Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com sunar: Galatasaray 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak keles76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    olay belli tolganin yerinde kaleci olsaydi is tamamdi adamin takima katkisi ortada
    zaten gücüme giden de o))
    genelde derbilerde hep öyle oluyor ya hakem ya kaleci ama gün gelecek tolgasız tayfunsuz hakemsizde derbi kazanacaz)

Yorum

• yıllardır derbi kazanmaya hasret kaldık arada bir kazanıyoruz o kadar ..........
      ben kaybedeceğimizi tahmin etmiştim bunun en büyük nedeni ise kalede tolganın oynayacak olmasıydı o yüzden maça da gitmedim zaten...
      TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Yeni gördüm maç istatistiklerini...Hiç de benim dediğim gibi değilmiş emğer oyun... Ama,bilmem kaç tane gsli içinde galibiyet için en az 4 gol atmamız gereken bir maçta,bu istatistikleri yakalayacak modda olmamaktan daha doğal ne olur bilmem...

Sadece,keşke fark böyle açılmadan yakalanan o pozisyonalrda topun yuvarlaklığı bizle olsaydı...

İyi ki varsın TRABZONSPOR! Hiç sevmem bu tabiri ama,önümüze bakma zamanı şimdi....
        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• gole kadar TS maci kontrolü altindaydi...gol oldu takim bocaladi 2.gol olunca mac zora girdi...
          takim genc ve yeni oldugu icin geri düsdükden sorna zorlandi...
          ama ilk golle kadar daha iyidik sagolsun tolga istemedi yenmemizi
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• akşam staddayım ilk defa bir maçtan futbol yüzünden erken çıkmak istedim.

ersun hoca ya en çok destek verenlerden biriyim. hatta akşam satdda daha ilk 45 dkika bitmeden ersun u şutlayanlarlada mücadelem oldu. ersun hocanınında alması gereken dersler olduğunu düşünüyorum açıkçası.

rakip hoca stoperlerinin birini tutup ön liberoya çekerken. ve bu haber 1 gün öncesinden lig tv de çıkarken. biz 3 forvetle oyuna başladık.
            hepimiz ne yazıp çizdik savunması ve orta sahası iyi olan bir takım. bu gs yi ali samiyende çok rahat yener mehmet topal olmadığı sürece.
            maçtan önce beklentim ceyhun la başlamasından yanaydı. deplasmanda maçlar savunmayla kazanılır. man unt bile çoğu deplasmanı çok iyi savunmasıyla kazanıyor. bu konuyu ersun hocanının cidden düşünmesi gerekiyor.

akşam sinirlendiğim diğer konu. taş atışlarında arda o kadar hareketliki bir tane sinde bile top aldırmamak için çaba göstermedik. top alandan sonra müdale etmeye kalkıyoruz. arda topu ayağına alandan sonra almak kolay mı. rakibin topu oyuna sokmasına çok çabuk izin veriyoruz.
            ni tekim yine bir taş atışı sonucu takip etmediğimiz ardanın golü geldi.
            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• tamam kötü oynadık ama bir gerçek de varki galatasaray inanılmaz ballı bir takım

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                akşam staddayım ilk defa bir maçtan futbol yüzünden erken çıkmak istedim.

ersun hoca ya en çok destek verenlerden biriyim. hatta akşam satdda daha ilk 45 dkika bitmeden ersun u şutlayanlarlada mücadelem oldu. ersun hocanınında alması gereken dersler olduğunu düşünüyorum açıkçası.

rakip hoca stoperlerinin birini tutup ön liberoya çekerken. ve bu haber 1 gün öncesinden lig tv de çıkarken. biz 3 forvetle oyuna başladık.
                hepimiz ne yazıp çizdik savunması ve orta sahası iyi olan bir takım. bu gs yi ali samiyende çok rahat yener mehmet topal olmadığı sürece.
                maçtan önce beklentim ceyhun la başlamasından yanaydı. deplasmanda maçlar savunmayla kazanılır. man unt bile çoğu deplasmanı çok iyi savunmasıyla kazanıyor. bu konuyu ersun hocanının cidden düşünmesi gerekiyor.

akşam sinirlendiğim diğer konu. taş atışlarında arda o kadar hareketliki bir tane sinde bile top aldırmamak için çaba göstermedik. top alandan sonra müdale etmeye kalkıyoruz. arda topu ayağına alandan sonra almak kolay mı. rakibin topu oyuna sokmasına çok çabuk izin veriyoruz.
                ni tekim yine bir taş atışı sonucu takip etmediğimiz ardanın golü geldi.
                Hocam 3 forvetle basladik bunun icin gollü yemedik ki...ilk gole kadar kontol bizdeydi biz oynamistik...gollere bakarsan hic birisi forvetle alakasi yok...ilk gol tolga zengin hatta o golde umut dee defansa geldi...2.gol kornerden...3.gol savunma hatasi...
                ilk golle kadar daha iyidik kontrol bizdeydi demeki hoca dogru kadro sürmüs fakat hatali gol sonucu bocaladik ve 2.gol geldi...
                yenebilirdikde ilk pzisoynlari atsaydik ozamanda meira ne i$i var orta sahada derlerdi...
                10 tane savunmaci oynat senin kaleci hata yaptigi sürece yapacagin bisi yok...
                GS bizden iyi mi oyandi aslaaaa 4 sut atan orta sayisi bizden az olan takim bizden iyi oynayamaz...$öyle diyim tolga hatayi yapmasa muhtemelen bizim leyhimize giden macin skoru bizim leyhimize olacakdi

