PTT ligi basladi ve daha baslik acilmamis.Bakalim bu sezon yeni antrönör ile ne yapacagiz.Ofans gücün cogu gitti.Insallah ligte kalmaya yetecek puanlari cabuk toplariz ve genclere daha cok sans veririz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
PTT 1.Lig 1. Hafta | 1461 Trabzon 3 - 2 Fethiyespor
Daraltma
X
-
PTT 1.Lig 1. Hafta | 1461 Trabzon 3 - 2 Fethiyespor
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal AtatürkEtiketler: Yok
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1461'in hocası kim?
.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kadir Özcan.Bakalim.tertüdlerim var ona karsi.görecegiz bakalim.
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Bakalim kadrolar aciklansin az cok hocanin futbol mentalitesini anlariz.Maca bana göre favori giriyoruz.Gol atariz ama gol de yeriz gibime geliyor.Kalecilere fazla güvenmiyorum.Bora gbb gecen sezon iyi degildi.Hazirlik maclarinda cok gol yemistik ama atmistikta.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum