Arkadaşlar az önce lig tv yi aradım Trabzonspor maçı pazar günü yayınlanacak diyor,dedim yayın akışında bizim maç gözükmüyor oda yanlışınız var kesinlikle yayınlanacak dedi.lig tv nin Trabzonspor maçlarını verme garantisi verdiğini söyledim evet doğru dedi ve veriyor dedi önümüzdeki 3 haftalık yayın akışında Trabzonsporun maçları naklen veriliyor dedi bende inşallah doğrudur dedim oda doğu dedi olmazsa yine ararız napalım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
yahu benim gözlerimmi görmüyo yoksa bunlar bizimle dalgami geciyor. ben burda TRABZONSPORUN Tsini bile göremiyorum
00.30
Efsaneler
02.15
Galatasaray-V.Manisaspor (TSL 21.H)
03.50
Efsaneler
04.00
Stüdyo Futbol
06.00
2’ye 1
06.45
Futbolun Yıldızları
09.00
Şimşek Santrafor (56. Bölüm)
09.30
Bordo Mavi
10.00
Günaydın Futbol (C)
10.30
Prof.Dr.Burhan Uslu İle Sporcu Sağlığı
11.00
Var mısın İddiaya? (C)
12.30
Turkcell Maç Başlıyor (C)
13.30
GAZİANTEPSPOR-SİVASSPOR (TSL 21.H) (C)
15.30
91.Dakika (C)
17.45
Turkcell Maç Başlıyor (C)
19.00
FENERBAHÇE-G OFTAŞSPOR(TSL 21.H ) (C)
21.00
MARATON (C)onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
-
ya terbiyesize bakın digütk ün forumuna ne yazmışşşş
"Lig TV Trabzonspor'un maçını yayınlamak zorunda iken demişsiniz..Ancak böyle bişey yok...Lig TV'nin her hafta 4 maç yayınlama hakkı vardır...Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasaray maçları banko yayınlanır zaten ancak 4. seçenekte ise illa Trabzon olacak diye bişey yok..
4.maçta karar Lig TV'nin elindedir ve ligin gidişatına göre seçimini yapar...Şu anda Sivasspor,Trabzon'dan çok iyi bir yerde ve şampiyonluk mücadelesi vermektedir ve Sivasspor'un maçının yayınlanması da gayet doğaldır...""""
ya ne demelii şimdi buna ben sakin olamıyorum siz söyleyin
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Valla nette yayın akışında gözükmüyor ama adam bekletti beni yayın akışına bakayım dedi kesinlikle var Trabzon maçı dedi. ben nette yayın akışında gözükmüyor dedim yanlışın var dedi anlamadım gittiKADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
-
İlk olarak gurcuayhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet yayın akışında gözükmüyor baktım ama adam ısrarla var diyor dalgamı geçiyorlar ne şerefsizler.
abi yanlis anladin. yani sen aramasaydin biz hala yayinlanmiyacak zanedecektik. milletini haberi olmayacakti. sagol aradigin icinonurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
-
İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen uye degilmisin bunu seninde yapma hakkin war
seni kandirmis oluyorlar ve tazminat davasi acabilirsin tabi lig tv uyeligin warsa
zaten hersen boyle yaptiklari icin ligtv ye falan uye olmuyorum. bizim turklerin sozuyle yola cikilmaz, sonuc ortada.
giderim kahvede izlerim daha iyi.
keske bizim ulkemizdede almanlarin premiere systemi olsa cok guzel olurdu ama nerdeee.....
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya terbiyesize bakın digütk ün forumuna ne yazmışşşş
"Lig TV Trabzonspor'un maçını yayınlamak zorunda iken demişsiniz..Ancak böyle bişey yok...Lig TV'nin her hafta 4 maç yayınlama hakkı vardır...Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasaray maçları banko yayınlanır zaten ancak 4. seçenekte ise illa Trabzon olacak diye bişey yok..
4.maçta karar Lig TV'nin elindedir ve ligin gidişatına göre seçimini yapar...Şu anda Sivasspor,Trabzon'dan çok iyi bir yerde ve şampiyonluk mücadelesi vermektedir ve Sivasspor'un maçının yayınlanması da gayet doğaldır...""""
ya ne demelii şimdi buna ben sakin olamıyorum siz söyleyin
http://media.digiturk.tv/forum/showthread.php?t=5451Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuye degilim uye olsaydim hemen avukatlara basvururdum,
zaten hersen boyle yaptiklari icin ligtv ye falan uye olmuyorum. bizim turklerin sozuyle yola cikilmaz, sonuc ortada.
giderim kahvede izlerim daha iyi.
keske bizim ulkemizdede almanlarin premiere systemi olsa cok guzel olurdu ama nerdeee.....Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
Yorum