Real Madrid-Barcelona modeli uygulanmalı. Pilot takım olarak yoluna devam etmeli. Yok olmuyorsa güvenli birine devredilmeli, gayri resmi pilot takım olarak yoluna devam etmeli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
1461 Trabzon Sorunu ve Çözüm Önerileri
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
1461'i satma Trabzonspor'un geleceğini satmaktır...2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
Ortada bir sorun yok aksine mükemmel bir durum var. Real ve barca nın ikinci takımlarıda üst lige çıkamıyo 2. ligde mücadele ediyor oyuncu
yetiştiriyorlar. Biz neden aynısını yapmayı düşünmüyoruz da satılsın veya 1. lige çıkamazsa ne olacak diye kaygıların peşine düşüyoruz. Bu
modelle alt yapı anlamında istanbul takımlarına fark attık bence. Transfer yapmayı zaten beceremiyoruz bari burdan yetişen oyuncularla iş
yapalım ayrıca geçmişte trabzonlu sönüp giden bir çok genç yeteneğin aksine yeni jenarasyon için büyük bir şans trabzonsporda
bulamadıkları şansı orda bulup kendilerini geliştirme şansına sahipler.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
ligin son 5-6 mac as yedek karisimi cikariz is halolur.satilacagina bu yola basvururum.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Rama61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Ağaoğlu takımı satın almalı Takım Istanbula taşınması, pendige veya sariyere yeni stad yapılmalı, İstanbul'daki taraftarının bu sayede sevindirilmeli, bjk, gsve şikebahce ye karşı iki koldan savasilmali. Bukadar.
Bu dediğinizle taraftarın bölünmemesi Trabzonspor'a olan desteğin değişmemesi, Trabzonspor'un anlamını yitirmemesi imkansızHer şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
Bence istanbul a taşınsin, bölünme falan olmaz bucocuklara yazık, Trabzonspor, oyuncu alacaklarını zannetmiyorum, onun için genç, dinamik ve kaliteli yabancılara kuvvetli bir takım oluşturulmalıdır. İstanbul'daki seyirciyle bütünlesip iki koldan mücadele edilmeli, ben burdan güçlenerek, cikacagimiza inanıyorum. Kaliteli yabancı sorunuda kalkar buarada
Yorum
-
Trabzonspor'u taşıyamadık, 1461'i taşıyacağız şimdi de. Ya sabır.
Ortada bir sorun yok. 1461, 1. Lig'de kalmalı ve genç futbolcular için bir zıplama tahtası oluşturmalı. Buna ihtiyaç var. Yıllardır gençleri çeşitli takımlara gönderiyoruz, hiçbir verim alamıyoruz. 1461, kendisinden beklenenleri fazlasıyla yerine getiriyor bence. Önümüzdeki sezondan itibaren düzenli olarak futbolcular gelecektir 1461'den. Bu fırsatı iyi kullanmalıyız.
İstanbul'da illa bir takım gerekiyorsa, "takım taşınsın" diyenler kursunlar bir kulüp, en alt ligden başlasınlar tırmanmaya. 1461, Trabzon'un takımıdır. Ve Trabzon, Trabzonspor'un şehridir.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Istanbul takimlariyla aramızdaki uçurum büyüyor, bana kalsa Trabzonspor uda istanbula tasirdim. Maçları trabzon da oynardim orda maddi manevi mücadele ederdim tıpkı rusyada Terek Grozny gibi Topçular Moskova'da antreman yapıyor maçları Grozny de oynuyorlar. Artık büyük düşünmek lazım benim görüşüm
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum