Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Pilot Takım l 1461 Trabzon | 2. Lig B 3. Grup

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sefer yenmiş uşaklar,tebrikler.

Ayrıca kart meselesi önemli bencede.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• tebrikler karadenizspor..
      2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• lideri, 45 dakika 10 kişi oynayarak, son dakika golüyle yenmek, güzel iş

bu takımdan inşallah 2-3 oyuncuyu kadromuza katarız
        Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Cankiri belediye gibi güclü bir takimi 45 dakika 10 kisi oynayarak devirmek büyük bir basaridir.
          Umarim bu galibiyetlerin devami gelir.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• 1-0 yenmişiz hemde 10 kişi
            her hafta kart görmeden takım rahat edemiyor herlade...
            Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)

https://twitter.com/saityildiz61

Yorum

• 10 kişi kaldıkdan sonra golü bulduk ve maçı aldık tebrikler...
              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• tebrikler karadenizspor

Yorum

• Pilot takımımız çok iyi ama tecrübesiz..İlerleyen zamanLarda daha iyi oLacaktır..

Yorum

• kendilerini göstermeye çalışmaktan olsa gerek çok kırmızı görüyorlar.lig başladı bu 3. kırmızıları.
                    Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                    Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                    Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                    Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      E peki şimdi bu pilot takımımız olur da yardıra kırdıra bir şekilde Süper Lig' e çıktı diyelim..

Ne olacak o zaman?

Öyle bir olasılık var mı acaba en azından resmi ya da hukuki olarak
                      Tam olarak emin olmamakla beraber en fazla Bank Asya 1.lige çıkabilirler .
                      Bordomavi.net

Yorum

• tebrik ederim 3 puan güzel oldu
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• pilot takim yendi ama trabzonspor yonetim zedesi sebat yine yenilmis. sebatin bu ligden de dusmesi kotu olur. yonetimin acilen sebata destek olmasi gerek. sebat su an bu durumdaysa bu yonetimin yuzundendir, sadri baskan bu olaya mudahale eder insallah
                          Manitam için dünyayı yakarım, Trabzonum için manitamı yakarım
                          HABER61.NET

Yorum

• İlk olarak cilgin_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            pilot takim yendi ama trabzonspor yonetim zedesi sebat yine yenilmis. sebatin bu ligden de dusmesi kotu olur. yonetimin acilen sebata destek olmasi gerek. sebat su an bu durumdaysa bu yonetimin yuzundendir, sadri baskan bu olaya mudahale eder insallah
                            sebat düşerse pilot takımımızın adını değiştiririz napalım...
                            Delinse yer, çökse gök yansa kül olsa dört yan,
                            Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
                            Yıldırımdan tipiden kasırgadan yılmayan,
                            Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz…

Yorum

• maclarin özetlerini izleyebilecek imkan varmi???
                              İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                              BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Bu fotoğraf beni umutlandırıyor. Bir yandan da düşündürüyor beni dilerim bu klup yöremizin diğer kluplerini olumsuz etkilemez...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X