Ligde iyi derece icin kaleci yüzde 75...derbilerde yüzde 100....önemlidir...
                3 forvetle oynamisiz bundan dolayi gol yedik diyemiyorum cünkü bireysel ve savunma hatasindan oldu ve sanszizlikdan...kontrol bizim ellimizdeydii
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bu maca takilip kalmayalim tuhaf bir macti zaten.bir takim 3-4 defa geliyor 3 gol atiyor.bizse 19 sut atiyoruz gol yok.yenilen gollerden 3.si haric digerleri tamamen sansin ürünü.böyle maclar lig boyunca kazanildigi gibi kaybedilecektir,aksam oldugu gibi.ben bu takimin kaldigi yerden devam edecegine inaniyorum.
                  iho istifa.

Yorum

• Hasan ÜÇÜNCÜ yü bu takımdan yedim ısrarla üzerinde durduğum konu TOLGA iddia ediyorum,bu çocuk TRABZON un dışında ancak GÜMÜŞHANE de oynar.

Bu takım ona 10 gömlek UMUT a 5 gömlek büyük.
                    Benim rakibim:BJK-FB-GS

Yemişim KAYSERİ yi SİVAS ı bilmem neyi eğer büyüksen ve hedefe kilitleniyorsan BÜYÜK oyuncularla gideceksin,Gökhan ilerde tek oynayacak YATTARA ve İSAAC destekleyecek bu bu kadar basit.

Yorum

• İlk olarak keles76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      olay belli tolganin yerinde kaleci olsaydi is tamamdi adamin takima katkisi ortada
                      is tamam degildi iste, tamam tolga tutsaydi bazi seyler daha kolay olurdu, ama o 19 sutun 3 girseydi nolurdu peki...

tolga hatali ama tek hatali o degil!

Yorum

• TRABZON KENDİNE YENİLDİ

İlk altı haftaya bakınca Trabzonspor’un zor yenileceği bir maça gidiyorum gibi hissettim. Maç başladı, ilk on, on beş dakika, Trabzonspor’un saha içindeki isteği ve arzusu ‘Trabzonspor bu akşam yenilmez’ düşüncesini oluşturdu bende.

Trabzonspor golü yiyene kadar kalesinde falso vermedi. Baros’a sadece bir pozisyon verdi ama Galatasaray kalesinde Gökhan ile iki pozisyon yakaladı. Galatasaray ikinci pozisyona girmeden bir gol attı. Bu gol kaleci Tolga’nın nerede duracağını bilememesinden geldi. Boy desen, boy var. Ama o kadar alakasız bir yerde duruyordu ki, o boyla o kadar çaprazdan o golü havadan yemek akıl işi değil.

Orta-şut karışımı bahanesine kimse sığınmasın. Bakın Galatasaray kalecisine. De Santic en az üç net golü çıkardı. Tolga pozisyon bile olmayan yerden o golü yedi. İkinci golde yerleşim yanlışları var kabul ama hadi defans adam paylaşımı yapamamış, sen uyan Tolga. Üç metre öne çıksa o gol de yenmeyecek.

İki gol böyle yendi. Bir yandan bedava yenen goller, diğer yandan bedava atılamayan goller. Gökhan ve Umut nasıl kötü forvet olunurdan örnekler verdiler. Özellikle Umut’a seslenmek istiyorum. Bir maç oynayıp, on maç, o bir maçın kredisini yiyemezsin. Bana Galatasaray maçında lazımsın arkadaş. Bu maçın kasetini al ve evinde izle. Bakalım kendine kaç puan vereceksin? Trabzonspor’un maçı kaybetmesinin iki nedeni yenilen gollerle atılamayan goller. Onun için Trabzonspor kendi kendine yenildi diyorum. Öyle dört dörtlük maç oynamadı ama kaybetmeyebilirdi de.

Trabzonspor yakaladıklarından en az iki tane atsa bu maçın sonucu böyle olmayabilirdi. Bu sezon ikinci kez Trabzonspor gol atamıyor. Biri Beşiktaş diğeri de Galatasaray maçı. Yani şampiyonluk yolundaki rakiplerine. Senin rakiplerin bunlar. Yenemezsen yenilmeyeceksin.

Maçı tribünden izlediğim için oyuncuları tek tek gözleme fırsatım oldu. Tolga ve Umut’tan sonra Selçuk, Cale, Song ve Gökhan’ın da bilinen performanslarından uzak olduğuna şahit oldum. Özellikle Selçuk bu takımın kilit mevkiinde ve inanılmaz formsuz.

Bundan sonrası için Trabzonspor morali bozmayacak ama bir yandan da Ersun hoca, Galatasaray maçındaki hataları futbolcularının önüne koyacak. Koymalı da. Yarın Antep’le, Bursa’yla oynayacaksın ki aynı sonuçlarla karşılaşırsan işler tersine döner.

KADİR BIYIKLI
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• birde biz neden olayın psikolojik tarafında hep eksik kalıyoruz ???? tolga,hüseyin ,tayfun ,egemen,umut oyuna girince barış adamların yüzünde öyle bir boynu bükük k.emrah modu varki ...adamlar maça çıkarken mağluplar...
                          neden biz oyunun profesyonel yönünde hep eksiğiz ???? deplasmanda en önemli rakibin karşısına çıkıyoruz sahada boynu bükükleri oynuyoruz.oyunu soğut biraz sertlik göster ne bileyim gerekirse çirkeflik yap rakibi sinirlendir topu oyuna geç sok taça çıkan topa vur falan filan bu pis işlerde hiç yokuz.hep mahallenin iyi çoçuğu biz oluyoruz ensemize vurup elimizdekini alıyorlar...

Yorum

• birde biz neden olayın psikolojik tarafında hep eksik kalıyoruz ???? tolga,hüseyin ,tayfun ,egemen,umut oyuna girince barış adamların yüzünde öyle bir boynu bükük k.emrah modu varki ...adamlar maça çıkarken mağluplar...
                            neden biz oyunun profesyonel yönünde hep eksiğiz ???? deplasmanda en önemli rakibin karşısına çıkıyoruz sahada boynu bükükleri oynuyoruz.oyunu soğut biraz sertlik göster ne bileyim gerekirse çirkeflik yap rakibi sinirlendir topu oyuna geç sok taça çıkan topa vur falan filan bu pis işlerde hiç yokuz.hep mahallenin iyi çoçuğu biz oluyoruz ensemize vurup elimizdekini alıyorlar...

Yorum

• Şimdi külahımızı önümüze alıp ders çıkarma zamanı. Bu maçtan öğrenilecek çok şey var. Galatasaray gibi oturmuş bir kadroya karşı- kim bence bu sene en büyük rakibimizdir- deplasmanda 3 forvetle çıkmamalıydık. Orta sahayı daha kalabalık tutup ellerini kollarını sallaya sallaya gelmelerini engellemeliydik. Yapamadık. Zira bu maçtan alınacak "1" puan bile hocalarını çok ciddi sıkıntıya sokacaktı. Şimdi adam rahatladı.
                              Son iki maçta SOS veren savunma, bu maçta da maalesef rezilleri oynadı. Tolga,Cale,Song,Egemen,Tayfun... hepsini topluyorum koca bir 0 ediyor. Yenilmemiz gayet doğal. Hiç bir topa müdahale etmeyen, çekirdek çıtlatarak maç seyreden defans ancak bunu yapabilirdi. Ortasahada Selçuk ve Hüseyin inanılmaz top kaybı yaptıkları gibi hiç bir atağı da kesemediler. Biraz didinen Serkan ancak kendi kapasitesini ortaya koyabildi. Ya Isaac,Umut ve Gökhan??? Diğerlerini bilmem ama ; Gökhan! artık hangi takıma transfer olduğunu ve aldığın paranın hakkını teslim etmen gerektiğini kafana yaz!
                              Pozisyonlara da girdik ve o poziyonlardan birini gol yapsalar zaten maç her şeye rağmen dönecekti. Ama şans da yanımızda değildi. Bu maça kadar olan hırs,istek,arzu da yoktu maalesef. Şans da biraz "tırmalayan" adamları sever.
                              Dün maçı kazanmak için hiç bir şey yapmadık. Bir gol yedik ve sanki maç bitti. Tolga, yıllarca kendisine gösterilen bunca hoşgörüye rağmen koca bir fiyasko. Bu maçta Slyva'yı oynatmayan hocaya bir sorum olacak. Turşusunu kurduğun adamı ne zaman oynatacaksın? Madem oynatmayacaktın neden aldırdın? 30 sene sonra artık kalecimizle aldığımız bir maç görmek istiyorum.
                              Colman ve Yattara'ya ise söylecek söz bile bulamıyorum.
                              Neyse;
                              Lig uzun bir maraton, daha çok sular akar bu köprünün altından.

Umudu yitirmek yok. Birbirimize küsmek yok.
                              Kavgada yumruk da yenir!
                              Hep destek !Tam destek!
                              her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• komdere renktas katiliyorum...

kavgada yumrukta yenir...!

önemli olan yumruk yiyip yememek degildir, yumruklara ragmen ayakta kalabilmektir...

Yorum

Yükleniyor...
                                X