Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

1461 Trabzon Sorunu ve Çözüm Önerileri

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu 1461'i satma olayı nereden çıktı durup dururken? Adamlar Süper Lig'de olmadığı sürece sorun yok. 1. Ligde yükselme hakkı kazanırlarsa da haklarından feragat ederler olur biter. Kupada da finale kadar eşleşilmez, problem yok. Finalde karşılaşırsak da bizim pilot takımımızı finale kadar eleyemeyenler oturup hallerine ağlasınlar, o kadar

Yorum

• Sanırım İstanbul'a ya da başka bir yere yeni Tff kuralları nedeniyle taşınamıyor
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yukarıda gördüğünüz yazı; Bir pilot takımın içine etmenin en kolay yollarını anlatmaktadır.
        altta ki yazilari oku renkdas

İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Real Madrid-Barcelona modeli uygulanmalı. Pilot takım olarak yoluna devam etmeli. Yok olmuyorsa güvenli birine devredilmeli, gayri resmi pilot takım olarak yoluna devam etmeli.
        ben de o model uygulanamaz diyorum iste, anlatmak istedigi sey bu
        bir kere barça real b takimlari, altyapilari, ayni bizim a2 takimimiz gibi, oysa 1461 Trabon apayri bir sey, sadece anlasma yapildi diye pilot takimimiz olmus durumda o kadar yani, hem zaten bir kaç sene öncesine kadar Degirmenderespor idi takim, 1461 Trabzon takimi yoktu, satin aldik pilot yaptik buralara kadar getirdik daha yukarilar hedefimiz olmali

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yönetim satacağım diyor Şenol Güneş oyuncu almayacağım diyor....

Biz neyi tartışıyoruz Allah aşkına....
        yok agabey suç bende, yazdigim yazidakileri uygularsak takimin içine edecekmisiz
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ligin son 5-6 mac as yedek karisimi cikariz is halolur.satilacagina bu yola basvururum.
          sonra da sikeci desinler
          diyorum ya iste orasi Türkiye, ispanya degil
          hâla çikmasin diyenler var, ne tesvikler döner son haftalar takimin üzerinde onu kimse düsünmüyor, çikmasin demesi kolay
          adalet olmayan ülkede, futbolun moka battigi memlekette düsündügünüz seye bak, çikmasin da topçu yetistirsin de barça b takimi gibi olsun da ohoooo.......
          hem sanki süper ligde yetisemezler hayret bir sey
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bende 1461 diye bir problem olduğunu düşünmüyoru; aklıma gelenler şu şekilde;
            Şimdi bu takım asla devredilmemeli, satılmamalı, böyle kalmalı ve alt ligde oynamalı,
            süper lige çıkmamalı ama burada bir sorun var; üst lige çıkamayacak bir takımda oyuncuları nasıl motive edersin:burada bence devreye para sokulmalı, mesela bu takım 30-35 puandan fazla topladığı her puan için galibiyet primerinin %75'i(öylesine bir rakam yazdım ama yüksek meblağ olmalı) oyunculara prim olarak dağıtılmalı şeklinde bir düzenleme yapılabilir, böylece oyuncuları motive etmiş olur ve alt lige düşmemesi de sağlanmış olur diye düşünüyorum, burada para biraz itici gelsede hedefi olmayan bir insan o işi nasıl yapar düşüncesi ile yola çıkıyorum, oyuncuların kendilerini gösterme gibi kaygıları elbet olacaktır ama bu para işi ekstra motive edici olur...
            bazı fikirlere katılıyorum etik olarak ilk 5 üzerinde direkt etkisi olur, ama bu kadar da olması bence normal, başkalarını değil artık önce kendimizi düşünmeliyiz.. Ayrıca takım böylece daha fazla büyür, daha fazla tercih edilir, Ayrıca bölgeye de büyük bir hizmet olur...
            burada şöyle bir durum var, galibiyet primlerinin bir kısmını dağıtıyoruz ama oyuncu alım satımları, reklam, sponsorluk gibi gelirlerle 1461 in para kazanması sağlanmış olabilir, ayrıca bölgeye hizmettir bu, düşünün A takıma çıkamayacak bir oyuncu bizim ligin orta sıradaki takıma transer olur böylece maddi bir kazancı ve bölgeye faydası olacaktır...

Yorum

• Devre arasında, yani şu anda, Sercan, Eren, Ofoedu ve Gökhan gibi iyi oyuncular süper lige kiralanmalı, takımın gücü dengelenmeli.. Amaç kesinlikle süper lige çıkmak değl, Trabzonspor'a oyuncu yetiştirmek olmalı. Tartışacak bir durum yok, çözüm bu.
              İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Diyelim ki güvendiğimiz birine devrettik , bir üst lige çıktı. Mesela Yusuf da orda muhteşem bir performans gösterdi ĞS ya da diğer takımlardan biri bu futbolcuya 5milyon euro bonservis parası teklif etti. Ne yapacaz bedavaya biz mi alıcaz

Her ne kadar bitarafım istemese de şöyle bir şey uygulayabiliriz. Nasıl mı ? 1461 i satmayalım şuan ki durumunda tamamen devredelim , bir üst lige çıkınca çok sağlam yayın gelirleri vs elde edecek. Bu gelirleri de Trabzonspora aktaralım . 1461 aynen altyapı oyuncuları vs ile TSL de devam etsin sonra yine düşsün Şaka yapmıyorum ciddiyim
                TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• Yorum

• takımın amacı belli oldu zaten başkanımızın cebine para girsin yav..

Yorum

• 1461 Trabzon sorunu yok, yönetim sorunu var.

Yorum

• Çözüm belli 1453 Rizespor!!!
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çözüm belli 1453 Rizespor!!!
                          Tarihleri dogru yazalim Lütfen 1470 Rizespor.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Dünya kupasından bu takıma oyuncu kazandıramamak bile başlı başına bir problem
                            Bakalım bu sene neler olacak?
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• degisen bisey yok
                              yine başa donduk
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• kulubu satmak istiyorlardı ama olmadı, parlatılan değeri de sondurduler. yonetim sorunumuz oldugu asikar.

stadyum veya tesis yapmakla adam olunmuyor. ole olsa bilmem ne kadar guzide tesislere sahip malum takımlar oyuncu fabrikası gibi calısırdı. Turkiye'deki zihniyetin değişmesi lazım. MRA bence altyapı sorumlusu olmalı, tum Trabzonspor altyapı takımları kendisine emanet edilebilir. Erken TD oldu ve ne yazık ki anlasılamadı. Eldeki mevcut ile iyi kotu bişeyler denedi oldu olmadı her neyse.

1461'e MRA geri donmeli eger super lige cıkacak bir takım ile henuz anlasmadı ise.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X