Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Üstümüzdekiler Puan Kaydetsin de Kime kaybederse Etsin Konya Ve Ankaragücü Haydi Sıra Sizde biz Zaten Alcaz Maçı....
    Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• İlk olarak atemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu Martinez çok şişmişti balonu sönmeye başladı artık maç sonucu bizim lehimize oldu Kayseri'yi ölümüzle geçtik geçen sene gene geçeriz rakip olamazlar bize.
      bize rahip olamadıkları için mi 2 maçta 1 puan aldık onlardan
      ayrıca son 2 yıl içinde kupa dahil yaptığımız maçlara bakarsak kayserispor bize gerçekten SAHADA rakip.

Yorum

• İlk olarak LAZanya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bize rahip olamadıkları için mi 2 maçta 1 puan aldık onlardan
        ayrıca son 2 yıl içinde kupa dahil yaptığımız maçlara bakarsak kayserispor bize gerçekten SAHADA rakip.
        her takımın iyi dönemleri vardır..
        g.birliği de bir dönem bizi yenmişti..
        keza g. antep...
        fakat bize rakip değiller..
        sadece 1 maç bana rakip olurlar.. onun dışında klasmanları yetmez...
        ne taraftar ne tarih ne de futbol kültürü olarak rakip olamadıkları için sadece gündelik rakip olabilirler..
        bjk sana karşı kazanamıyor uzun zamandır.. ne değişti. çok mu üstünsün bjk den??
        kısa dönemlik başarılarla sadece "küçükler" avunur..
        ve küçükler sadece kendi seviyelerindekilere rakiptirler..
        umarım yeterince net olmuştur.

Yorum

• Arkadaşlar,bize kayseri ,urfa vb rakip değil tek rakibimiz kendimiz,mevcut rekorlarımızın üzerine çıktıkmı geride rakibimiz kalmaz,başarılar diliyorum,,,
          TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• Birazdan Show TV de Trabzon-Gs eski maçlar başlıcak.inşallah 5-3 lük maçı verirler...
            Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
            K.ATATÜRK

Yorum

• başladı mı

Yorum

• Hala başlamadı Cem Özer susmadıki....
                Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                K.ATATÜRK

Yorum

• Su anda veriyorlarmi arkadaslar?
                  Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Evet arkadaşlar kaydetmek lazım. Bu arada 5-3'lük maçın orjinal seslendirilmesi böyle miydi tam bilmiyorum ama eğer öyleyse eskiden çok fazla bağırmıyorlarmış...
                    En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 10.03.2007, 01:33.
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• şotayada bak sen
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• 28.01.97 ayhan yücebilgiç. iki buz gibi penaltımız yenmiş
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• olmiyan golu bize karsi gol diye zamaninda vermisler ofsayt olan golu de vermisler herzaman emegimizi caldilar bu hakemler
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            her takımın iyi dönemleri vardır..
                            g.birliği de bir dönem bizi yenmişti..
                            keza g. antep...
                            fakat bize rakip değiller..
                            sadece 1 maç bana rakip olurlar.. onun dışında klasmanları yetmez...
                            ne taraftar ne tarih ne de futbol kültürü olarak rakip olamadıkları için sadece gündelik rakip olabilirler..
                            bjk sana karşı kazanamıyor uzun zamandır.. ne değişti. çok mu üstünsün bjk den??
                            kısa dönemlik başarılarla sadece "küçükler" avunur..
                            ve küçükler sadece kendi seviyelerindekilere rakiptirler..
                            umarım yeterince net olmuştur.
                            taraftar olmakla futboldan anlamanın farklı şeyler oldugunu anladım birkez daha. Beşiktaş Uzun sürewdir bize karşı Kazanamıyor fakat sen inanmasanda biz uzun süreden beri Beşiktaştan iyiyiz.
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              taraftar olmakla futboldan anlamanın farklı şeyler oldugunu anladım birkez daha. Beşiktaş Uzun sürewdir bize karşı Kazanamıyor fakat sen inanmasanda biz uzun süreden beri Beşiktaştan iyiyiz.
                              benim takımın iyiliğinden bahsetmedim...
                              takım büyüklüğü olarak üstünlükten bahsettim..
                              ama işte okul okumakla "okuduğunu anlama" kapasitesi gelişmiyor senin deyiminle..
                              bana futbol anlatman için çok fırın ekmek yemen lazım...
                              önce okuduğunu anla sonra gelir tartışırsın..,
                              buraa sahada oynanan futboldan bahsedilmediğini anlamamak için düpedüz art niyetli olmak lazım..
                              bi de ilkokul 5 seviyesinde okuduğunu anlama bilgisi gerekli...
                              laf sokmadan önce 3-5 kere düşüneceksin güzel kardeşim...
                              hele hele futbol bilgisinden bahsedeceksen orada dur... mahallenin fırınına git 40 gün nöbet tut... çıkan tüm emekleri midene indir. o zaman belki..
                              (bu lafların tamamı karşısındakini sırf kendi gibi düşünmüyor diye {ziya doğan meselesi} aşağılamaya kalkana özeldir.. kendimi beğenmek vs. gibi huylarım yoktur. lakin beni aşağılamaya kalkana aynı şekilde cevap vermek de adetimdir..)

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                FOx TV de bir boks Maçı vardı
                                Almanyada yapılıyordu sanırım
                                Sinan aydın diye bir Boxer Rakibini nakavt etti
                                ve maçtan sonra elinde Trabzonspor Bayrağı ve Trabzonspor Atkısıyla müthiş bir görüntü oluşturdu.Koltuklarım kabardı Gözlerim yaşardı yemin ederim.
                                Bir kez daha onur duydum Trabzon(spor)luluğumla.
                                Naim dün akşam bende izledim maçı bu forumda paylaşmak istedim ama belki başkasıda izlemiş ve fikrini yazmış olabilir diye değişik başlıklardan ararken senin yazıyı buldum.aynen dediğin gibi insan çok duygulanıyor harika bir manzara vardı dün akşam çocuk tam bir Trabzonspor hastası ki giydiği eşofman da bordomavi 61 var maç sonu hemen eline takımımızın bayrağını aldı ve lakabı da Karadeniz Fırtınası imiş.gerçektende fırtına gibiydi Ukrayna lıyı daha ilk rauntta nakavt etti Avrupa şampiyonu Karagöllü kardeşler yorumcu idi onlarda çok beğeniyor ve gelecekte adınından çok söz ettirecek diyor.Allahım yolunu açık etsin bize Trabzonspor bayrağıyla gururlandırmaya devam etsin inşallah.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Çalışıyor...
                                X