Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Taraftar Kart | Haydi BMN Göreve

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İnternetten satılması gerekli bence. Gurbette olanlar var ilçelerde(gelişmemiş ) buradan nereden alabiliriz ?
    Özet olarak internetten satım şart
    Mustafa KARA
    Trabzon ÇayKARA

Yorum

1) Badaloğlu
      2) Kaya
      3) Akif Gür
      4) Miraç Çiftci
      5) Cafer KILIÇSOY
      6) Ömer Faruk Yılmaz
      En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 19.05.2009, 18:48.
      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1) Badaloğlu
        2) Kaya
        3) Akip Gür
        4) Miraç Çiftci
        5) Cafer KILIÇSOY
        6)Ömer Faruk Yılmaz
        Şimdi tamamdır Cafer abi

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Alacağız tabi ki...
          Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
          Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
          Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

İlk olarak metinU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bundan cikiyor ama:

"Bu arada taraftar kartı bulunmayan taraftarlarımız maç bileti alamayacakları gibi kombine kart sahibi de olamayacaklar."
            Çok doğru bir kural..

Milleti taraftar kart almaya teşvik eder..

Zaten bir bilet parası nerdeyse..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

1) Badaloğlu
              2) Kaya
              3) Akif Gür
              4) Miraç Çiftci
              5) Cafer KILIÇSOY
              6) Ömer Faruk Yılmaz
              7) UğuR
              bordomavi.net
              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

Bence Cok Yetersız bır uygulama ?? sımdı bılet alamama dıyorlar yani bu kart sadece Trabzonda Bulunan taraftarlar ıcın sanırım dıyelımkı ınternetten aldım bu kartı cuzdanımda tasımakdan baska ne ıse yarayacak bence ımkanları arttırılmalıkı turkıyenın heryerınde ıstek gorsun vakıf bank kart ıcınde bas vuru yapmıstım ınternetten dahaden cevabı bıle gelmedı Olumlu yada olumsuz Sankı bırseyler eksık yapılıyor yada cıddıye alınmıyor gıbıme gelıyor 25 ytl bısey degıl 250 ytl yap ama adam gıbı ısımıze yaracak bısey yapkı gercekten kulubumuze destek oldugumuzu anlayalım ben boyle dusunuyorum
                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

1) Badaloğlu
                  2) Kaya
                  3) Akif Gür
                  4) Miraç Çiftci
                  5) Cafer KILIÇSOY
                  6) Ömer Faruk Yılmaz
                  7) UğuR
                  8) Muhammed KOÇ
                  devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

Güzel bi proje ne zamandan beri çıkmasını dilebiğim bi şey ama eksikleri.Kart bedeli cok düşük birazdaha yüksek bi bedeli olmalı 25 ytl ile ne kadar kazancak bu kulup ben mecburen 5 kışilik ailemden herkese alıcam annem biraz kızcak ama olsun.
                    Kullanım alanım genişletilip muhakkak fiyatı yükseltilmeli.

Hatta şöyle bi önerim yıllık yüksek bi fiyatı kart sahiplerinin yönetim kurulunda söz sahibi olmaları gerekli.Kart sahiplerinin ne bileyim başkanlık seçimi yada benzeri olaylarda söz sahibi olması gerekli diye düşünüyorum

Yorum

Süper bir haber.Kesin alacağım .
                      -1461 TRABZON-

Yorum

Bakıyorum da bu Sadri Şener bizi gerçekten ekonomik olarak 4-5 kat büyütcek galiba

Yorum

İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Güzel bi proje ne zamandan beri çıkmasını dilebiğim bi şey ama eksikleri.Kart bedeli cok düşük birazdaha yüksek bi bedeli olmalı 25 ytl ile ne kadar kazancak bu kulup ben mecburen 5 kışilik ailemden herkese alıcam annem biraz kızcak ama olsun.
                          Kullanım alanım genişletilip muhakkak fiyatı yükseltilmeli.

Hatta şöyle bi önerim yıllık yüksek bi fiyatı kart sahiplerinin yönetim kurulunda söz sahibi olmaları gerekli.Kart sahiplerinin ne bileyim başkanlık seçimi yada benzeri olaylarda söz sahibi olması gerekli diye düşünüyorum
                          Onun için klüp üyeliği var ya girişi 500 tl yıllık aidat 120 tl
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onun için klüp üyeliği var ya girişi 500 tl yıllık aidat 120 tl

Haberim yoktu ee ozaman forum olarak şu meseleye bi atalım eknonomik durumu iyi olan arkadaşlar hemen üye olsun kulube ciddi katkısı olcağından eminim

Yorum

tamam hersey guzelde avatajlar asasında nıke de olmalıydı ordan yapılacak alısverıslerde ındırım guzel olurdu....ulker de nasıl gececek marketten alınan ulker urunlerındemı gececek %10 ındırım???...lısteye baslayalım 61 e de ben talıbım
                              İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                              Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

Farklı özelliklere sahip kart tipleri oluşturulabilirdi, farklı fiyatlarla. (Örn: 25tl - 100tl - 400tl) Böylece daha fazla gelir elde edilebilirdi.
                                Herşey Trabzonspor'umun daimi başarısı için...

Yorum

Yükleniyor...
                                X