Satılmayacakmış doğru olanda buydu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
1461 Trabzon'un Satış Durumu
Daraltma
X
-
futbolcular ve teknik direktör sizede öyle baskı yapsa sizde satılmasını gündeminize alırdınız. her maçtan sonra adamlar bize pilot takım gibi bakılmasın, biz ayrı takımız, süper lige çıkacaz gibi profesyonelliğin tamamen karşıtı açıklamalar yapıyorlar. süper lige çıksalar sanki demir atacaklar lige gördük sebatsporuda. şurada türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi projesini gerçekleştirmişken neredeyse elimizden kayıp gidecekti.
Yorum
-
AW: 1461 Trabzon'un Satış Durumu
İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefutbolcular ve teknik direktör sizede öyle baskı yapsa sizde satılmasını gündeminize alırdınız. her maçtan sonra adamlar bize pilot takım gibi bakılmasın, biz ayrı takımız, süper lige çıkacaz gibi profesyonelliğin tamamen karşıtı açıklamalar yapıyorlar. süper lige çıksalar sanki demir atacaklar lige gördük sebatsporuda. şurada türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi projesini gerçekleştirmişken neredeyse elimizden kayıp gidecekti.
Buna bide bi gün başka sonraki gün başka konuşan yöneticiler eklenince kendilerini şartlandırdılar haliyle.
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
arkadaş sebatsporu sürekli örnek vermenizin nedeni nedir? neden küçük görüyorsunuz bu takımları? trabzonspor kurumsal olarak daha yokken tütünspor idmanocağı sebatspor vardı ki sebatı bu hale getirenler Allahımdan bulsun... bu takımlarda bir şeyler yapabilir, bu lige ruh katabilir, ki bunu yaptı sebat.. trabzonspor şu anda a.ş. mantığı ile yürütüldüğü ve büyük olduğundan büyük olsun benim olsun mantığından vazgeçemiyorsunuz... araklıda ofta sebatta 1461 trabzonda bağımsız olarak hareket edebilmeli.. pilot takım diyerek küçültmeyin yerel takımlarımızı.
DÜZYURTSPORA DA HELAL OLSUN BU ARADA..En son İ. C. Ertem tarafından düzenlendi; 09.05.2013, 22:09."Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ
"AKÇAABAT SEBATSPOR"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum