Göztepe mi yoksa Karsiyaka mi diye sorsan kesinlikle Karsiyaka derim fakat Göztepenin cikmasina cok sevindim. Insallah ligde kalici olurlar taraftarlariyla lige renk katacaklar. Artik Kasimpasa, Basaksehir, Akhisar, Genclerbirligi gibi taraftari olmayan takimlar düsmesli yerine Ankaragücü, Karsiyaka, Adana Demirspor gibi takimlar cikmali
Göztepe mi yoksa Karsiyaka mi diye sorsan kesinlikle Karsiyaka derim fakat Göztepenin cikmasina cok sevindim. Insallah ligde kalici olurlar taraftarlariyla lige renk katacaklar. Artik Kasimpasa, Basaksehir, Akhisar, Genclerbirligi gibi taraftari olmayan takimlar düsmesli yerine Ankaragücü, Karsiyaka, Adana Demirspor gibi takimlar cikmali
Hocam Izmir'in tüm boşbeleş semtleri Karşıyaka'lıdır
Yazlarımın geçtiği Narlıdere-Üçyol-Konak semtlerine selam olsun!!
Göz Göz Göztepe!!!
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Hocam Izmir'in tüm boşbeleş semtleri Karşıyaka'lıdır
Yazlarımın geçtiği Narlıdere-Üçyol-Konak semtlerine selam olsun!!
Göz Göz Göztepe!!!
Fakat benim Karsiyaka'ya sempatim bu videolardan daha öncesinden vardi. Trabzonspor'dan baska takim tutmam asla fakat Trabzonspor haric Türkiye'de en cok sempati duydugum takim Karsiyaka. Tabi birde Besikdüzüspor'umuz var
Bu arada Halil'le dalga geçtim ama 3. Çıkan takım kupa alıyor. 2. Çıkan birşey almazken 3. Takımın We are the champions ile kupa kaldırması çok komik oldu.
Birde kupa kaldırma töreninde bakanları falan göremedim. Konya'da takım elbiseli adamlardan futbolcular gözükmüyordu. İzmir'in siyasileri nerede acaba??
Edit ücüde aliyormus
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
En son Punisher-61 tarafından düzenlendi; 05.06.2017, 12:29.
Yorum