akhisar çıktı sevindim
TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Rize yine play-off'a kaldı, bu maçı kazanmalıydılar.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.Yorum
-
Yorum
-
Rize'den hala ümitliyim, bugün Rizespor'u gözümde Trabzonspor olarak gördüm. Bu arada Rize'nin sol kanat oyuncusu Erkan hic fena birine benzemiyor.#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
UYARI !
Arkadaşlar lütfen ikili tartışmalara girmeyelim.
Tekrar hatırlatmak gerekirse, Forumumuzun adı Bordomavi.net, Trabzonspor takımının taraftarlarının toplandığı, istanbul takımları hariç diğer takım taraftarlarınında seviyeli üyeliklerine ve mesajlarına izin verildiği bir sosyal iletişim sitesiyiz.
Süper lige çıkmak için mücadele eden takımların karadeniz takımları olması yada doğu anadolu bölgesi takımı olması forumumuzca bir ayrıma tabi tutulmaz, her takıma, her kesime eşit seviyedeyiz ta ki düzgün ve ahlaklı sporu ilke edindikleri zaman.
Rize ilinin takımının Süper lige çıkmaya oynamasının önemi kişiden kişiye değişir, eğer hakaret ve küfür yoksa herkes dilediği yorumu yapabilir eleştirebilir ve fikrini sunabilir.
Hiç bir ilin hiç bir takımın aşşağılanmasına izin vermeyiz, vermeyeceğiz, yorumlarımızı seviyeli sebepler ile yazarak yaparsak en sağlıklısı olacaktır.
Bank asyaya çıkmaya çalışan Rize,Konya,Kasımpaşa ve Adana takımlarına başarılar diliyoruz, iyi forumlar.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
Adana - RIze maci zevkli geciyor.Rize sansa 0-0 tutabiliyor.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
5 dakikada is bitti 3:0 oldu mac.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Bu nasil Is kapattim Maci 3-0 oldu ama simdi Jallow atti 3-1 oldu.
1 tane daha atmali Rize.Evinde 1-0 yenip Finale cikarlar.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum