Rizespor 3 hafta sonra lider bile olabilir.
TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Kasımpaşa-Elazığ maçını tribünde seyrettim. Tam şikeci Bülent'in arkasındaydım. Adam o kadar itici ki yeminle dalasım vardı. Maç bittikten sonra Bülent hemen soyunma odasına gitti ukala tavırlarla. Neyse maça gelirsek Elazığ'ı kutluyorum. Taraftarlarıyla beraber bütünleşmişler bu saatten sonra bırakmazlar. Kasımpaşa oyunun hakimi olsa da Elazığ akıllı oynarak ayağa paslarla Kasımpaşa'nın orta sahasını yıkmaya çalıştı. Kasımpaşa ilerde çoğalamayınca Elazığ kontradan golü bularak haklı bir galibiyet aldı. Sezon başından beri Elazığspor'a sempatim vardı. Ancak şu Bülent yüzünden içimden Elazığ çıkmasın bu da Bülent Uygun yüzünden olsun istiyorum. Ancak Elazığspor'lu oyuncuların emeğini gördükçe Elazığ çıksın istiyorum.Kazimişi gzas vorertYorum
-
Elazığ 57
Akhisar 53
Konya 53
Rizespor 52
Kasımpaşa 52
Rizespor yarıştan kopmuşken şimdi şampiyonluga oynuyor
Kalp dayanmaz bu yarışa
Yorum
-
31. Hafta
Elazığ - Kayseri ERciyes
Sakaryaspor - Kasımpaşa
Akhisar Belediye - Kartalspor
Gaziantep bld. - Konyaspor
Güngören bld. - Rizespor
32. Hafta
Tavşanlı Linyit - Elazığ
Rizespor - Giresunspor
Denizlispor - Akhisar belediye
Konyaspor - Adanaspor
Kasımpaşa - Kayseri Erciyes
33. Hafta
Göztepe - Konyaspor
Akhisar Belediye - Karşıyaka
Kasımpaşa - Tavşanlı Linyit
Boluspor - Rizespor
Elazoğ - Bucaspor
34.Hafta
Bucaspor - Kasımpaşa
Konyaspor - Elazığ
Rizespor - Akhisar Belediye
Özellikle koyulaştırdığım maçlar rakiplerin birbirleriyle oynadığı maçlar. Gerçekten çok çekişmeli maçlar bizi bekliyor. Ç.Rize ve Kasımpaşa takımlarının lige çıkmasının istiyorum Boluspor'da play off tan gelir İnşallah6 üstü 1 Aşk
Evli Mutlu Huzurlu T&BYorum
-
En avantajlı Rize.Kendi evinde maç vermez daha Rize güngören maçı zaten deplasman sayılmaz31. Hafta
Elazığ - Kayseri ERciyes
Sakaryaspor - Kasımpaşa
Akhisar Belediye - Kartalspor
Gaziantep bld. - Konyaspor
Güngören bld. - Rizespor
32. Hafta
Tavşanlı Linyit - Elazığ
Rizespor - Giresunspor
Denizlispor - Akhisar belediye
Konyaspor - Adanaspor
Kasımpaşa - Kayseri Erciyes
33. Hafta
Göztepe - Konyaspor
Akhisar Belediye - Karşıyaka
Kasımpaşa - Tavşanlı Linyit
Boluspor - Rizespor
Elazoğ - Bucaspor
34.Hafta
Bucaspor - Kasımpaşa
Konyaspor - Elazığ
Rizespor - Akhisar Belediye
Özellikle koyulaştırdığım maçlar rakiplerin birbirleriyle oynadığı maçlar. Gerçekten çok çekişmeli maçlar bizi bekliyor. Ç.Rize ve Kasımpaşa takımlarının lige çıkmasının istiyorum Boluspor'da play off tan gelir İnşallah
Trabzonlularda maça gidicektir doldururuz stadı.Önemli olan Bolu maçı
Yorum
-
6 üstü 1 Aşk
Evli Mutlu Huzurlu T&BYorum
-
herşeye rağmen konya bu gençlerle iyi bir mücadele gösteriyor.If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton FriedmanYorum
-
Yarın Rize-Akhisar maçı var sanırım akhisara beraberlik yetiyor sper lige çıkmak için hadi hayırlısı bakalım.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
30 dakika daha dayanırsa akhisar bir efsane yazmış olacak.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
-
Akhisar attı, süper ligin yanında şampiyonlukda geldi, resmen tarih yazdılar, rize taraftarı oyunda hiç birşey olmamasına rağmen stadı yakıp yıkmaya başladılar.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum