Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• öyle vallah fatih hoca afallamış karşımızdaki malta değil yunanlar ve norveç bizden niye bu kdar az futbolcu alıyor emre aşık takımında 2 maç oynuyor kadroya giriyor bu diğer futbolculara haksızlık erdinçi neden almadı ceyhunda alınabilirdi umutuda kadroda görmeliydik

Yorum

• kalede orkun sağ bekte hamit stoperde bekir i.toraman.sol bekte i.üzülmez

sağ açıkta gökdeniz önliberoda aurelio tugay sol açıkta arda
      forvetin arkasında tuncay

ilerde Fatih Tekke
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• bu kadro ne abi ya. olmaz boyle bişe fatih ide yedek otutturur bu adam. defansı geçersek bi gelişmedir yani. fatihin olmadığı kadroda bitek hindi bozabilir yunan savunmasını

Yorum

• A Milli Takım kadrosu açıklandı!

2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda A Milli futbol takımının oynayacağı Yunanistan ve Norveç maçlarının kadrosu ve programı belli oldu.

Milli Takım 17 Mart Cumartesi günü saat 17.00'de Polat Renaissance Otel'de toplanacak. 22 Mart Perşembe günü saat 14.00'te Atina'ya hareket edecek Milli Takım kafilesi, 25 Mart Pazar günü saat 11.00'de özel uçakla Frankfurt'a geçecek. A Milli Takım, Atina'da Ledra Marriot, Frankfurt'ta ise Kempinski Hotel Gravenbruch'da konaklayacak.Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 19 Mart Pazartesi günü saat 14.00'te Polat Renaissance Oteli'nde, 23 Mart Cuma günü saat 12.00'de Ledra Marriot Otel'de ve 27 Mart Salı günü saat 12.00'de Frankfurt Commerzbank Arena'da birer basın toplantısı düzenleyecek.

Milli Takım futbolcuları 20 Mart Salı günü saat 14.00'te Polat Renaissance Otel'de basının karşısına çıkacak.
          A Milli Takımın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
          Hakan Şükür, Arda Turan, Sabri Sarıoğlu, Emre Aşık (Galatasaray A.Ş.), Volkan Demirel, Tümer Metin, Tuncay Şanlı, Mehmet Aurelio (Fenerbahçe), İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Gökhan Zan (Beşiktaş A.Ş.), Gökdeniz Karadeniz, Hüseyin Cimşir (Trabzonspor A.Ş.), Gökhan Ünal, Mehmet Topuz (Kayserispor), Mehmet Yıldız, Servet Çetin (Sivasspor), Hakan Arıkan (Ankaraspor A.Ş.), Ferdi Elmas (Çaykur Rizespor), Orkun Uşak (Kayseri Erciyesspor), Bekir İrtegün (Gaziantepspor), Hamit Altıntop (Schalke 04), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Emre Belözoğlu (Newcastle United FC), Tugay Kerimoğlu (Blackburn Rovers FC), Fatih Tekke (Zenit St. Petersburg)
          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• ya abi bırakın fatihi ilk onbir başlatmasın geçen sefer attılar adamı dört tane yunan defansı arasına tek başına sonra neymiş fatih illi takımda oynamıyoo bakalım hakan topa vurabilecek mii ama fatih terim eyer hakanı oynatırsa kendini riske atacak çünkü olası bir malubiyette neden hakanla başladınız diyecekler bu yüzden fatih terim kendini degil de fatih tekke yi milletin önüne atar ama fatih tekke de çıkar gölünü atar fatih terim ede kapak olur yani rahatlıkla diyorum fatih tekke ilk 11 de
            İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

• volkan
              Arda Turan
              Hamit Altıntop
              Tuncay Şanlı
              Gökhan Zan
              Servet Çetin
              Gökdeniz Karadeniz
              Tugay Kerimoğlu
              Emre Belözoğlu (Hüseyin Cimşir)
              Fatih Tekke
              Gökhan Ünal( Hakan Şükür)

ilk onbir budur abi yaaaaaaaa
              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                volkan
                Arda Turan
                Hamit Altıntop
                Tuncay Şanlı
                Gökhan Zan
                Servet Çetin
                Gökdeniz Karadeniz
                Tugay Kerimoğlu
                Emre Belözoğlu (Hüseyin Cimşir)
                Fatih Tekke
                Gökhan Ünal( Hakan Şükür)

ilk onbir budur abi yaaaaaaaa

bune yunanistana karşı bu kadar açık oynanmas gkhanın yerine bi sool bek şart
                İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

• Emre aşığı kadroya almış yaaa hayret bişey ben en azından Erdinçin kadroda olmasını beklerdim...Neyse milli mesele olduğu için susuyorum .
                  Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Trabzonspor, sahasında Ankaragücü ile yapacağı maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Süper Lig'de 4 haftalık galibiyet serisinden sonra geçen hafta Galatasaray'a mağlup olan bordo-mavililerde Umut ile sakatlıkları bulunan Musa, Risp ve Jefferson, Ankaragücü maçında takımdaki yerlerini alamayacaklar. Erdinç, Ersen Martin ve İbrahima Yattara'nın ise Ankaragücü maçında forma giymelerine engel bir durumun olmadığı belirtildi.

