Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MahmutHSO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben de sevdim bu sloganı .Hatta gerekçeleri güzel bir anlatımla yazılıp BMN giriş sayfasına bu sloganın konulmasını teklif ediyorum.Cok onurlu bir duruş olur bu duruş
    katılıyorum....taraftarımız bunu her yerde vurgulamalı...

Yorum

• Ya ben bu haberlerin hiçbirine inanmıyorum.Hiçbir gazetede ve sitede olmayan sadece faceden birinin söylediklerine siz inanabilirsiniz ama ben kesinlikle inanmıyorum.

Nedenmi diye soracaksınız hemen söyliyim.

Adamlar eğer şimdiden fener sivasın düştüğüne ve trabzonunda eksi puanla başlamasına kanaat getirdiler ise o belgeleri incelemek için 1 ay izin istemezlerdi.Az mantık lütfen ya.Öyle olsa yarın çıkıp etik kurulu düşecekleri ve eksi puanla başlayacakları açıklardı.Ligde 9 eylüle ertelenmezdi.

Bu açıklamalarımdan sonra o haberin yalan olduğunu anlamışsınızdır umarım.

Yorum

• ne kümesi arkadaşlar ya
        adamların çevirmedik dümeni kalmamış
        onlar kümeye düşmeyeceklerini söylerken
        bizimkilere air hiçbir somut veri yokken niye küme düşecekmişiz

Yorum

• İlk olarak emretrabzon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Erdal hocam bu vekilin etik kurulundan haber alması suç değilmi.Yada alsa bile bunu açıklamaı kesin suç.Etik kurulunun hemen çıkıp açıklama yapması gerekiyor.Eğer milletvekiline bişey söylediler ise bu kesin bir suçtur.
          İspatlanmaz ki bu?...Okudum gazeteleri böyle yorumladım der adam....
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ya şampiyonluk Ya küme

tartismaya acik olmayan bir slogan !!

Yorum

• İlk olarak Polat29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya Şampİyonluk ya kÜme!!!
              MAA: Eyvah ikilemde kaldık . Trabzon'u küme aşağı yollamak hiç hesaplarımızda yoktu .

Yorum

• Herkes yazsın twitter şuan için en güncel portal.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gürcan abi, Şenol abi yaktınız ateşi bakalım...Ben biraz daha beklemekten yana idim...Ama madem öyle peki: Ya şampiyonluk ya küme....
                  Vallaha slogan güzel de, yarın küme derlerse ağlamayalım ama.

Bu sloganın bir açığı var ama, bulamadım
                  En son tamuğ yamtar tarafından düzenlendi; 29.07.2011, 01:10.
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• BMN de başlık açılmalı....ne bileyim herkese duyurulabilecek şekilde bir bildiri veya....

Yorum

• Yeni kavramımız hayırlı olsun: Teşviğe davet )))
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• fener kümeye trabzon zirveye
                        slogan bu olmalı

Yorum

• 2 günde kanaat getirilecek olay için ligi 9 eylüle ertelemezlerdi.O adamın dediğine göre herkes düşmüş veya puan cezası almış.Onun dediğine göre etik kurulunun yarın aldığı kararları açıklaması gerekiyor.Ama adamlar dediki biz ligi 9 eylüle erteliyoruz.Çünkü belgeleri inceleyip karar vermek için en az 1 ay süreye ihtiyacımız var.Yani tamamen yalan haber arkadaşlar inanmayın.Lütfen biraz mantık.

Yorum

• Bizi düsürürler ozaman. Alin size küme derler
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• ya emenike ya ebenike de olabilir

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                fener kümeye trabzon zirveye
                                slogan bu olmalı
                                yok be üstad ya ya ya şa şa şa dönemlerini hatırlattı
                                Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X