Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bayan taraftarlarımız toplanıyor
TSira_Şimal Yıldızı Trabzonspor bayan taraftar grubu gelenekselleştirmeyi planladığı toplantıların ilkini bu pazar günü İstanbul'da gerçekleştirecek.
Trabzonsporlu tüm bayanların davetli olduğu kahvaltılı toplantı 18 Şubat Pazar günü Saat: 10:00-14:00 arasında Darüzziyafe Türk Mutfağı’nda yapılacak. TSira Şimal Yıldızı taraftar topluğundan yapılan açıklamada rezervasyon için ahcakiroglu@bordomavi.net ya da www.bordomavi.net adresleriyle temasa geçilebileceği vurgulandı
Resmi Site2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
arkadaşlar bir ara ziyanın milanı beğenmediğini okumuştum bazıları yazmış milanıda gönderir zaten milan gidici İnşallah iyi paraya gider baksanıza 30 luk ceyhun bile trabzonsporu atlama taşı olarak görüyor arkadaş bizi beğenmiyor hedefi avrupaymış iki gol attıya biri buna ersenin gelir gelmez hemde sakatken neler yaptığını anlatsın yoksa bu iyice şaşıracak.
Ben bizde oynuyan adamın sesli olarak başka takıma gitmek istiyorum diye düşünmesini hazmedemem .Biz bu adamı bonservis parası verip 1.5 yıllığına aldık yani 1.5 yıl sonra boşta bonservisi elinde şimdide fiyatını yükseltmeye çalışıyor ben zaten kendisinden pek hoşlanmam ama o da kendini sevdirmemek için elinden gelen yapıyor.Kardeşim efendi ol otur oturduğun yerde kimse seni 32 yaşında avrupada oynatmaz hele bizim yönetim gibi 900-1 milyon doları kimse sana vermez elindekinin kıymetini bil.sensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiyorumya yönetimimizin en iyi yaptığı şey 5 'e alıp 10' a satmak....Ama ortada başarı yok o başkaEn son champions tarafından düzenlendi; 14.02.2007, 17:29.
Yorum
-
Bu kalın kafalı inatçı ziyadan bi zıkkım olmaz. Şimdide galibiyeti abartmayın diyo, bizim abarttığımız yok ziya şükrediyoz 3 puana dipten kurtulduk diye, ama sen galiba ilerdeki malubiyetlere zemin hazırlıyosun heralde. Senin bu kadron bakalım kaç hafta gidebilcek.Yeni başkan yeni hayaller!!!
Yorum
-
WERTHeR
İlk olarak oskanonur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyine ne yonetimin ne de teknik heyetin istifa haberi yok((((
Yorum
-
Trabzonspor'a Çok Ciddi Uyarı
Ziya Doğan, “Beklenti büyük. Artık hem içerde hem de dışarda kazanmak lazım” dedi Trabzonspor'a Çok Ciddi Uyarı
Ziya Doğan, “Beklenti büyük. Artık hem içerde hem de dışarda kazanmak lazım” dedi
Savunmaya mesaj
Haftayı Antep galibiyetiyle moralli kapatan Trabzonspor’da gözler artık Denizlispor ile oynanacak müsabakaya çevrildi. İlk prova için dün sahaya inen Bordo-Mavililer’de teknik heyet, futbolculara önemli uyarılarda bulundu, birçok konunun altını çizdi. Teknik direktör Ziya Doğan’ın önce Gaziantepspor müsabakasına değindiği kaydedilirken, bu 90 dakikada özellikle savunmada rakibe verilen pozisyonlar için defansının dikkatini çektiği bildirildi.
‘Rakip ayrımı yok’
Ziya Doğan’ın bundan sonraki haftalara ilişkin de bir takım değerlendirmelerde bulunduğu öğrenildi. Kendilerinden beklentilerin büyük olduğunu ekibine hatırlatan Bordo-Mavililer’in antrenörü, “Bize seri galibiyetler lazım. Bugüne kadar kaybettiğimiz puanları telafi etmek için hem içeride hem de dışarıda kazanmamız şart. Her maça aynı oranda değer vermenizi ve her maçta rakipten fazla mücadele etmenizi istiyorum” dediği kaydedildi.
Duran top paylaşımı
Son dönemlerde duran top kullanımı konusunda ciddi sıkıntılar yaşayan Trabzonspor’da bu sorun da yavaş yavaş gideriliyor. Sakatlıktan kurtulan Yattara, artık duran topların tek ismi olarak görülüyorken, Gaziantepspor maçında Ceyhun da sahneye çıktı. Gineli, kaleye paralel serbest vuruşlar ve kornerleri kullanmak üzere görevlendirilirken, kaleyi karşıdan gören frikiklerde yeni transfer Ceyhun Eriş’in topun arkasına geçebileceği öğrenildi.En son sbay tarafından düzenlendi; 14.02.2007, 17:58..........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
taka gazetesinin bugünki haberine göre antep maçından sonra ibrahim hacıosmanoğlu nu arayan cemal aydın sitem ederek benim size verdiğim oyuncu attığı 2 golle camianızı ayağa kaldırdı.sizin verdiğiniz oyuncu 20 dakikada çöktü... murat ocak ın kanadından 3 gol yedik demişTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
WERTHeR
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületaka gazetesinin bugünki haberine göre antep maçından sonra ibrahim hacıosmanoğlu nu arayan cemal aydın sitem ederek benim size verdiğim oyuncu attığı 2 golle camianızı ayağa kaldırdı.sizin verdiğiniz oyuncu 20 dakikada çöktü... murat ocak ın kanadından 3 gol yedik demiş
Yorum
Yorum