Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

PTT 1.Lig 1. Hafta | 1461 Trabzon 3 - 2 Fethiyespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak levent yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sol bek için Nijeryalı bir oyuncu ile görüşülüyordu
    sol kanat değilmi o
    Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Jebrin - Gökhan takımın yükünü büyük oranda bunlar çekiyor .
      .

Yorum

• Maçı izleyemedim. Pilot takımımızı tebrik ederim. Darısı A takıma.

Yorum

• Yeşil rengi dışında tarla'dan farkı olmayan bir zemin vardı.
          Yönetimler değişiyor ama amatörlük baki kalıyor. Stad sorumlusu kimse bu durumdan utanmıyor. Yahut bu vehametin bilincinde değil.
          O yöneticiyi zemine bağlı gerçekleşen sakatlıktan sonra görmek isterim.

Oyun kalitesi düşük bir maç oldu. Bunda zeminin büyük payı var. Çünkü pas yapmaya müsait değil. Kör dövüşü şeklinde geçen maçı 1461 kazandı. 1461'de çok fazla kayıp oldu. Yerlerine edilen takviyeler bu yükü kaldırır mı. Soru işareti. Umarım gelenler gideni aratmaz.

Yorum

• İlk olarak Taha Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sol kanat değilmi o
            bilmiyorum

Yorum

• öldük öldük dirildik son anlarda neyse kazandık ileriki günlerde daha iyi oluruz

Yorum

• AW: PTT 1.Lig 1. Hafta | 1461 Trabzon 3 - 2 Fethiyespor

İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Jebrin - Gökhan takımın yükünü büyük oranda bunlar çekiyor .
                Artı Batuhan. Çıkınca düştük oyundan.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Oğulcan eğer sakatlığından ötürü oynatılmadıysa normal ama tercihen oynatılmadıysa çok saçma yanlış olmuş.
                  Maçta en çok aksayan yer bariz şekilde defansın göbeği.
                  Ayrıca mevcut stoperler Trabzonspor'da antrenman topçusu olabilecek kapasitedeler.
                  Oğulcan kendini geliştirip as takımda oynasın diye alındı.

Yorum

• bu batuhanı nerden aldık gayet ıyıydı bence gze battı..sol bek ugur nereden alındıysa cok sırıttı..ya mevkısı degıl yada cok becerıksız.jebrın herzamankı gıbı barıs cok savruk oyunuyor cogu zaman zarar verıyor bence.genel anlamda bence sıkıntılı takım oturmamıs henuz ..ınsallah duzelır daha ıyı oluruz.sankı trabzonspora futbolcu transfer etme durumundan vazmı gecıldı..aklıma gelen ılk soru su arkadaslar.bızım trabzonda ve cıvarında bırcok takım futbolcu var oralardan yetısen yıldız adaylarına ne oldu? hıc cıvar ıllerden yada trabzon takımlarından oyuncu aldıkmı ?
                    Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
                    Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
                    NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• 3 puan güzel ancak ben 1461 in bu sene öyle çok başarılı olacağını düşünmüyorum
                      ofeodu yu falan niye yolladılar anlamıyorum bir de abdullah karmili ankaraya vereceğimize niye 1461 e yollamadık orası da tartışılır
                      特拉布宗冠軍

Yorum

• Ofoedu'yu yollayan kim acaba, Mustafa hoca mi ? onu takimda tutmak istemeyenin aklina sasarim nedenini söylesinler bari, yahu bunlar utanmadan Jebrin'in sözlesmesini bile feshederler yarin öbür gün hiç belli olmaz
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bari maç başlıklarına siyaset bulaştırmayın arkadaşlar. Mesajlar temizlenmiştir.
                          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Maçı ara ara izledim ama pek ışık vermedi bana. Trabzonspor gibi oyun anlayışından yoksundular. Aldıkları topları ileri şişirip durdular. Kimse geçen seneki başarıyı beklemesin.

Edit: Denildiği gibi Göksu Trabzonspor'da oynayamaz bu oyunla. Gerçi Trabzonspor'dakilerin çoğu o formayı hak etmiyor zaten ama neyse...
                            En son psikopat_hamsi tarafından düzenlendi; 19.08.2013, 09:44.
                            ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Arkadaşlar bu takımın amacı ne alt yaş gruplarındaki yeteneklii futbolcularımızın,izlenip olgunlaştırılıp trabzonspora hazırlanması deyilmi?bu bağlamda tranfer edelıcek futbolcular altyapılardan,bölgenin genç futbolcularından olması gerekmezmi?

dünki maçta takımda yeni 3 futbolcu vardı 88 doğumlu filan dı bunlar,bunların ne işi var?kimin torpillileri bunlar?alim,oğulcan,oguzhan acar ve diyerleri neden bu takıma monte edilmiyor?torik jerbrin 2.ligin cok ustınde bir futbolcu bu adam yabancı kontejyanı fılan dınlenmeden atakıma kazandırılmalı
                              https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• bu takıma yakışmayan tek oyuncu kaleci boradır. bora nın yediği goller çok basit goller. bora yı oynatanakadar alt yapıdan bi kalecilen çıkılsa kaleci yetiştirme açısından da iyi olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X