TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
-
-
-
Yorum
-
-
-
Su aralar Transferleri dikkat le izliyorum.Izmir Takimlari Buca haric dagiliyorlar.Göztepe beceriksiz bir yönetim yüzünden Karsiyaka da Birakmak istemeyen bir baskan yüzünden.Buca Sezon öncesi altyapiyi insa eden kisinin ayrilmasi ve yaninda götürdü altyapi oyuncular yüzünden zor durumda degilde ileri bakamiyorlar.Battal istedikleri verimi alamiyor,Ortasahada problemleri var.
Urfa Yönetim ayrildi ve baya bir oyuncu yollandi.Zaten sezon öncesi Vali ve MV problemlydi Yönetim istiedikleri kisileri yönetime almadilar veya Yönetimi birakmadilar diye.Simdi onlarin istedikleri bir yönetim gelecek.
Adana Demir Yönetim ve Taraftar catismasi olsa bile iyi yerde bitirdiler.Ama duyduma kadar takim baya dagitiliyor para problemlei var sezon basindan beri.
Rize Mustafa Denizli ile ataga kakti.Rizeli is adamlar baya destek olyuroalr.En az Play off oynarlar.
Samsun birden yeni takim kurmaya basladilar.Temlik vs. kakmis diyor bazilari bazilari Suat kilic nam-i diger Robot Transferlede ve Parada yardimci oldu diyorlar.O takim ile düsmezler bu sezon bana göre.
En Rahat takim Adanaspor ve Erciyesspor ilk 2.Sira bunlar alacak sezon sonu.Osman Hocayi tbrik ediyorum ve Erciyes ciktiktan sonra onu harcamazlar umarim.
Düsen Takimlar Bana göre Tavsanli ve Kartal olacak gibi.Ankaragücü su secimlerde dogru adayi secerseler Transfer yasagi ortadan kalkar ve baya Süper ligten kiralik oyuncu gelir.Dogru secim tabiki Gökcek destekli bir aday olacak.Ankarada Gökceke karsi koymaz kimse ordan para kazanmak isteyen kisiler.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Yorum
-
takip etmek'de fayda var;
Tavşanlı almanya'dan Kayserişi Sefa'nın kardeşi Murat Yılmaz'ı
transfer etmiş. 2 maç 3 gol. Çok güçlü, süper şutları olan Drogba
tarzı bir futbolcu.
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~Yorum
-
Drogba diyemem tarz olarak da benzetmiyorum zaten. Fakat Murat Yılmaz'ı Rize karşısında izledim ve beğendim. Boyu uzun olmasına rağmen hantal değil, çalışkan ve şutları iyi. Mücadeleden kaçmıyor ve 24 yaşında imiş. Alalım demiyorum da PTT'de fark yaratabilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - TrabzonYorum
-
Rize o kadar adam alacağına, doğru düzgün bir kaleci almış olsaydı, Samsunspor o iki golü atamazdı.efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DURYorum
-
Adana derisinde Demirspor ilginc bir gol ile 1:0 önde.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
adana derbisi zevkli.tavsiye ederim.mesale vs.derbi böyle olur.milleti iyice afyonlastirdilar Türkiyede ve dünyada.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Halman yerine Ümit Tütinci alinsaydi liderdik.Cikmamizi istemezdim ama.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum