Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İspatlanmaz ki bu?...Okudum gazeteleri böyle yorumladım der adam....

İyide hocam bak karıştırdığın bişey var yorumlamak ayrı şey kesin bir dilde konuşmak ayrı şey.Adam diyorki sizin dediğinize göre bu dediklerim kesin olacak.Yani yorum yapıyorum demiyor.

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ne kümesi arkadaşlar ya
      adamların çevirmedik dümeni kalmamış
      onlar kümeye düşmeyeceklerini söylerken
      bizimkilere air hiçbir somut veri yokken niye küme düşecekmişiz
      Bu slogan biz herseyin farkindayiz demek.Bizi bu pisliğin içerisine çekmek istediğinizin farkindayiz demek.Yiyorsa bizi düşürürsünüz demek.Biz suçsuz olduğumuzun farkindayiz demek

Yorum

• Bu slogana Pankart lazım...Hem de milletin gözüne sokarcasına OLİMPİYAT ta...

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya emenike ya ebenike de olabilir
          hay ebenike de hoş olurdu
          Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Şampiyonluğumuzu vermeyeceklerse bu ligde kalmamızın bir anlamı yok.

Yorum

• ee son durum nedir beyler

Yorum

• -Fener oğlum edebinle kalk git .
                -...
                -Tamam ulan ben gidiyorum .
                -Sen nereye ben oraya.

Yorum

• slm,

beyler baransu twitter de.azizin azisesi ile kapisiyor.ortam harika,kendime bir kahve alayi,

aynensunu yazmis, "Aziz'in Azizesine not: Emenikenin para sayarken görüntüsü var dediğimi ispat et gazeteciliği bırakacağım"

saygilar,
                  Yüksek dağların tepelerinde hem kuşa hem de yılana
                  rastlanır. Biri uçarak, diğeri sürünerek buraya gelmiştir.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İspatlanmaz ki bu?...Okudum gazeteleri böyle yorumladım der adam....

2 günde kanaat getirilecek olay için ligi 9 eylüle ertelemezlerdi.O adamın dediğine göre herkes düşmüş veya puan cezası almış.Onun dediğine göre etik kurulunun yarın aldığı kararları açıklaması gerekiyor.Ama adamlar dediki biz ligi 9 eylüle erteliyoruz.Çünkü belgeleri inceleyip karar vermek için en az 1 ay süreye ihtiyacımız var.Yani tamamen yalan haber inanmayın.

Yorum

• İlk olarak haymatlos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yok be üstad ya ya ya şa şa şa dönemlerini hatırlattı
                      Kesinlikle
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• forum coşdu bir anda gerek var mı böle bir şeye kararsızım ? hayırlısı olsun inşallah .
                        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Emanuel Ebeninke
                          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak emretrabzon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İyide hocam bak karıştırdığın bişey var yorumlamak ayrı şey kesin bir dilde konuşmak ayrı şey.Adam diyorki sizin dediğinize göre bu dediklerim kesin olacak.Yani yorum yapıyorum demiyor.
                            Emre, adam şurdan duydum burdan duydum demiyor ki...Ben uydurdum der olur biter...
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Azize de kastı Lube Ayar.O da dile getirmişti,para sayma muhabbetlerini.

Yorum

• Fb düşmezse ayrı lig kurulsun. Basketbolda iki farklı avrupa ligi vardı yanılmıyosam. Bizde öyle yapalım şikeciler dışındakilerle ayrı lig kuralım, temiz futbol izleyelim. Onlarda marka değeri yüksek pastasını yiyip birbirlerini şişirmeye devam etsinler. Pasta savaşı da yapabilirler kafalarına göre artık ))
                                - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

Yükleniyor...
                                X