Üstümüzdekiler Puan Kaydetsin de Kime kaybederse Etsin Konya Ve Ankaragücü Haydi Sıra Sizde biz Zaten Alcaz Maçı....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak atemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Martinez çok şişmişti balonu sönmeye başladı artık maç sonucu bizim lehimize oldu Kayseri'yi ölümüzle geçtik geçen sene gene geçeriz rakip olamazlar bize.
ayrıca son 2 yıl içinde kupa dahil yaptığımız maçlara bakarsak kayserispor bize gerçekten SAHADA rakip.
Yorum
-
İlk olarak LAZanya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebize rahip olamadıkları için mi 2 maçta 1 puan aldık onlardan
ayrıca son 2 yıl içinde kupa dahil yaptığımız maçlara bakarsak kayserispor bize gerçekten SAHADA rakip.
g.birliği de bir dönem bizi yenmişti..
keza g. antep...
fakat bize rakip değiller..
sadece 1 maç bana rakip olurlar.. onun dışında klasmanları yetmez...
ne taraftar ne tarih ne de futbol kültürü olarak rakip olamadıkları için sadece gündelik rakip olabilirler..
bjk sana karşı kazanamıyor uzun zamandır.. ne değişti. çok mu üstünsün bjk den??
kısa dönemlik başarılarla sadece "küçükler" avunur..
ve küçükler sadece kendi seviyelerindekilere rakiptirler..
umarım yeterince net olmuştur.
Yorum
-
Evet arkadaşlar kaydetmek lazım. Bu arada 5-3'lük maçın orjinal seslendirilmesi böyle miydi tam bilmiyorum ama eğer öyleyse eskiden çok fazla bağırmıyorlarmış...En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 10.03.2007, 01:33.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher takımın iyi dönemleri vardır..
g.birliği de bir dönem bizi yenmişti..
keza g. antep...
fakat bize rakip değiller..
sadece 1 maç bana rakip olurlar.. onun dışında klasmanları yetmez...
ne taraftar ne tarih ne de futbol kültürü olarak rakip olamadıkları için sadece gündelik rakip olabilirler..
bjk sana karşı kazanamıyor uzun zamandır.. ne değişti. çok mu üstünsün bjk den??
kısa dönemlik başarılarla sadece "küçükler" avunur..
ve küçükler sadece kendi seviyelerindekilere rakiptirler..
umarım yeterince net olmuştur.Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületaraftar olmakla futboldan anlamanın farklı şeyler oldugunu anladım birkez daha. Beşiktaş Uzun sürewdir bize karşı Kazanamıyor fakat sen inanmasanda biz uzun süreden beri Beşiktaştan iyiyiz.
takım büyüklüğü olarak üstünlükten bahsettim..
ama işte okul okumakla "okuduğunu anlama" kapasitesi gelişmiyor senin deyiminle..
bana futbol anlatman için çok fırın ekmek yemen lazım...
önce okuduğunu anla sonra gelir tartışırsın..,
buraa sahada oynanan futboldan bahsedilmediğini anlamamak için düpedüz art niyetli olmak lazım..
bi de ilkokul 5 seviyesinde okuduğunu anlama bilgisi gerekli...
laf sokmadan önce 3-5 kere düşüneceksin güzel kardeşim...
hele hele futbol bilgisinden bahsedeceksen orada dur... mahallenin fırınına git 40 gün nöbet tut... çıkan tüm emekleri midene indir. o zaman belki..
(bu lafların tamamı karşısındakini sırf kendi gibi düşünmüyor diye {ziya doğan meselesi} aşağılamaya kalkana özeldir.. kendimi beğenmek vs. gibi huylarım yoktur. lakin beni aşağılamaya kalkana aynı şekilde cevap vermek de adetimdir..)
Yorum
-
İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFOx TV de bir boks Maçı vardı
Almanyada yapılıyordu sanırım
Sinan aydın diye bir Boxer Rakibini nakavt etti
ve maçtan sonra elinde Trabzonspor Bayrağı ve Trabzonspor Atkısıyla müthiş bir görüntü oluşturdu.Koltuklarım kabardı Gözlerim yaşardı yemin ederim.
Bir kez daha onur duydum Trabzon(spor)luluğumla.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
Yorum