Trabzonspor'un Ankaragücü karşısına Tolga, Ferhat, Stepanov, Erdinç, Celaleddin, Hüseyin, Ayman, Gökdeniz, Ceyhun,Yattara, Ersen Martin 11'i ile çıkması bekleniyor.

************************************************** ************
                    Ceyhun'la dobra dobra

Trabzonspor'un orta alan oyuncusu Ceyhun Eriş, kendisini sıradan bir oyuncu olarak hissetmesi halinde futbolu hemen bırakabileceğini söyledi.

Ceyhun Eriş, Trabzonspor Dergisi'nin bu ayki sayısında verdiği röportajda, hayatında hep yakın hedeflerin peşinden koştuğunu belirterek, ''Ana hedefim Türkiye'de herkesin tanıdığı kaliteli bir oyuncu olmaktı. Sıradan bir oyuncu olmayı istemedim. Hala bu fikrim devam ediyor. Kendimi sıradan bir oyuncu olarak hissedersem futbolu hemen bırakırım diye düşünüyorum. Ayrıca yurt dışı ve milli takım hedefim devam ediyor. Bunların dışında gerçekleştiremediğim hedefim yok'' dedi.

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle isteği yere gelmekte biraz geciktiğini, ancak şu anki durumundan da gayet memnun olduğunu kaydeden Ceyhun, ''Yaşım 30 olduğu için bazıları 'bunun işi bitmiş' diyebilir ama ben buna katılmıyorum. Çünkü 30 yaş ve üzeri insanın en olgun ve en yararlı olduğu dönemdir. O nedenle geri kalan hedeflerimi gerçekleştirmek için önümde yeterli zaman olduğuna inanıyorum'' diye konuştu.

Trabzonspor taraftarının kendisini çok sevmesi ve takımda kalmasını istemesi konusunda ise Ceyhun, şunları söyledi:

''İnsanlar takımlarına yararlı oyuncuların kalmasını ister. Benim için de böyle düşünmeleri güzel. Ben de uzun yıllar bordo-mavili formayı giymek istiyorum. Çünkü çok takım değiştirmemden dolayı adım sorunlu futbolcuya çıktı. Bu imajı silmek istiyorum. Ama benim için son durak yok. Türkiye'de birçok oyuncu için Trabzonspor en üst nokta olabilir ama benim hedefim bu takıma katkı sağlayıp şampiyonluk yaşamak. Yakın zaman içinde kendime koyduğum hedef bu. Tüm bunların yanında içinde yurt dışı hayali devam ediyor. En son durak belki yurt dışı olabilir.''

''9. TAKIMIM''

Trabzonspor'un 9. takımı olduğunu kaydeden Ceyhun, sözlerine şöyle devam etti:

''Duygusal bir insan değilim. İşimi profesyonel olarak yapmaya çalışıyorum. Hiçbir takımla da gönül bağım yok. İşimi düzgün yapıyorsam nerede olsam oynarım. Ancak büyük takımda olmak çok güzel. Taraftar potansiyeli, hedefler, her hafta maçların canlı yayınlanması, atmosfer, insanların beni daha iyi tanıması, işin güzel yanları. Ama başarısızlıkta ise olumsuz yönde baskı da artar. Fenerbahçe sonrası 3 yıldır büyük takımda oynamıyordum. Deneyimli bir yaşta bu takıma gelmek, Türkiye şartlarına göre başarı. Zaten 4 büyük kulüp dışında fark edilmek zor.''

''ZİYA DOĞAN AŞIRI DİSİPLİNLİ DEĞİL''

Ceyhun, teknik direktör Ziya Doğan ile ilgili değerlendirme yapmanın kendisi için erken olduğunu dile getirerek, ''Ancak bana aşırı disiplinli gelmedi. Sadece olması gerektiği kadar disipline önem veriyor. Bu çok normal. İlişkiler biraz da takımın alacağı saha sonuçlarına bağlı. Eğer takım iyiyse hoca, yönetici, futbolcu ve taraftar da iyi olur. Aksi taktirde herkes kötü. Bence oyuncularla teknik adamlar birbirlerine yakın olmalıdır. Futbol oynuyoruz. Müdür, işçi ilişkisi yanlış. Her iki taraf rahatlıkla birbiriyle diyalog kurabilmeli. Oynadığım takımların çoğunda hocalarımla hep iyi anlaştım. Yerine göre onlarla arkadaş, baba, ağabey ve teknik adam ilişkisi kurdum'' dedi.

Trabzonspor'un çok iyi bir takım olduğunu ifade eden Ceyhun, ''Sezonu nerede bitireceğimiz hiç belli olmaz. Önümüzde çok uzun süre var. Fenerbahçe daha önce 11 puanlık farkı kapatarak şampiyon oldu. Önemli olan rakipler değil, bizim ne yaptığımız. Biz bütün maçlarımızı alırsak her şey olabilir. Yani imkansız değil, sadece zor'' diye konuştu.

Ceyhun, beğendiği yerli ve yabancı birçok oyuncu olduğunu kaydederek, ''Tek tek isim söylemek istemiyorum, çünkü unuttuklarım olabilir. Ancak bir futbolcu var ki benim için çok önemli. O da Cruyff. Onu hem futbolcu olarak hem de teknik adam olarak çok beğeniyorum. Tam bir lider. Onun kasetlerini bulup izliyorum'' dedi.

DİZİ OYUNCULUĞU

Daha önce bir televizyon dizisinde oynadığını ve bunun çok değişik bir duygu olduğunu kaydeden Ceyhun, ''Çok heyecanlandım ve çok da eğlendim. Kısa bir süre rol almama rağmen bu işin ne kadar zor olduğunu anladım. Hem de kendimi canlandırıyordum. Bundan sonra da bu tip projeler olursa değerlendirmek istiyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum

• Ümit Milli'de bir "siyahi"

Ümit Milli Futbol Takımı'nın, 24 Mart'ta Antalya'da İsviçre ile yapacağı özel maç için kadroya ilk kez çağrılan Türk asıllı Colin Kazım Richards İngiltere'nin Sheffield United takımında forma giyiyor.

Antalya Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 14.30'da başlayacak. 19 Mart Pazartesi günü saat 12.00'de Antalya Sheraton Oteli'nde toplanacak Ümit Milli Takım, maç gününe kadar Antalyaspor Tesisleri'nde çalışacak.
                      Ünal Karaman yönetimindeki Ümit Milli Futbol Takımı'nın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
                      "Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş (Beşiktaş A.Ş), Ferhat Öztorun, Mehmet Topal (Galatasaray A.Ş), İlhan Parlak, Uğur Uçar (Kayserispor), Uğur Yanıkdemir (Konyaspor), Ufuk Ceylan (Vestel Manisaspor), Gürhan Gürsoy (Sivasspor), Ediz Bahtiyaroğlu, Özer Hurmacı (Ankaraspor A.Ş), Orhan Şam (Gençlerbirliği Oftaşspor), Ali Güzeldal (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Alp Ergin (Altay), Volkan Babacan (İstanbulspor), Barış Ataş (Diyarbakırspor), Eyüp K. Ataoğlu (Sarıyer), Evren Özyiğit (Muğlaspor), Colin Kazım Richards (Sheffield United), Zafer Yelen (FC Hansa Rostock), Ceyhun Gülselam (Spvgg Unterhachıng)"

Ümit Milli Futbol Takımı'nın kadrosuna çağrılan 26 Ağustos 1986'da Londra'da dünyaya gelen siyahi futbolcu Colin Kazım Richards'ın annesi Türk babası ise Jamaikalı.

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        A Milli Takım kadrosu açıklandı!

2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda A Milli futbol takımının oynayacağı Yunanistan ve Norveç maçlarının kadrosu ve programı belli oldu.

Milli Takım 17 Mart Cumartesi günü saat 17.00'de Polat Renaissance Otel'de toplanacak. 22 Mart Perşembe günü saat 14.00'te Atina'ya hareket edecek Milli Takım kafilesi, 25 Mart Pazar günü saat 11.00'de özel uçakla Frankfurt'a geçecek. A Milli Takım, Atina'da Ledra Marriot, Frankfurt'ta ise Kempinski Hotel Gravenbruch'da konaklayacak.Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 19 Mart Pazartesi günü saat 14.00'te Polat Renaissance Oteli'nde, 23 Mart Cuma günü saat 12.00'de Ledra Marriot Otel'de ve 27 Mart Salı günü saat 12.00'de Frankfurt Commerzbank Arena'da birer basın toplantısı düzenleyecek.

Milli Takım futbolcuları 20 Mart Salı günü saat 14.00'te Polat Renaissance Otel'de basının karşısına çıkacak.
                        A Milli Takımın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
                        Hakan Şükür, Arda Turan, Sabri Sarıoğlu, Emre Aşık (Galatasaray A.Ş.), Volkan Demirel, Tümer Metin, Tuncay Şanlı, Mehmet Aurelio (Fenerbahçe), İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Gökhan Zan (Beşiktaş A.Ş.), Gökdeniz Karadeniz, Hüseyin Cimşir (Trabzonspor A.Ş.), Gökhan Ünal, Mehmet Topuz (Kayserispor), Mehmet Yıldız, Servet Çetin (Sivasspor), Hakan Arıkan (Ankaraspor A.Ş.), Ferdi Elmas (Çaykur Rizespor), Orkun Uşak (Kayseri Erciyesspor), Bekir İrtegün (Gaziantepspor), Hamit Altıntop (Schalke 04), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Emre Belözoğlu (Newcastle United FC), Tugay Kerimoğlu (Blackburn Rovers FC), Fatih Tekke (Zenit St. Petersburg)
                        Mehmet Yıldız ı Milli takıma çağırıp Umut Bulut u çağırmayan zihniyeti anlayamıyorum........

Yorum

• neca atti cincon 1-0 maglup dakika 10
                          İnsan ol evlat!

Yorum

• Konya atti 3 dakika sonra Cinconda atti durum 1:1
                            Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• ilic gol attı durum 1-1

