TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
-
Rize'nin kalan iki maçı da çok zor, önce Tavşanlı sonra da Samsunspor ile oynayacaklar, play off şansları bile çok az bana göre, üçüncü takım umarım Ordu,Bolu ikilisinden biri olur.
Yorum
-
Samsun Babanın Yanına hoşgeldin..
Rizesporumuz artık play ofta yarısıcak..Ama bu futbolla zor.Ulan kayıhan takımı mahvetti
Mersinde cıktı gibi.Play of Rize,Antep,Ordu,Erciyes olucak gibi..
Burdan Rize zor çıkarYorum
-
Rize,Antep,Ordu,Erciyes
Erciyes burda en zorlu rakip olur..
Seneye ligde 4 izmir takımı olacak..Mahmut özgenerde izmirli..göztepe alttan iyi geldi.kadroyu bozmassa çıkar..Yorum
-
Genç Ordulu sen sadece Orduspor'u mu tutuyorsun yoksa baska tuttugun takim var mi, yoksa Trabzonsporluluk da mi var sende
?
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
İlk iki belli gibi. Play - Off : Antep , Ordu , Bolu ve Biz oluruz diye düşünüyorum. Bu bozulursa bizim yerimize Erciyes gelir.• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !Yorum
-
Bugün Bank Asya'nın final maçı var Mersin-Bolu, yanlış bilmiyorsam Mersin yenerse çıkıyor. Boluspor'un Süper Lig'e çıkmasını isteyen biri olarak ben Mersin İdmanyurdu'nun da çıkmasını istiyorum. Gönlüm Boluspor'dan yana sonra da Mersin. Eğer Bspor yenerse Mersin'le aradaki puan farkı 3'e düşecek ve Mersin haftaya bay. Gaziantep BB ve Tavşanlı'nın puan kaybetmesi sonucunda Bolu yenerse bütün kozları lehine çevirip son hafta Kartalspor'u yenmekle beraber Süper Lig'e direkt çıkabilir. Çıkmasını istemediğim takım ise Gaziantep BB yıllardır itici gelmiştir bu takım bana zaten Belediye takımları çoğaldı kafayı yemek üzereyim. Gaziantep BB son hafta Diyarbakır'la yapıyor yüzde 99 yenecek. Eğer Gaziantep BB direkt çıkma şansı yakalayacaksa Mersin Bolu'yu yensin Süper Lig'e çıksın.Kazimişi gzas vorertYorum
-
Ve Rize ikinci golünü atti

Dk 31 Rizespor 2 -0 Tavsanli Linyitspor
Rizeyi insallah süper lig de görürüz seneye!!!En son Cihan-Ucar tarafından düzenlendi; 08.05.2011, 14:31.Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum