yöntemini seçmişsin. Hemde çok açık ve Net.
Ama ben senin yaptığın gibi yapmayacağım. Sana, Senin yazdıklarına ve taraftar profiline cevap vereceğim. Senin tabirin ile sana klavye delikanlılığı yapacağım.
- Burda kimse paradan korkusuna lig tv iptaline girişmedi. Önce bunu bil sonra konuş. Burdaki herkesin lig tv yi iptale kadar gitmesinin sebebi hak ettiği halde bu ülkenin 4 büyük takımından biri olan Trabzonsporun maçlarını seyredememesidir. Yayıncı kuruluş bunu satarken maçlarınızı vereceğiz diip sonra kalkıp maçların yayınını kestiği için herkes iptal yöntemine başvurmuştur. Kalkıp da o parayla Fener kombnesi almaya gitmemiştir. Gitmesini bırak lafı dahi edilmemiştir. Bu kadar küçülmemiştir.
- gelelim kombine işine. Ben balıkesirdeyim o stada gidemiyorum o şanslı insanlar gibi. Ama bir bak bakalım, o stadda kaç maç 15.000 altına inmiş. Sıfır dimi? Ey gibi büyük taraftar öğrenemedin mi daha bizim halkımızın çok konuşup gene de bu takımı hiçbir yerde bırakmayacağını. Konuştuk burda, gerektiği yerde bağırdık ama gittik kombinemizi aldık. Stadda ki yerimizi de aldık. ?????
- Gelelim Ersun Hoca davasına. Bu siteye 2005 yılında üye olmuşsun ama demekki çok bakmamışsın, içeriği ne, kim ne yazar, genel ne düşünür. Burda Ersun Hocanın yalandan istifa haberi çıktığında sadece dakikalar içinde binlere varan kişi avatarını Ersun Hoca resmi yaptı. Nerden biliyorsun burda Ersun hocaya gerektiği kadar destek verilmediğini. Millete ezbere konuşma, bilip bilmeden atıp tutma derken bir bak bakalım sen neler biliyorsun bu sitenin geneli hakkında. Hala bile Ersun hocanın resmini avatar olara kullananlar var. Ey gibi büyük taraftar eyyyy...
- eğer senin gibi mantaliteleri bu siteden biz yada yönetici kardeşlerimiz ihraç etseydi bugün hala burda yazamıyor olurdun. Bizler senin ve senin gibi taraftar profili olanların burda kalmasını çok istiyoruz. Çünkü sizleri gördükçe şükrediyoruz.
.Burda cok mesaj yolamakla bılmem ne olmaklaa gercek ts taraftarı olunmaz bunu unutmayın
Gelelim bu lafına. Bu bana itafen galiba. Öncelikle teşekkür ederim. Beni yazdıklarım ile değil ne kadar yazdığım ile yargıladığın için. İşte bak neyi nerelerde aradığın burda bir kez daha meydana çıkıyor.
Neyse. Burda konuşmakla birşeylerin değişmeyeceği çok belli. Sen bildiğini okumaya devam et. Madem böyle geldin böyle de git kardeşim.
Ama unutma. Biz Fener taraftarı gibi milyon dolarlar ile oynamıyoruz. Onlar bir Fenerium a girdiklerinde 2 milyarlık alış veriş yaparken biz bir forma sattığımızda o günü kar biliyoruz. İşte burdaki çoğu kişi bu yüzdendir ki senin o 25 liran için bu kadar laf etmiştir. Ama bunu bile kestiremiyorsun ya, daha ne diyim.
Hayırlı günler.
Yorum
-
bu arkadaş nediyor ne sçmlıyor böyle tamam kardeş sen kombinede alma taraftar kartta alma kulübün senin desteğine ihtiyacı yok senin paranla zenginde olmaz batmazda ama sonrada çıkıp Trabzonsporluyum filan deme senin gibi birisinin ben Trabzonsporluluğundan şüphe ederim sen daha çok ezik taraftarı profili çiziyorsun kimse sana taraftar kart alcan diye baskı filan mı yaptı yok durup dururken niye gelip buraya kart almıyacan filan yazdın burada kartı alacaklar konuşur yok karttla ilgili eleştirin varsa amenna
Yorum
-
Bu fax işi ne ayak yahu. Ödemeyi yaptım, işlem bitmedi, fax falan fıstık çekti?
Benim fax çekme imkanım yok. Benim adıma doldurup, gönderebilecek birisi var mı?En son Anıl Caner tarafından düzenlendi; 14.06.2009, 19:45.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu fax işi ne ayak yahu. Ödemeyi yaptım, işlem bitmedi, fax falan fıstık çekti?
Benim fax çekme imkanım yok. Benim adıma doldurup, gönderebilecek birisi var mı?Fax çekerim ben yarın.
Yeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!
Yorum
-
Harun resmi siteden alınan numara ile ve yine remi sitedeki forumu doldurup fax ile gönderirsen çok kolay.
Yazılan kart numarandan hemen parayı çekiyorlar ve kart talebini işleme koyuyorlar.
Bazı arkadaşları teyit için aramışlar. Beni aramadılar, ben arayıp teyit aldım. Bütün başvuru 10 dakikamı almadı
Tavsiye ederim.
Yorum
-
Ben biletix vasıtasıyla başvurmuştum yaklaşık 2 hafta önce.Formu faksladıktan sonra 444 1967'yi aradım.(Biletix'in mailinde bu numarayı arayıp kartınızı hangi TsClub'dan alacağınızı belirtmeniz gerekiyor yazıyordu)Karşıma çıkan bayan evinize postalanacak dedi.Biletix vasıtasıyla kart alan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.Colmandante
Yorum
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık Ts Clublerden başvuru yapanlara kartları anında teslim ediliyor.25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
Yorum