Yorum

• 32' Konyaspor'da bu karşılaşmada Tayfun El Saka'nın yokluğunda savunmanın ortasında görev yapıyor...
                                31' Bu dakikakaya kadar Ayhan'la Neca sık sık karşı karşıya geliyor ve hakem Hakan Sivriselvi iki futblcuyu da daha sakin olmalarını konusunda uyardı...
                                30' Hasan Kabze'nin pası Sabri'ye... Sabri'den Tayfun'a bir çalım... Sabri kaleyi tam karşıdan görüyor... Sabri sert vurdu yandan dışarda...
                                29' Galatasaray oyuna ağırşığını koydu... Özellikle Hasan Kabze'yle sol kanatta etkili oluyor bu dakikalarda...
                                28' Erman Özgür'ün faul atışı Ergün'de kaldı... Ergün sol tarafta Hasan Kabze'yi gördü... Galatasaray tehlikeli geliyor... Hasan Kabze ceza sahasının dışında İliç'i gördü... İliç'den isabetsiz bir vuruş top dışarda...
                                27' Hasan Kabze'nin pası Okan'a.. Okan topa sahip olmak isterken Erman Özgür'e faul yaptı.. Konyaspor orta sahanın solundan faul atışı kullanıyor...
                                26' Konyaspor'da topa sahip olan isim Erkan.. Erkan'ın sol çizgide Da Silva'ya oynadı... Da Silva'dan bir top kaybı... Arda topa sahip oldu.. Arda ters tarafta Hasan Kabze'yi gördü...
                                25' Galatasaray kontrollü bir futbol sergiliyor.. Ergün Konyaspor savunmasının arkasına uzun bir top gönderdi.. Arda yetişemedi topa.. 24' Karşılaşmada bu dakikalarda tempo düştü...
                                23' Galatasaray ceza sahasının sol çaprazından faul kullanıyor Konyaspor...Topun başına geçen isim Erman... Erman sert vurdu farklı şekilde dışarı çıkıyor top...
                                22' Konyaspor hızlı çıkıyor... Erman Özgür sol taraftan etkili geliyor... Erman'dan Okan'a bir çalım... Erman yerde kaldı faul...
                                20' Hasan Kabze derinlemesine oynadı savunma araya girdi tehlikenin büyümesini önledi...
                                19' Da Silva taç atışını kullandı... Top çizgide sıkıştı... Arda yardıma geldi arkadaşalarına... Arda çekti adlı o karambolden topu... Arda oyunun yönünü değiştiriyor.. Sağ kanatta Hasan Kabze'yi gördü...
                                18' Hakan Şükür top alabilmek için orta sahaya kadar geldi... Ayhan'ın pası Hakan'a... Hakan sol tarafta müsait durumdaki Arda'ya oynadı ama isabetsiz bir pas... Konyaspor taç atışını kullanıyor...
                                17' Konyaspor kanatlara oldukça etkili kullandı bu dakikaya kadar.. Neca Galatasaray savunmasına zor anlar yaşatıyor...
                                16' Eder sert vurdu Aykut rahatlıkla sahip oluyor topa... 15' Konyaspor ceza sahasının 5 metre dışından frikik kullanıyor... Çok tehlikeli bir bölge...
                                15'Galatasaray'da Ergün Neca'ya yağtığı müdahale sonrası sarı kart görüyor...
                                14' Galatasaray sağ kanattan etkili geliyor.. Sabri'nin pası Hakan'a.. Hakan'dan bir top kaybı... Neca'da kaldı top.. Neca uzun oynadı... isabetsiz bir pas oldu bu...
                                13' Karşılaşma müthiş başladı... Karşılıklı goller var...
                                12' Galatasaray sol taraftan etkili geldi.. Ayhan taç atışını kullandı... Arda'da kaldı top... Arda ceza sahasında İliç'i gördü... İliç şık bir plaseyle meşin yuvarlağı ağlara gönderdi...
                                11'Goll Goll İliç 10' Şimdi Galatasaray bastırıyor...
                                9' Karşılaşma golle başladı...8' Özden kaleci degajını kullandı.. Top Neca'nın önünde kaldı... Neca ceza sahasının 10 metre dışından sert vurdu ve top ağlara gitti... 8' Neca muhteşem bir gol attı...
                                7'Goll Goll Neca
                                Aykut kaleci vuruşunu kullandı... Hasan Kabze sağ kanatta topla buluştu bir orta arka direğe kaleci Özden topa sahip oldu...
                                5' Erkan uzun oynadı... Orta sahanın sol tarafında Neca topla buluştu... Neca 30 metreden sert vurdu farklı şekilde dışarda meşin yuvarlak...
                                4' Arda defansın arkasına uzun oynadı... Hasan Kabze ceza sahasında yerde kaldı... Hakan Sivriselvi devam dedi...
                                ' Galatasaray'da Hasan Şaş'ın yokluğunda Hasan Kabze sağ kanatta görev yapıyor..
                                2' Karşılaşma tempolu başladı... Konyaspor sol taraftan etkili geliyor.. Tayfun hareketlendi kaleci Aykut topa sahip oldu..
                                1' Karşılaşma Galatasaray'ın vuruşuyla başladı...
                                M.Ö.Ulusal Marşımız...
                                M.Ö.İki takım da sahaya çıktı...
                                M.Ö.Karşılaşmanın başlamasına kısa bir süre kaldı... Takımlar son taktikleri almak için soyunma odasına gitti...
                                M.Ö.İki takım da ısınma hareketlerini sürdürüyor..
                                M.Ö.Sarı-kırmızılılar, bu maçlarda attığı toplam 34 gole karşılık filelerinde 12 gol gördü. İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maç 3-3 bitmişti.
                                M.Ö.Galatasaray, rakibiyle şimdiye dek yaptığı 17 karşılaşmada galibiyet sayısında 13-2 üstünlük kurdu. İki ekip arasındaki 2 maçta berabere sonuçlandı...
                                M.Ö.Galatasaray ile Konyaspor, bugün yapılacak maçla birlikte ligde 18. randevuya çıkacak.
                                M.Ö.Galatasaray'da teknik direktör Erik Gerets, Konyaspor maçı kadrosuna Hasan Şaş ve Necati'yi almayarak herkesi şaşırttı... M.Ö.Konyaspor'da kart cezalısı El Saka ile sakatlığı süren Batista Galatasaray karşısında forma giyemeyecek...
                                M.Ö.Öte yandan Konyaspor'da taktiksel bir değişiklik de yapılarak bu karşılaşmada Tayfun'un stoperde görev alacağı açıklandı.. M.Ö.Konyaspor'da ise hafif sakatlığı bulunan Neca ilk 11'de yer alıyor..
                                M.Ö.Galatasaray'da sürpriz bir şekilde Ümit Karan ilk 11'de yer almazken, Eric Gerets Ümit Karan'ın yerine ilk 11'de Hasan Kabze'ye şans tanıdı..
                                M.Ö.İki takımın da ilk 11'leri belli oldu...
                                M.Ö.Geçtiğimiz hafta evinde Trabzonspor'u 2-1'le geçen sarı kırmızılılar, Konyaspor'u mağlup ederek bir maçı eksik F.Bahçe ile arasındaki puan farkını 4'e indirmek istiyor...
                                M.Ö.Konya Atatürk Stadı'nda oynanacak bu maçın canlı anlatımında sizlerle birlikte olacağız.
                                M.Ö.Turkcell Süper Lig'de 25. Hafta'nın açılış maçında Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor...
                                M.Ö.İyi günler...
                                En son Şuayip Aydın tarafından düzenlendi; 16.03.2007, 20:36.

Yorum

Çalışıyor...
                                X