Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Pilot Takım l 1461 Trabzon | 2. Lig B 3. Grup

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx beyler ligtv de inanıyo artık bize anket yapıo hadee trabzonun büyüklügünü gösterelim şu an %65 e %35 şampiyon olamaz denilio hade beyler oy verelimmm..ŞAMPİYONNNN
    Twitter Adresim

Yorum

• hayirli olsun, genc oyuncularimiz insallah iyi yetisir orda

Yorum

• hayırlı uğurlu olsun bir değirmendereli olarak çok sevindim

Yorum

• hayırlı olsun akçabatın işi bu kadar uzatmasından işi yokuşa sürdüğü belli

ama dahada iyi oldu inş merkezden bir takım

seneye bank asyaya yükselirse çok daha güzel olur
          Sevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
          Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..

Yorum

• zaten hem Dere hem sebat için düşünülüyor bu. Sebatta olacak yani.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Hayırlı olsun pilot klübümüz ama benim pilot takım için tercihim Trabzon dışından hatta olursa özellikle İstanbuldan bir takım olmasıydı. 2A kategorisinden aşşağısı olmamalıydı. Anadolunun herhangi bir yerinden olabilirdi ama İstanbul olması benim görüşüm. İstanbuldaki potansiyel değerlendirilmeli. Yetiştiriceğimiz oyuncularada Trabzon dışında bir yerin havasını solutmalıyız.

Yorum

• hayırlı Olsun...
                Değirmendere hangi ligde oynuyor Bu arada???
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hayırlı Olsun...
                  Değirmendere hangi ligde oynuyor Bu arada???
                  Türkiye 2.Lig 4.Grup'da oynuyorlar

Yorum

• İstanbuldan Sarıyer takımı bir hayli sıkıntılı bi dönem geçiriyor sanırım.Sarıyer en uygun pilot takım olur.
                    Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• Hayırlı olsun....
                      bordomavi.net
                      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• hayırlı olsun

Yorum

• Hayırlı uğurlu olsun
                          www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hayırlı olsun pilot klübümüz ama benim pilot takım için tercihim Trabzon dışından hatta olursa özellikle İstanbuldan bir takım olmasıydı. 2A kategorisinden aşşağısı olmamalıydı. Anadolunun herhangi bir yerinden olabilirdi ama İstanbul olması benim görüşüm. İstanbuldaki potansiyel değerlendirilmeli. Yetiştiriceğimiz oyuncularada Trabzon dışında bir yerin havasını solutmalıyız.
                            Özgür Istanbul fikri güzelde, nedense Istanbul'a giden genc futbolculara bi hal oluyor. simarma, gece hayati, disiplinsiz hareketler v.s.

bu yüzden Trabzon gayet mantikli, hem Ersun Hoca bol bol onlarin macini izleme imkanida olur.

.
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Özgür Istanbul fikri güzelde, nedense Istanbul'a giden genc futbolculara bi hal oluyor. simarma, gece hayati, disiplinsiz hareketler v.s.

bu yüzden Trabzon gayet mantikli, hem Ersun Hoca bol bol onlarin macini izleme imkanida olur.

.
                              O genelde klüp yönetiminden kaynaklanıyor. Bjk ve Gs genç takımlarında yiğenlerim oynuyor. Aşırı derecede rahatlar. Paf takım harici kalan kategorilerde başıboşluk hat safhada. Biz istanbuldan bir takım alırsak butür yönetim boşluğu olucağını sanmıyorum.

Yinede başta İstanbuldan bir pilot takım istemekle birlikte Anadolunun herhangi bir yerinden bir takımda olabilir. Ben Trabzondan pilot takıma karşıyım.

Yorum

• hayirli ugurlu olsun.
                                iyi bir tercih yapildigina inaniyorum.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X