Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar az önce lig tv yi aradım Trabzonspor maçı pazar günü yayınlanacak diyor,dedim yayın akışında bizim maç gözükmüyor oda yanlışınız var kesinlikle yayınlanacak dedi.lig tv nin Trabzonspor maçlarını verme garantisi verdiğini söyledim evet doğru dedi ve veriyor dedi önümüzdeki 3 haftalık yayın akışında Trabzonsporun maçları naklen veriliyor dedi bende inşallah doğrudur dedim oda doğu dedi olmazsa yine ararız napalım.
    nasıl yaa veriliyor mu bizim maç şimdii
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• evet yayın akışında gözükmüyor baktım ama adam ısrarla var diyor dalgamı geçiyorlar ne şerefsizler.
      KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
      Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• yahu benim gözlerimmi görmüyo yoksa bunlar bizimle dalgami geciyor. ben burda TRABZONSPORUN Tsini bile göremiyorum

00.30
        Efsaneler
        02.15
        Galatasaray-V.Manisaspor (TSL 21.H)

03.50
        Efsaneler

04.00
        Stüdyo Futbol

06.00
        2’ye 1

06.45
        Futbolun Yıldızları

09.00
        Şimşek Santrafor (56. Bölüm)

09.30
        Bordo Mavi

10.00
        Günaydın Futbol (C)

10.30
        Prof.Dr.Burhan Uslu İle Sporcu Sağlığı

11.00
        Var mısın İddiaya? (C)

12.30
        Turkcell Maç Başlıyor (C)

13.30
        GAZİANTEPSPOR-SİVASSPOR (TSL 21.H) (C)

15.30
        91.Dakika (C)

17.45
        Turkcell Maç Başlıyor (C)

19.00
        FENERBAHÇE-G OFTAŞSPOR(TSL 21.H ) (C)

21.00
        MARATON (C)
        onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
        NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• ya terbiyesize bakın digütk ün forumuna ne yazmışşşş

"Lig TV Trabzonspor'un maçını yayınlamak zorunda iken demişsiniz..Ancak böyle bişey yok...Lig TV'nin her hafta 4 maç yayınlama hakkı vardır...Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasaray maçları banko yayınlanır zaten ancak 4. seçenekte ise illa Trabzon olacak diye bişey yok..

4.maçta karar Lig TV'nin elindedir ve ligin gidişatına göre seçimini yapar...Şu anda Sivasspor,Trabzon'dan çok iyi bir yerde ve şampiyonluk mücadelesi vermektedir ve Sivasspor'un maçının yayınlanması da gayet doğaldır...""""

ya ne demelii şimdi buna ben sakin olamıyorum siz söyleyin

Yorum

• Valla nette yayın akışında gözükmüyor ama adam bekletti beni yayın akışına bakayım dedi kesinlikle var Trabzon maçı dedi. ben nette yayın akışında gözükmüyor dedim yanlışın var dedi anlamadım gitti
            KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
            Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• İlk olarak gurcuayhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              evet yayın akışında gözükmüyor baktım ama adam ısrarla var diyor dalgamı geçiyorlar ne şerefsizler.

abi yanlis anladin. yani sen aramasaydin biz hala yayinlanmiyacak zanedecektik. milletini haberi olmayacakti. sagol aradigin icin
              onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
              NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sen uye degilmisin bunu seninde yapma hakkin war
                seni kandirmis oluyorlar ve tazminat davasi acabilirsin tabi lig tv uyeligin warsa
                uye degilim uye olsaydim hemen avukatlara basvururdum,

zaten hersen boyle yaptiklari icin ligtv ye falan uye olmuyorum. bizim turklerin sozuyle yola cikilmaz, sonuc ortada.

giderim kahvede izlerim daha iyi.

keske bizim ulkemizdede almanlarin premiere systemi olsa cok guzel olurdu ama nerdeee.....

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya terbiyesize bakın digütk ün forumuna ne yazmışşşş

"Lig TV Trabzonspor'un maçını yayınlamak zorunda iken demişsiniz..Ancak böyle bişey yok...Lig TV'nin her hafta 4 maç yayınlama hakkı vardır...Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasaray maçları banko yayınlanır zaten ancak 4. seçenekte ise illa Trabzon olacak diye bişey yok..

4.maçta karar Lig TV'nin elindedir ve ligin gidişatına göre seçimini yapar...Şu anda Sivasspor,Trabzon'dan çok iyi bir yerde ve şampiyonluk mücadelesi vermektedir ve Sivasspor'un maçının yayınlanması da gayet doğaldır...""""

ya ne demelii şimdi buna ben sakin olamıyorum siz söyleyin

http://media.digiturk.tv/forum/showthread.php?t=5451
                  ona deki lan şerefsiz kaç tane sivaslı sivasspor için digitürk almış evine.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• adamın dediği lafa bak delirecem

"Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasaray 3 Büyük Takımdır...Bu İspatlanmış Bişey Bide Bunu mu Tartışacağız..."

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      uye degilim uye olsaydim hemen avukatlara basvururdum,

zaten hersen boyle yaptiklari icin ligtv ye falan uye olmuyorum. bizim turklerin sozuyle yola cikilmaz, sonuc ortada.

giderim kahvede izlerim daha iyi.

keske bizim ulkemizdede almanlarin premiere systemi olsa cok guzel olurdu ama nerdeee.....
                      admlar her hafta kesintisiz maclari veriyorlar süper ya bir stadlardaki kamara 10 15 tane oluyo bazen
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• o şerefsiz herhalde uzayda yaşıyor 3 büyüklerin maçını yayınladığın yerde trabzonun maçını 2 kez yayınlamalsın biz anadoluyu temsil ediyoruz

Yorum

• iki ligtv üyeliğim var yarın ilk iş telefonla arayıp maçımızı vermiyolarsa ikisinide iptal ettireceğim

sivas versin onlara parayı bakalım verebiliyormu
                          Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• bize muhtac oldukarinda 4 buyuk oluyor, diger zaman 3 buyuk.

neden en buyuk diyemiyorlar kendileri icin, birbirlerini kolluyorlar hep serefsizler

Yorum

• bunlara şimdi sövsek haksızmıyız .. gerci ben baslıgı görür görmez başladım bilee
                              ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• Ben de arayıp maçın yayınlanmaması halinde üyeliğimi iptal edeceğimi söyleyeceğim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X