Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Pilot Takım l 1461 Trabzon | 2. Lig B 3. Grup

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Daha önce de yazmıştım, tekrarlamakta sakınca görmüyorum. Ben bu takımın Bankasya'ya yükselmek gibi bir sorumlulukla mücadele etmesine karşıyım. Sanırım yönetim de yanlıştan döndü ve hedefleri makul olana çevirdiler. Bu takım Trabzonspor altyapısından oyuncuların yaşları dolunca altyapıdan yükselecekleri ve profesyonel maç yaparak kendilerini göstereceği bir oluşum olmalıdır. İlk sezondaki gibi pahalı transferler ciddi hataydı, şimdi sadece Trabzonspor patentli maliyetsiz oyunculara yöneliniyor ve iddia gelirleri bu takımın maliyetini bildiğim kadarıyla hayli hayli karşılıyor.

Sadece Mustafa Yumlu'yu kazanmamız bile ciddi bir kardır. Mustafa'nın kritik bjk maçında elde kalan tek stoper olması sonucu çoğumuz korktuk ama Mustafa hazır bir oyuncuydu ve üç haftada 9 puan alırken takımda sırıtmadı. Üç maçta elde edilen gelir, şu anki geldiğimiz konum düşünülünce üç yılda bir oyuncu kazanmak bile bu takımı anlamlı kılıyor.

Ben yapı iyice oturunca birkaç sene içinde her yıl en az bir oyuncunun Trabzonspor'a yükseleceği bir 1461 Trabzon görüyorum. Umarım yapı bozulmaz, altyapımız güçlenir ve bu takım bu kanalla daha iyi beslenir. İyi oyuncularla zaten Bankasya'ya da yükselinir ve sportif başarı da sağlanmış olur. Ama bu benim açımdan en önemsiz kısımdır, hatta belki de Bankasya'ya yükselinmesi dezavantaj bile olabilir.
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Elazığspor'un ilk 25 dakika içinde 3 gol attığı ve şu an 3:0 önde olduğu doğru mu?

Yorum

• Nereden nereye .. Baslik degistirilsin ..

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aslinda pilot takim fikri güzeldi hatta mükemmel bir sey olabilirdi ama altyapisiz olan her sey cökmeye mahkum oldugu icin 1431 veye karadenizspor projesi baslayamadan bitti gibi.
          1461 ile ilgili yazdigim tek umutsuz mesajdi umudu yitirmistim ama Mustafa Resit Akcay mucizesi gerceklesti

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
          Yükleniyor...
          X