Adanaspor etkili gelmeye başladı.
TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Gol Eski Trabzonsporlu Rahman 1:1.Tüm protokol dizilmis oraya kasimpasayi cikartmak istiyorlar yalaka köpekler.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Kasımpaşa nedir arkadaşım ya, ulan 100 tane taraftarı gelmiyo stadına, herifler ille de asansör.Bu takıma başkan olan servetini 2-3 e katlamıştır çoktan yemin ediyorum.
Herifler işi çözmüşler, 1 sezon çıkartacak sistemi yapıyorlar ondan sonra Fenerbahçe
Yazık vallahi yazık . . .
9 # Osvaldo'Yorum
-
Bu sefer arkalari saglam reco iyi adamlarini yerlestirdi oraya.Kasımpaşa nedir arkadaşım ya, ulan 100 tane taraftarı gelmiyo stadına, herifler ille de asansör.Bu takıma başkan olan servetini 2-3 e katlamıştır çoktan yemin ediyorum.
Herifler işi çözmüşler, 1 sezon çıkartacak sistemi yapıyorlar ondan sonra Fenerbahçe
Yazık vallahi yazık . . .çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Kasımpaşa gelsin en azından bi maç izleriz İstanbulda. Diğerlerine gidemiyoz zaten
Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum