Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

1461 Trabzon'un Satış Durumu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

1461 Satılıyormu Devir mi Ediliyor bence asıl soru bu...

Satılıyorsa kime devir ediliyorsa kime ??

Bence ikisininde olmaması lazım ama olucaksa ne olduğunu bilmemiz lazım...

Yorum

önetim asla 1461 ouncu alamaz satarlarsa usufu Istanbul takimlarindan birinde görürüz sonra kafamisi vururuz. bu önetime saits yasagi getirmeli
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

En büyük ihanet bence budur.
        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

Kırk yılın başı bir doğru iş yaptık onu da satmaya uğraşıyoruz.Doğru değil belki ama artık 1461in her hafta puan kaybetmesini istiyorum.Çıksınlar Playoff potasından da kurtulalım bu satış işinden.

Yorum

İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Göksu, fatih ve 1-2 oyuncu alınıp 30 milyon tl ye satılsın

gelen para ile

alper+veysel = 7 milyon euro

+ sağlam bir forvet alınsın
            O parayı kimse vermez, kendimizi kandırmayalım.

Zaten o kadar para etseydi şu ana kadar yüz kere satılmıştı kulüp.

Yorum

13 mayısa kadar satacaksan klubü nasıl oyuncu alacaksın? Transfer döneminde değiliz..Trabzonspordan kiralık olmayıp,direk bonservisi 1461 te olan oyuncular var...
              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

Satmak bu projeyi, emeği heba etmek olur...
                Biz de bunu çok iyi başarıyoruz...
                Hamiş

Yorum

bu takimin baskanida teknik adamida derhal istifa etsin! kendi menfaatlerini Trabzonsporun üstünde tutuyorlar. buraya gelmeden önce bu takimin hedefi belliydi simdi degistiriyorlar. aynisi sadri sener ve ekibi icinde gecerli. gitmeden önce bir kez daha sirtimizdan vurun bizi

yeter ulan yeter!!
                  Forvete: Tencere Hill
                  Sidober: Bud Spencer

Yorum

AW: 1461 satılıyor

Şu dünyada pilot takımını satmak isteyen tek kulüp biziz herhalde. B. München, r. Madrid. Barcelona bunların hepsi salak bi biz akıllıyız. Geleceğimizi satıp gelen paraları henriqelere volkan şenlere, barış özbeklere yediririz artık.

Yahu bu takımın süper Lig'de ne işi var? Neyimize yarayacak? Zamanında sebat oynadıda ne oldu?

Bugüne kadar yönetim menajerlere bilerek para yediriyor diyenlere hep kızdım ama yine bizi o menajerlere muhtaç etmek istiyorlar diye algılıyorum bu satma işini.

Güzel güzel kendi oyuncumuzu menajerlere para yedirmeden yetiştirmekte neymiş, bas volkana 3.6 milyon € ver kendisine 1.3 milyon € yedir menejerine, bide taraftara hareket yapsin oh!

Yorum

Herhalde satılır ya da devredilir. Yok yok devredilir ki daha çok zarara uğrayalım. Ardından Yusuf da başka takıma satılır. Ardından başkan da çıkar bana söz verdiydi bir telefon geldi ki diye geveler durur. Ardından küstüm, ince zeka gerek ve kadromuz yeterli sürecine girilir. 1461'in kime verileceğine bakarak oy ve para hesapları yapılır...
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

sadri şener giderayak son şakasını da yapacak bize..

Yorum

Şu yönetim bir gitse karışmasa böyle işlere ayrıca ordaki futbolculardan yararlanmadan satmak çok saçma olur yemişim öyle pilot takımı.
                          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

Mayıs'dan da önceye alınmalı kongre yoksa bizi bile satacaklar.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Bu takımın amacı süper lige çıkmak mıydı yoksa Trabzonspor'a futbolcu yetiştirmek miydi?

Varsın oynamayalım play offta.Hadi diyelim takım satıldı play offta da oynadı.Peki bir üst lige çıkamazlarsa ne olacak.

Yorum

Üst lige çıkması yada satılması pilot takımın kuruluş amacına ihanettir. Nasıl ki bu sene Yusuf, Abdulkadir, Gökhan, Kadir, Fatih vs. yeniden keşfettik/kazandık (umuyorum). Seneye de Hüseyin, Batuhan ve diğer oyunucları kazanmalıyız. Buna da en uygun yer P.T.T 1. ligi. Oyuncuların emeği, yöneticilerin emeği vs. Trabzonsporda oynamak ve Trabzonspora oyuncu yetiştirmekti ; bunun aksi bir düşünce bize yararlı olmayacaktır.
                                Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X