eger nijeryali solbek alindiysa defansta transfere gerek yok bence. goksu alim ogulcan nijeryali gayet guzel 4lu olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
PTT 1.Lig 1. Hafta | 1461 Trabzon 3 - 2 Fethiyespor
Daraltma
X
-
Fethiye zayıf takım, zorlanmamız iyiye işaret değil, gidenlerin yeri pek dolmamış sanki.
Ama takımda hala gelecek vadeden gençler var, takım düşmedikçe ve altyapı+ilçe takımları --> 1461 --> Trabzonspor döngüsü devam ettikçe sorun yok diyebiliriz.
Takımın genel olarak defansı sıkıntılı, Aytaç orayı toparlar, Alim ve Oğulcan'dan birisi de Aytaç'ın yanında yetişse süper olur. Uğur'u beğenmedim, Göksu da formsuzdu sanki bugün.
Jebrin harikaydı, Batuhan ilk yarı iyiydi..Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
1461'e defans forvet ve bek lazım bekte Caner Osmanpaşayı mumla arıyacağız bora iyi kaleci Ugur Dündar'ın yüzünden 2 golü yedik o topu taca atacaksın kardeşim Jebrin Maç Sonunda İyi Kolbastı Oynadı Kartalspordan Alınan Yakubu neden oynamadı bu maçtaEn son levent yıldırım tarafından düzenlendi; 18.08.2013, 18:00.
Yorum
-
Ynt: PTT 1.Lig 1. Hafta | 1461 Trabzon 3 - 1 Fethiyespor
İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigin en kötü takımlarından birine karşı evimizde zorlandık, durum iyi gözükmüyor..
Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum
-
Defans'da ciddi problemler mevcut.
Jebrin, Alanzinhio'dan daha verimli degilse ben futbol'dan zerr-i miskal anlamiyorum.
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegenc takım ama oyunumuzu hıc olgunlastıramıyoruz gecen senede bazı maçlar böyleydi..
kaleci hiç güven vermiyorTrabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
Defansif anlaminda 1-2 takviye takimi rahatlatir.Her takima gol atabiliriz.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Taha Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesol beke biri alınır inşallah yoksa oğulcan solda oynamak zorunda kalcak
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum