1461 Trabzon Sorunu ve Çözüm Önerileri

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • cem1990
    • 02.02.2010
    • 2499
    • Yönetici
    • Rize

Sadece A takıma değil
    Futbolcular pekala diğer takımlara da satılabilir.Elinizde iyi bir kaleciniz var fakat A takımdakinlerde sağlam,güzel bir fiyata anadoludan herhangi bir takıma satılabilir.
    1461 kupada gideceği yere kadar gitmeli,gerekli olan oyuncular A takıma çıkaralım yaşı geçmiş olan oyuncularda anadolu klüplerine yollanabilir.
    https://twitter.com/cemcaglaryavuz
    Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlker Gazioğlu
      • 05.12.2008
      • 1215
      • Mali Müşavir
      • İstanbul

Bir çok konuda yönetimi desteklesem de 146 konusunda ki tavırlarını çok yanlış buluyorum. Federasyon'un sıkıştırmalarına, 1461'i satmadan bir çözüm yolu bulunabilir. Ayrıca şuan iki takım aynı ligde bile değil, neden bu acele anlamıyorum.

Alt yapıdan gelen oyuncuların Trabzonspor'a geçiş öncesi harika bir deneyim yaşayacakları bir kulübü sırf para için satmak bu takıma ihanettir. Diğer yandan sorun para ise 1461 zamanla para kazanan bir kulüpte olabilir. 1461 'de oynayan her oyuncuda Trabzonspor'da oynayacak veya o kapasite de olacak diye bir kural yok. Bu oyuncular 1.ligde veya süper ligde başka takımlar tarafından da transfer edilmek istenecekdir.

1461'in bir ilçe takımına devri ise mümkün değil, hangisine devredecekler,Ve bu ilçe takımlarına kulüp emanet edilir mi. Koca Sebat ne hale geldi. Bugüne kadar bir tane oyuncu yetiştirmeyen ama hep gözü Trabzonspor alt yapısında olan ilçe takımları azalarak bitsinler. Eskiden ne kadar takımımız varsa hepsi ile gurur duyardım ama artık bir katkıları yok Trabzon futboluna, bari köstek olmasınlar.
      2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Gökhan Koç
        Trabzonspor Kongre Üyesi

• 22.03.2009
        • 4725
        • Mühendis
        • İstanbul

1461 Trabzon, süperlige çıkabilecek kadar kendini geliştirebiliyor fakat Trabzonspor'a 1 tane topçu yetiştiremiyor.

Bence satma mevzuundan önce bunu değerlendirmemiz gerekir. Çünkü onu satıp başka bir takım için aynı yapıyı kuruyor olsak bile bu sorunu çözmüş olmayacağız
        StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ertan1982
          • 27.08.2006
          • 14885
          • Almanya

en kolay yol hukuki baglari kopartmak.Basada Akilli bir Trabzonsporlu Basakan getirirsek problem olmaz.Ha bunu yapmasakta bana göre problem yoktu.FIFA vs. sikeye karismiyorsa bu isi hic karismaz.En fazla cikarsalar baglari kopar der.Ama bunu da sike federasyonu cözebilir degisiklik yapar 1461 cikmaya hak kazansa bile cikamaz der olur biter.Ama tüp kafanin akli calismaz.Para ile nasil g***** olur hergün gösteriyor.
          En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 29.11.2012, 17:21.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bera B.
            • 15.09.2006
            • 7153
            • Ürün Tasarımcısı
            • İstanbul

1461 Trabzon Sorunu'ndan sonrasını okumadım.

Yorum

• Taner Gündoğdu
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 05.11.2004
              • 3570
              • gemi inşa ve gemi makina mühendisi
              • İstanbul

misyonu Trabzonspor'a futbolcu yetiştirmek olan bir takımın süper lige çıkmaması yada kupaya katılmaması büyük bir problem yada kayıp değil. sıkıntı bunu bu zamana kadar düşünmeyip 1461'i kupaya dahil eden tff ve Trabzonspor yönetiminde!
              Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• tarsus

Trabzonspor yonetiminde yer almamis,almayan genc dinamik ve idealist yoneticiler bulunarak takimi yeni yonetim kadrosuyla desteklemeliyiz

Yorum

• farozlufatih61
                  • 11.01.2011
                  • 1480
                  • İstanbul

Bence şuan gözde oyunculardan gökhan yusuf eren abdullah gibi oyuncuları süper lig ve ptt birinci ligde kiralık olarak kullanıp takımın gücünü minimize edip mevzuat değişikliği yaparak alt liglerde pilot takım olarak kullanabiliriz
                  Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• M.S.SOFU
                    • 21.05.2007
                    • 6232
                    • müfettiş
                    • İstanbul

İlk olarak maxim tarafından gönderildi
                    Bence en mantıklısı ve karlısı; pilot olarak kalması ve kupada eşleşmesine engel getirilmesi, lige de şampiyon olsa bile alınmaması.

Peki ya finalde karşılaşırsak kupada?
                    İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi
                    Finale kadar çıkarsa zaten helal olsun onlara maça dahi çıkmayız kupa otomatikmen onlara kalsın....
                    maxime katılıyorum
                    biz taraftar olarak bu takımın satılmasına karşı durmalıyız

faik abiyede katılıyorum
                    eğer uşaklar finale çıkarsa bizimkiler maça çıkmasın
                    zaten çıksalarda yenebilecekleri şüpheli ama trabzonspor as takımı yenerse laf söz olur
                    gerek yok
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Berat Akçay
                      • 17.05.2010
                      • 7521
                      • Öğrenci
                      • Ankara

Ben anlamıyorum Kartalspor gibi neden yapamıyoruz ? Adamlar lider herkes bu sene cıktılar derken hep son haftalarda puan kaybedip çıkmıyorlardı .

Kupada da sıkıntı olacaksa ilk turda elenir .Satmak ne fayda sağlayacak bize . Elimizde böyle bir fırsat var gençleri oynatmak için ama hep zoru seçiyoruz

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Tolga
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 21.10.2008
                        • 7697
                        • Öğrenci
                        • Uzak Doğu

Kartalspor gibi yapacaksak niye Şike Davası'nda hakkımızı arıyoruz
                        9 # Osvaldo'

Yorum

• Bud Spencer
                          • 02.03.2012
                          • 6610
                          • Almanya

bence: ayni yolda ilerlememiz gerekiyor AMA 1461 sampiyon dahi olsa süper lige cikmayi red etsin ayrica kupayada katilmasin

hedef ayni: Trabzonsporumuza oyuncu yetistirmek...fazlasi gerekmez
                          Forvete: Tencere Hill
                          Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Berat Akçay
                            • 17.05.2010
                            • 7521
                            • Öğrenci
                            • Ankara

Tamam biraz saçma oldu ama daha küçükleri oynatıp olmaz mı ? Gökhan , Göksu gibileri A takıma alıp gençleri serpiştirsek aralara

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• macka61
                              • 07.04.2006
                              • 13019
                              • sigorta
                              • İstanbul

akçaabat sebat spora devretsinler hemde köklü kulübümüz o kötü sıkıntılarından kurtulur

Yorum

• Ilelioglu
                                • 14.06.2008
                                • 29106
                                • Avrupa Diğer

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi
                                1.Öneri : Avrupada Barcelona II, Dortmund II diye örnekleri çokça var. Bunun için gerkli mevzuat değişiklikleri yapılabilir. Kupada eşleşmemeleri , eşleşirse kutranın yenilenmesi gibi düzenlemeler yapılabilir. Ligde ise “şampiyon olsa dahi üst tura çıkamaz” şeklinde bir madde konulur böyle karşılaşmaları baştan engellenmiş olur. Ancak Federasyonun bize bakış açısını hepimizbiliyoruz. Bu nedenle mantıklı dahi olsa uygulamaya zor geçirebileceğimiz bir adım olur.
                                Bence en mantiklisi bu...TFF'nin kurallarina aykirilik yoksa kabul etmek zorunda bence. Olmadi bu konuyuda UEFA'ya tasimak lazim, örnekler belli Barcelona 2, Dortmund 2...

..
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...