erciyes - kayserispor ne olacak peki.1461den surekli dem vuran sikeci tff, erciyesspor lige cikarsa ne yapacak?
1461 Trabzon Sorunu ve Çözüm Önerileri
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
takım 1. lige çıkmadığı sürece sıkıntı nerede.Bazı maçlara yedeklerle çıkılır kazanılmaz olur biterfrom BOGAZIÇIYorum
-
Bu takimin Trabzonspora oyuncu yetistirme yaninda bir diger fonksiyonu da PTT 1.lig gibi gelecegin yildizlarinin yattigi havuzu daha yakindan taniyabilmek,butun takimlarin bize gelip kendilerini tanitircasina maclara cikmasi parayla satin alinabilecek bir ozellik degil,oyuzden bence 1.secenek uzerinde israrci ve takipci olmak,netice alinana kadar da hukukcularin da katilimiyla olasi riskleri gecici idare edecek formul arayisina girmek dogru yol haritasi olur.
Ayrica A2 liginde bu iki takim birbiriyle oynuyor,bu ligde mevzuat diye bir sey gecerli degil mi peki?Yorum
-
Zaten kurulus asamasinda akillardaki formul buydu,ve bunca PTT 1.ligde orta siralarda yer alabilecek bir 1461 ile mumkun olabilirdi.O yuzden su ana kadar hersey en ideal sekilde ilerledi,ama ne olduysa son sonem de cikti ortaya olasi sikintilarŞöyle bir şey de düşünülebilir...
Her sene gelecek vadeden oyunculardan ( sercan, jebrin, abdulah vb) 3-4 tanesi sürekli A takıma kazandırılır....
takım üst sıralara oynayamaz bu şekilde hem takıma oyuncu kazandırılır hem de üst lige çıkamayacağı için sorun da olmaz....Yorum
-
Oyuncuların birkısmını A takımına çıkartmak bir kısmını da kiralık olarak olarak göndermek fikrine kesinlikle karşıyım... A takıma çıkanlar maç oynamayacakları için yetenekleri kaybolacak , kiralık olarak gönderileceklerinde maç oynayacaklarının garantisi yok... Mesela Barış Memiş i ancak 1461 tekrar kazanabilir.
BURAYA DA YAZIYORUM... BU MİSYONUN DEVAM EDERSE , 1461 TRABZONSPOR SAYESİNDE 2015-2016 YILLARINDAN SONRA BU LİGE ÇOK PİS DAMGA VURURUZ.TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIRYorum
-
Sadece A takıma çıkartmak değil , ortasıra takım topçusu olabilecek oyuncular TSL de ki takımlara satıladabilir.Şöyle bir şey de düşünülebilir...
Her sene gelecek vadeden oyunculardan ( sercan, jebrin, abdulah vb) 3-4 tanesi sürekli A takıma kazandırılır....
takım üst sıralara oynayamaz bu şekilde hem takıma oyuncu kazandırılır hem de üst lige çıkamayacağı için sorun da olmaz....TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIRYorum
-
Yorum
-
Kupada bu akşam eleneceğimiz için karşılaşma riskimiz kalmayacak. Ayrıca 1461 Trabzon Süper Lige çıkamaz o kapasitede değil. Bu konuda burada kapanır.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsunYorum
-
1461'i çok seviyorum ve çok üzülüyorum çünkü bir eşya gibi satılacak, satılmazsa bile kesin bu kadro bu ekip küstürülecek dağıtılacak, böyle bir başarıları varken bile sadri şener ve yöneticiler tarafından "hepsi artist bunlardan hiç bir şey olmaz" manasına gelen sözlerle taciz edildiler.
Bu yönetimimiz asla yapmaz fakat keşke ufku açık çılgın bir başkan gelse de tüm Trabzonspor'da ki futbolcuları satsa yerine tüm 1461'i koysa. 1461 ise başka gençlerle her şeye yeniden başlasa. Tabi böyle bir şey olmaz, eğer olsaydı o efsane kadro tekrar kurulabilirdi.
Boşuna öneriler yazmanın manası yok bir mal gibi satılacak bu çocuklar bu emekler.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
Satıldığını düşünsenize; tamamen kendi imkan ve paralarınızla bir takım oluşturuyorsunuz sırf futbolcu üretmek için. Daha sonra o kulübü satıp parayla oradan futbolcu alıyorsunuz.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
ilginç ve güzel bir fikirBence 1461 Trabzonsporu taraftar satın almalı ve satın alan taraftarların seçeceği yönetim kurulu ve başkan ile yönetilmeli.Fakat herkese aynı oranda hisse dağıtılmalı ve bir kişinin birden fazla hisse almasına izin verilmemeli.Bu sayede demokratik bir yönetim olabilir.
Bunun için bir şirket kurulabilir.Fakat bu işte camiada herkesin sevgi saygı ve güvenini kazanmış birilerinin ön ayak olması gerekiyor.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.Yorum
-
Oyuncular kiralik olmasi kaydiyla ve gelecek para cok iyi ise 2.ligden baska bir takim satin alinip 1461 Trabzon yapilmasi kaydi ile ancak kabul edilebilir. Ancak bu da projenin temel amacindan Trabzonspor'a oyuncu yetistirmek mantigindan sapar. Buyut sat buyut sat gibi birsey olur. Finansal olarak kar ettirsede amac olarak dogru hizmeti yapmaz o paralar ile yanlis transferler yapip yine zarar ederiz. SATILMAMALI.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.Yorum
-
ortada kanunla şike yaptığı tescillenmiş bir takım dururken ve suçu ispatlanmış kişiler hala futbolun içindeyken tff nin 1461 i şike yapabilir diye kupadan atması....
bence satmayalım tff 1461 i kupadan atsn son zamanlarda kaybettiğiiz haklılığımızı tekrar geri kazanırız taraftar, kamuoyu da biraz uyanır bence
unutturmaya çalıştıkları pisliklerinin tekrar gündeme taşırıızhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.Yorum
-
1461 i şuanki mevcut başkanı olan Suat Şen'e devretsinler.Kağıt üzerinde TS bünyesinden ayrıldığında bir sorun kalmıyor.Bunu aylardır bas bas söylüyorum eğer 1461'in yaşamasını isteseler bu tespiti benden önce yapıp uygulayabilirlerdi ancak görüyorum ki amaç 1461'in varlığını sürdürüp TS'ye oyuncu yetiştirmesinden çok iyi bir paraya satılıp sıcak para ihtiyacının karşılanması.En son Misina tarafından düzenlendi; 29.11.2012, 15:02.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin KokusuYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum