http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx beyler ligtv de inanıyo artık bize anket yapıo hadee trabzonun büyüklügünü gösterelim şu an %65 e %35 şampiyon olamaz denilio hade beyler oy verelimmm..ŞAMPİYONNNN
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Pilot Takım l 1461 Trabzon | 2. Lig B 3. Grup
Daraltma
X
-
Hayırlı olsun pilot klübümüz ama benim pilot takım için tercihim Trabzon dışından hatta olursa özellikle İstanbuldan bir takım olmasıydı. 2A kategorisinden aşşağısı olmamalıydı. Anadolunun herhangi bir yerinden olabilirdi ama İstanbul olması benim görüşüm. İstanbuldaki potansiyel değerlendirilmeli. Yetiştiriceğimiz oyuncularada Trabzon dışında bir yerin havasını solutmalıyız.
Yorum
-
hayırlı Olsun...
Değirmendere hangi ligde oynuyor Bu arada???Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Türkiye 2.Lig 4.Grup'da oynuyorlarİlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayırlı Olsun...
Değirmendere hangi ligde oynuyor Bu arada???
Yorum
-
-
Özgür Istanbul fikri güzelde, nedense Istanbul'a giden genc futbolculara bi hal oluyor. simarma, gece hayati, disiplinsiz hareketler v.s.İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı olsun pilot klübümüz ama benim pilot takım için tercihim Trabzon dışından hatta olursa özellikle İstanbuldan bir takım olmasıydı. 2A kategorisinden aşşağısı olmamalıydı. Anadolunun herhangi bir yerinden olabilirdi ama İstanbul olması benim görüşüm. İstanbuldaki potansiyel değerlendirilmeli. Yetiştiriceğimiz oyuncularada Trabzon dışında bir yerin havasını solutmalıyız.
bu yüzden Trabzon gayet mantikli, hem Ersun Hoca bol bol onlarin macini izleme imkanida olur.
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
O genelde klüp yönetiminden kaynaklanıyor. Bjk ve Gs genç takımlarında yiğenlerim oynuyor. Aşırı derecede rahatlar. Paf takım harici kalan kategorilerde başıboşluk hat safhada. Biz istanbuldan bir takım alırsak butür yönetim boşluğu olucağını sanmıyorum.İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzgür Istanbul fikri güzelde, nedense Istanbul'a giden genc futbolculara bi hal oluyor. simarma, gece hayati, disiplinsiz hareketler v.s.
bu yüzden Trabzon gayet mantikli, hem Ersun Hoca bol bol onlarin macini izleme imkanida olur.
.
Yinede başta İstanbuldan bir pilot takım istemekle birlikte Anadolunun herhangi bir yerinden bir takımda olabilir. Ben Trabzondan pilot takıma karşıyım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum