Konyaspor çıkarılacak, futbolda da basketbolda da.
TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
bana göre öyle birsey yok.genel anlamda 2.yari oyunlari ile cogu maci hak ettiler.Zaten Hücum hatlarini begendimi yazmistim.Özelikle Ars ptt icin cok iyi oyuncu ve tsl kücük takimlarda baya is yapar.Play-off oynama sansi olan takimlardan hepsi Hak ediyor cikmayi.Gönlüm Karsiyaka dan yana.Gecen sene izinde Selcuk yasar ile tanisma ve Futbol üzeri konusma firsatim oldu.Tam bir KSK asigi adam, rahmetli olmadan sunlari gene bir tsl görsün istiyorum.Ama gercekci siralama Manisa Adanaspor Buca Adanademir Karsiyaka ve Konya bana göre.1461 yazmiyorum cünkü Play-off üzeri cikma sanslari hic yok.Kadro cok dar oyuncular yoruldu ve Hücum hattimiz cok etkisiz.En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 01.05.2013, 09:23.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton FriedmanYorum
-
En son Bahadır Şimşek tarafından düzenlendi; 04.05.2013, 22:09.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...Yorum
-
Kartal düştü,Samsun paçayı kurtardı...
Son hafta Tavşanlı - Göztepe , Tavşanlı ligde kalmak için kesin kazanmak zorunda....Göztepenin yenilmesine izin vermezler gibi geliyor bana...'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.Yorum
-
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Yorum
-
Son haftalarda nedesen Erciyes çok yenildi. Rakiplerinin yenilmesiyle çıktı. Osman Hoca çok agresif bunu öncelikle düzeltmeli yoksa çok ceza yer. Biraz daha kendini geliştirmeli. Yakın zamanda Süper Ligde görebiliriz kendisini.yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...Yorum
-
Yorum
-
Ynt: PTT 1. Lig 2012-2013
Stat karisti . Bu mac bitmez .
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiYorum
-
Ynt: PTT 1. Lig 2012-2013
Goztepe dustu
Tavsanli Linyit tebrikler
)
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiYorum
-
göztepeye bak kendi evinde yenildi...beraberlik te kurtarıyordu.....alamadılar....
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Mahallemin semtimin takımı bulunduğu hiçbir ligden küme düşmeyen Kartalspor sonunda düştü demek
Yorum