Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

1461 Trabzon Sorunu ve Çözüm Önerileri

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1461 Trabzon Sorunu ve Çözüm Önerileri

1461 Trabzon Sorunu ve Çözüm Önerileri.

Dün 1461 Trabzon Adanaspor’u yenerek ligdeki istikrarlı yükselişinin yanında kupada da iddialı olduğunu gösterdi. Bir yanda gururla izlediğimiz diğer yandan da Sadri Şener’in açıklamaları nedeniyle endişeyle beklediğimiz bir takım oldu 1461.

Yıllardır spor dünyasının içinde olan tecrübeli bir isim Sadri Şener. 1461’i kurarken neler düşündü bilemiyoruz. Ancak şike sürecinden bu kadar etkilenen bir ismin şike yapılmasa dahi o anlama gelebilecek bir yaklaşımdan uzak durması gerekirdi daha en başından. Belki de bu kadar başarılı olabileceğini düşünmüyordu.

Neyse olan oldu artık gelinen noktada geçmişe bakıp feryad etmenin anlamı yok. Süreci klubümüze en az zarar verecek şekilde nasıl yönetiriz onun hesabını yapmamız gerekir . Bunun için 3 öneri düşünülebilir :

1.Öneri : Avrupada Barcelona II, Dortmund II diye örnekleri çokça var. Bunun için gerkli mevzuat değişiklikleri yapılabilir. Kupada eşleşmemeleri , eşleşirse kutranın yenilenmesi gibi düzenlemeler yapılabilir. Ligde ise “şampiyon olsa dahi üst tura çıkamaz” şeklinde bir madde konulur böyle karşılaşmaları baştan engellenmiş olur. Ancak Federasyonun bize bakış açısını hepimizbiliyoruz. Bu nedenle mantıklı dahi olsa uygulamaya zor geçirebileceğimiz bir adım olur.

2.Öneri : Takımın başka bir klübe devri. Burada arkadaşlarda bu öneriyi sunmuşlardı. Ancak bölgedeki herhangi bir klübe devredildiğinde ( örneğin Akçaabat Sebat ) diğer klüpler “bizim ne eksiğimiz var. Bunlar bizim tarafı sevmiyorlar “ gibi yaklaşımlar içine girebilirler. Ondan dolayı bu yaklaşımı pek tasvip etmiyorum…. Birleştirici olalım derken ayrıştırıcı oluz gibime geliyor…

3.Öneri : En çok fayda alabileceğimiz metodun bu olduğunu düşünüyorum. Öncelikle 1461’de isim yapabilecek 7-8 isimle A takım uzun vadeli sözleşme imzalar. Direkt oynatabileceklerini takımda saklar diğerlerini Çaykur Rize gibi iddialı takımlara kiralar. 1461 in isim hakkını da güzel bir fiyata satar. Bu parayla da altyapıya yeni bir soluk kazandırabilir. …Bu sayede Takımdaki yabancı sayısınıda azaltabiliriz 3-5 ne verirlerse satıp gelir kazandırırız takımı Beşiktaş gibide gençleştirebiliriz…Hemde en az 4-5 yıllık kadromuz garanti altına alınır…..

Evet arkadaşlar yukarda yazdıklarım sadece önerilerim. Yeniden tartışılır ,eklemeler yapılır yanlışları da düzeltilir. Önemli olan süreçten en az zararla çıkmak çıkabilmek… Bu anlamda bu meseleyi “testi kırılmadan “ halledelim derim ben…
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

1461'in bir şahsa devri söz konusu olabilir, mesela Özkan Sümer, benim aklıma bu geliyordu ama Trabzonspor ile karşılaşma durumlarında yine laf söz olur.
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1461'in bir şahsa devri söz konusu olabilir, mesela Özkan Sümer, benim aklıma bu geliyordu ama Trabzonspor ile karşılaşma durumlarında yine laf söz olur.
      Trabzonsporla ilgili herhangi bir şahsa ya da klübe devredildiğinde illaki spekülasyonlar olacaktır...

Bizle gönül bağı dışında hiç bir ilgisi olmamasına rağmen ( Trabzonspor olarak diyorum yoksa Sebatta bizim) ligdeki maçlardan önce nelerin konuşulduğunu hepimiz biliyoruz...

berabere kalıp şampiyonluk yolunda 2 puan bırakmıştık ama İstanbul medyası hala en ufak bir fırsatı bile değerlendirmek istemişti yine de isteyecektir...

onların eline bu fırsatı vermemeliyiz diye düşünüyorum...

Yorum

Elden çıkarmaya da gönül razı değil..
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Trabzonlu iş adamlari alsa olmazmi? Agaoglu can síkíntísíndan hergün baska araba aliyor ..

Yorum

Bence en mantıklısı ve karlısı; pilot olarak kalması ve kupada eşleşmesine engel getirilmesi, lige de şampiyon olsa bile alınmaması.

Peki ya finalde karşılaşırsak kupada?
            Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
            Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence en mantıklısı ve karlısı; pilot olarak kalması ve kupada eşleşmesine engel getirilmesi, lige de şampiyon olsa bile alınmaması.

Peki ya finalde karşılaşırsak kupada?
              Finale kadar çıkarsa zaten helal olsun onlara maça dahi çıkmayız kupa otomatikmen onlara kalsın....

Yorum

bursaspor ozan ipek için 1461'den Gökhan Aslan ve Yusuf Erdoğan'ı istemiş...

Bizim yönetimin ve teknik ekibin bu oyunculardan haberi var mı mesela A takım için takip ediyorlar mı acaba?

İşte bu sorunun cevabı "sanmam"olduğu için 1461 ve benzeri pilot takım girişimleri suya düşüyor.

Üstelik burada neredeyse pilot takımı A takım ile yarıştıracağız,lige çıkma hesapları,Türkiye Kupası filan...
                En son winner tarafından düzenlendi; 29.11.2012, 10:52.
                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

Akçaabatspor isminde devam edemezmi hem Akçaabatade bir renk katar ..
                  SÜRMENELİİİ...
                  https://twitter.com/karabekir61

Yorum

1461 Trabzon hiçbir şekilde isim değişikliğine gitmemeli. Trabzonspor bünyesinden çıkartılmamalı.

Bu takım süper lige çıkarsa kimyası bozulacaktır. Süper lige çıkmasın misyonu her ne ise aynı şekilde devam etsin.

Kupada da gidebildiği yere kadar gitmeli.
                    Özkan SÜMER

Yorum

Bence 1461 Trabzonsporu taraftar satın almalı ve satın alan taraftarların seçeceği yönetim kurulu ve başkan ile yönetilmeli.Fakat herkese aynı oranda hisse dağıtılmalı ve bir kişinin birden fazla hisse almasına izin verilmemeli.Bu sayede demokratik bir yönetim olabilir.

Bunun için bir şirket kurulabilir.Fakat bu işte camiada herkesin sevgi saygı ve güvenini kazanmış birilerinin ön ayak olması gerekiyor.
                      Bayraklar çıkarılsın stadlar donatılsın

şampiyonuz bu sene taraftar hazırlansın

Yorum

Bütün futbolcular kiralık olmak kaydıyla başka birine satılabilir

Yorum

Ben açıkcası 1461'i sorun olarak görmüyorum. Sorun olacak bir tarafı yok. Tamamen revize bir takım ve tek amacı Trabzonspor'a futbolcu üretmek. Bunun dışında hiçbir ekstrem iş yapması gerekmiyor. Barcelona B gibi ligin demirbaşlarından olmaları lazım. Orta sıralara mücadele etsinler yeterlidir. Bunun dışında süper lige çıkmasını gerektirecek bir durum yok. Sonuçta kuruluş amaçları belli.
                          *
                          Kesinlikle "satılmamalıdır".
                          En son ilhan tarafından düzenlendi; 29.11.2012, 12:29.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Bende 1461 Trabzon sorunu diye bir sorunumuz olduğuna inanmıyorum
                            Tff nin Trabzonspor kininden dolayı 1461 le uğraştığı doğru
                            belki başkanda para getirecek bir konuma ulaştığı için kulüp satma peşinde olabilir
                            iki kulüp aynı statüde aynı ligte oynayamazmış, oynamasın
                            1461 in kuruluş amacı belli
                            Süper lige yükselmesin oynasın sürekli 1. ligte
                            Türkiye kupasınada katılmasın tamam bütün mesele çözüldü

NOT: Dünyada pilot takımı olan sadece biz değiliz Bakınız; Barcelona B, Real Madrid B, İspanya 1. liginde oynuyor karışanı edenide yok

Yorum

Şöyle bir şey de düşünülebilir...

Her sene gelecek vadeden oyunculardan ( sercan, jebrin, abdulah vb) 3-4 tanesi sürekli A takıma kazandırılır....

takım üst sıralara oynayamaz bu şekilde hem takıma oyuncu kazandırılır hem de üst lige çıkamayacağı için sorun da olmaz....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X