Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

1461 Trabzon'un Satış Durumu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Satılmasına karşıyım. Play-off'a katılmasın takım.
    Şampiyon olmamızı istiyordum, ama Süper Lig'e çıkmamızı istemiyorum.
    Her sezon şampiyonluk hedefiyle oynasınlar, ama hep 1. Lig'de kalsın 1461.

Yorum

İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Satılmasına karşıyım. Play-off'a katılmasın takım.
      Şampiyon olmamızı istiyordum, ama Süper Lig'e çıkmamızı istemiyorum.
      Her sezon şampiyonluk hedefiyle oynasınlar, ama hep 1. Lig'de kalsın 1461.
      Mümkün degil. Futbolculari, hocalari, baskanlari falan hepsi cikmayi koydular kafalarina...
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Göksu, fatih ve 1-2 oyuncu alınıp 30 milyon tl ye satılsın

gelen para ile

alper+veysel = 7 milyon euro

+ sağlam bir forvet alınsın
        daşıma suyla değirmen dönmez mubarek.elinde değirme varken neden 2 çuval buğdaya satıyorsun.alperi afedersinde nah verirler

Yorum

bırakın olduğu gibi kalsın üst lige çıkmak gibi bir durum anlamsız her sene bir topçu çıksa ts ye işini yapmış olur ki eren sercan transferi gibi transferlerde başarıdır.... zararı olmaz karı olur bırakın böyle kalsın bu durumundan rahatsız olanlar önce kendileri yol alsın....

Yorum

Bence devredecekler. Muhtemelen de Trabzon'da oy sahibi birilerine...
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Satılacak muhabbeti dönüyor ama kim alacak . Bir tane talip bile yok ki takıma. Federasyonun takımların başka şehire taşınma yasağı var. Bu yasak devam ederken de 1461'e kimse talip olmaz. Ben satılacağını düşünmüyorum , göstermelik bir devir yapılacaktır.
              2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

satılması çok saçma
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

Baskan'in aciklamalarida o yönde zaten. Cok sacma ve amatörce bir mantik.

Zaten bu anlayis basarili ve istikrarli olmamizi engelliyor. Sahsi fikrim Kulüp satilir, Süper Lige cikar/cikamaz ondan sonra düser/düsmez ama er veya gec kapatilma noktasina gelir.

Insallah amacindan saptirilmaz.

..
                  En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 25.04.2013, 19:18.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Sezon sonu Mustafa hoca ayrılacak takımın iskeletinden 4-5 oyuncu Trabzonspor'a 4-5 oyuncu da diğer kulüplere gidecek bu yıl ligi kasıp kavuran takım bozulacağı için gelecek yıl takım bu kadar başarılı olamayacak ve kulüpler arasındaki bağ sorun olmayacak,Play Off'u bahane edip 1461'i elden çıkarmak tarihi hata olur
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

satan haindir hemde gider ayak satan kime peşkeş çekecek oda ayrı nokta.
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

son haberler var mı?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

INsallah Rizeye karsi kaybedip satilma durumunu ortadan kaldiririz.

Yorum

bence satılmamalı. bir yanım yukarı cıkmasını isterken, trabzondaki simsarlardan dolayı bir yanım istemiyor. sonra sebatın durumuna dusmesin insallah.

Yorum

Kaptan videonun sonunda gereken söylemiş...
                              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

Son aciklamalr satilmayacagi yönünde ama yinede korkuyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X