Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF 1. Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Samsunspor 10 kişi kaldıktan hemen sonra ciddi bir pozisyon yakalamıştı ki, hakem ofsayt gerekçesiyle atağı kesti. Ofsayt yoktu ve, yüzde doksan dokuz gol ile sonuçlanacaktı atak. 5 haftalık galibiyet serisi de 6'ya çıkacaktı, yazık oldu..

Karabük...

Altay ve Buca'ya da teşekkürler. İddaa'da sevindirdiler beni.

Yorum

Haydi Altay , Buca.. Süperlig aşkına
      Altay'a sempatim daha fazla :P
      En son Uluç tarafından düzenlendi; 07.03.2010, 15:42.
      Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

Bucalıyız.. Gururluyuz..
        Hadi eyvallah..

Yorum

Egemen

İzmir'den 1 takım yeter hacı yaa

Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Sen ağlat biz severiz seni...
            Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
            ts_mania

Yorum

ah be çotanak kaçırdın güzelim fırsatı
              karabük yerin hazır bekliyorum
              buca da gelecek galiba konya hüsnü hocaya yaptıklarının cezasını çekiyor gibi
              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

Karşıyaka 1-0 önde. Kazanacak inşallah.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

artık izmirden bir takım istiyoruz.alıştık hep aynı deplasmanlara gitmeye...

Yorum

Bolu Altay'ı 2-0 yenerek play-off a kalma umutlarını sürdürüyor..

Karşıyaka puan kaybı yaşarsa yerini Bolu'ya bırakabilir..
                    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bolu Altay'ı 2-0 yenerek play-off a kalma umutlarını sürdürüyor..

Karşıyaka puan kaybı yaşarsa yerini Bolu'ya bırakabilir..
                      yarın kartalsporla sahamızda karşılaşıcaz maç biletleri bu sezon ilk defa 1 tl oldu açık balkon 1 kapalı 5, yarın stadda izdiham olucak 15 bin kişilik alsancak stadı cehennem olur %100 alırız diyorum. bizimle konyanın puanı eşit konya yarın mersin deplasmanında kesin puan kaybederler adanada giresun deplasmanında ordada adana puan kaybeder biz yendiğimiz zaman 3. sıraya yükselicez yani ilk 6 dan düşücek takımlar konya, altay, adanadır biz hayatta düşmeyiz.

Yorum

Altay'ın kaybetmesi kötü oldu. Bucaspor'un bu haftayı da kayıpsız geçmesi gerekiyor. Karşıyaka mutlaka kazanmalı. Ama şu Kartalspor nedense İzmir takımlarına hep ters geliyor.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Rize Dardanel karşısında 69. dakikası oynanan maçta 3-2 yenik durumda.Bu maçı da kaybedelerse küme düşme potasına iyice giriyorlar.

Yorum

Rizespor beraberliği yakaladı, Orduspor da maçın sonlarına doğru Karabükspor karşısında öne geçti.

Yorum

Hacettepe 2 - 5 Gaziantep BB

Çaykur Rizespor 3 - 3 Ç.Dardanelspor

Maçlar bitti.Rizespor'un kalan haftalarda işi çok zor bana göre.Düşme tehlikeleri bile var.

Yorum

Karabükspor dk. 90'da buldu golü ve 1-1 bitti..
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Çalışıyor...
                                X