Yapmamaız gerek bir organizasyon olabilir mi diye girdim ama yokmuş sanırım.
TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
-
Yorum
-
-
Bunlar dalga geçiyorlar herhalde...Ne işimiz var Yenikent'te..Oraya gitmek 5 Lira zaten...Bir de biletler 10 Ytl..Oh ne güzel....Bu nasıl bir federasyon böyle...
Yorum
-
İnşallah çıkar Bolu da bizede burda Trabzonumun maçlarında organizasyon yapma şansı doğar..''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
Yorum
-
Aslında 4 takıma da sempati duyuyorum. Bolu uzun yıllardır süper ligde yok. Bence Bolu çıksın. Olmazsa Karşıyaka o da olmazsa Altay çıksın. Daha olmazsa Kaımpaşa da çıkabilir.
2 yıl önce Kasımpaşayla Altay'ın Ankara da süper lige çıkmak için oynadıkları finalde hak eden çıksın diyordum. İki takımda bana sempatik geliyordu. Kasımpaşa o maçı penaltılarda turu geçmişti. Maçta karşılıklı tezahüratlar maça damgasını vurmuştu. Tabi o zamanlarki Türkiyedeki havadan dolayı olmuştu sanırım. Sırf o tezahüratlardan dolayı hemen herkes taraf oldu. Bende o tezahüratlardan dolayı Kasımpaşayı desteklemiştim
Kasımpaşa tarihinde ilk kez kez süper lige çıkacağı için pek çok Ankaralı o maçta Kasımpaşayı desteklemişti benim gibi
Yorum
-
Haydi Büyük Altay..
Haydi Kaf Sin Kaf..
İzmir size inanıyor.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
İnşallah Boluspor çıkar, geçen sene olmadı ama bu sene olur umarım..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.Yorum
-
-
İki İzmir takımı, play-off da karşılaşıp birbirlerinin final yollarını engellememek adına bu hafta yenildiler. (Şikeci İzmir takımları) İnşallah ikiside çıkarda İzmir'e ekonomik anlamda hareketlilik gelir.
Bir şimdi, bir seneye...En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 13.05.2009, 22:53.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum