Ankaragücü'nü harcayacaklar gibi. Ümraniye maçındaki kırmızı kartlarını gördüm. Ağır geldi bana bizim lig için.
TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Samsunspor 2 yıldır çok kötü yönetiliyor ve bugün bunun cezasını çekiyorlar. Teknik direktör seçimlerinde yanlışlar yaptılar. Maddi durum çok kötü olduğu için oyunculara ödeme yapılamadı uzun bir süre. Yabancı oyuncular bu yüzden çok isteksiz saha içinde yok gibiler. Samaras hariç. Samsunspor formasıyla izlediğim en karakterli ve lider oyunculardan birisi kendisi. Bu takım küme düşerse bütün şehir sadece Samaras'a hakkını helal eder. Geldiğinden beri tek kuruş para aldığı yok ve bir kez olsun bu durumu sahaya yansıtmadı.
Bu takım maddi sorunlar yüzünden takımı bırakıp giden daha sonra takım bulamayıp tıpış tıpış geri dönen iki oyuncuyu tekrar geri kabul edince zaten ahlaki açıdan küme düşmüştü. Taraftar pankartlar açtı gelmesinler diye ancak nafile. Bugün o oyuncu kırmızı kart yedi mesela.
Taraftar Beşir'in hakkının yendiğini düşünüyor bu konuda hemen hemen herkes aynı fikirde.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)Yorum
-
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
düssün adana demir, o ihtimal çok da düsük degil, ama 2 kere üst üste içerde oynayacaklar, son hafta da Ankaragücü ile, ve Ankara'nin hedefi kalmazsa ilk 2 ya da 3.'lük kesinse verirler AdanaDemir'e...
Yine de ortam daha da kizissin, Denizli kesinlikle ligde kalmali, Samsun da kalmali, ya koftisehircik ya da demir düssünTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
o mal herifleri geri getireceklerine Ramazan'i tutmaya çalissalardi 1-2 puan daha fazla alirlardi belki... aptallarSamsunspor 2 yıldır çok kötü yönetiliyor ve bugün bunun cezasını çekiyorlar. Teknik direktör seçimlerinde yanlışlar yaptılar. Maddi durum çok kötü olduğu için oyunculara ödeme yapılamadı uzun bir süre. Yabancı oyuncular bu yüzden çok isteksiz saha içinde yok gibiler. Samaras hariç. Samsunspor formasıyla izlediğim en karakterli ve lider oyunculardan birisi kendisi. Bu takım küme düşerse bütün şehir sadece Samaras'a hakkını helal eder. Geldiğinden beri tek kuruş para aldığı yok ve bir kez olsun bu durumu sahaya yansıtmadı.
Bu takım maddi sorunlar yüzünden takımı bırakıp giden daha sonra takım bulamayıp tıpış tıpış geri dönen iki oyuncuyu tekrar geri kabul edince zaten ahlaki açıdan küme düşmüştü. Taraftar pankartlar açtı gelmesinler diye ancak nafile. Bugün o oyuncu kırmızı kart yedi mesela.
Taraftar Beşir'in hakkının yendiğini düşünüyor bu konuda hemen hemen herkes aynı fikirde.
Samaras adamduTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
yuzuf ziya yılmaz yıllardır samsun'un belediye başkanı ne zaman şikebahçe'ye stadı sattı ondan sonra düşüş başladı samsun'da. (samsun'un çehresini değiştirdi yusuf ziya insanları denizle buluşturdu ama samsunspor'un halinde bence etkisi var)sadece aşk bizimkisiYorum
-
stadi mi satti ? anlamadim, ne oldu ki ?Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
vallahide öyle
oynadigi maca göre en cok puani(ortalama 1,3 puan) ramazanin oynadigi maclarda toplamislar

ramazan vurup kirip puanlari topluyordu...En son selcuk tarafından düzenlendi; 15.04.2018, 15:18."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
şikeciler şampiyonluk maçına çıkıyordu yusuf ziya başkandı o zaman kendi taraftarı yerine şikecilerin doldurmasına izin verdi stadı bi nevi kendi evinde deplasman yaptı samsunspor. 1 sene başkanlık yaptı zaten.
hani etkisi yoktur belkide samsunspor'un bu hale gelmesinde ama o zaman acaip nefret etmiştim o olaydan sonra bilinç altımda suçlu hep osadece aşk bizimkisiYorum
-
takimin baskanligini yaptigini hiç bilmiyordum.. bilgi için tesekkürler...şikeciler şampiyonluk maçına çıkıyordu yusuf ziya başkandı o zaman kendi taraftarı yerine şikecilerin doldurmasına izin verdi stadı bi nevi kendi evinde deplasman yaptı samsunspor. 1 sene başkanlık yaptı zaten.
hani etkisi yoktur belkide samsunspor'un bu hale gelmesinde ama o zaman acaip nefret etmiştim o olaydan sonra bilinç altımda suçlu hep o
Samsun halki nasil izin verdi buna ama, hayretTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum